Legjobb barátom megaláz (beszélgetés)
Ennyi jött le abból, amit írtam? :O
Hát feltételezem, hogy annak van takarítói állásra szüksége, akinek nincs szakmája.
Haverként sem kellene elveszítened csak azért, mert nem teszed meg a tőled elvárható lépéseket az ügyben, hogy álláshoz juss és hogy magadon segíts.
Munkanélküli nem lehetsz? persze, ahhoz is kell előzmény.
Tudod, az az igazság, hogy ha valaki igazán munkát keres, és nincs nagyon választási lehetősége, mert nincs szakmája, akkor nem fanyaloghat, hogy messze van a munkahely meg korán kell kelni, meg ilyesmik.
Akkor be kell nyelni, és fölkelni reggel, hajtani, menni előre, összeszorított fogakkal, magáért, a családjáért, gyerekeiért, még ha fárasztó is, még ha xar is, de ilyen az élet, hogy küzdeni kell, és így lehet csak lépni előre.
Te ezt miért nem érted meg?
De értem.
De vannak más pasik is.
Fiatal vagy, nem keresel társat?
Mert nem is akarja.
Kíváncsi lennék, ha mondanám, hogy hozzám eljöhet takarítani holnaptól, jönne-e.
Azért valljuk be, egy jól kereső pasi házzal kocsival nagyot változtatna az életeden, most miért vagyunk álszentek?
Nem szégyen az.
A gyerekeknek is jobb lenne.
Nemakarásnak nyögés a vége, azt mondják.
Te akartad.
Eper ragaszkodik a takarítói álláshoz, azt mondta.
Annak idején nekem sem volt, fogtam magam és bementem egy net kávézóban és elintéztem ott... hagyjuk... nem akar...
Gondoltam hátha bármi mást is nézne, még egy gyárba is önéletrajzot kell küldeni.
A lányom most váltott munkahelyet.
November végén besokallt és féltette az önéletrajzot a ,,,profensre,,,9 helyre hívták be 2 kiesett mert nem szakmaba vágó, 2 azért mert messze volt,maradt 5 abból 3 helyre felvették, csak választani kellett melyiket szeretné.
1 hete ott dolgozik ,logisztikus.
Pályázatra az a kifogás, hogy nincs gép és nincs gépen önéletrajz.
De a takarítónői állásokhoz a legritkábban kell pályázat, elég a telefon, és másnap már lehet is menni, örömmel, tárt karokkal várják mindenhol a rendes dolgozókat.
Sem a kritikát sem a segítség nyújtást nem tudja elfogadni, egyértelműen ettől sokallt be a haver is.
Más dolgom sincs mint itt kiélni gonoszságomat :-)
További ajánlott fórumok:
- 6 hónapos terhesen elhagyott a barátom a legjobb barátnőmért
- Beleszerettem a legjobb barátomba?!
- Beleszerettem a legjobb barátomba, barátkozhatok-e vele tovább?
- Legjobb barátom rányomul az "exemre"?
- Holnap (szombat) találkozom a legjobb barátommal egy kávéra, akit a férjem nem kedvel...
- A legjobb fiú barátom azt mondta hogy "Tök jó csaj vagy!"Ez most mit jelent?