Az első megoldás kigyógyulni a pánikbetegségből. Mindenféle ócska gyógyszert, amit ez ellen adtak egy laza csuklómozdulattal el kell dobni. Mert ezek semmi sem jók csak arra, hogy függő legyen tőlük az ember. Életmód változtatással lehet ez ellen a betegség ellen tenni. Nem tudom milyen az életed, mitől alakult ki nálad ez a betegség, te biztos tudod és próbálj ellene tenni. Utána jöhet a munka.
Köszi szèpen lèci agy akkor abva tanacsot hogy talaljak munkát! Van egy ocska telefonom,számitogèpem nincs.Voltam 3 hónapja a munkaügyi központba ott sem törtènt semmi.Amugy meg evvel a haverral nem ugy kezdödött a messengeren a beszèlgetès,hanem,hogy hogy vagyunk mert most a nagylanyom is influenzas meg èn is.
Ezek szerint jól gondoltam, én is megelégeltem volna a kifogásokat. Bocsi de aki akar dolgozni az talál munkát, én így gondolom. Ott a rengeteg állásportál ahol te magad is tudsz keresgélni és pályázni... nem gondolnám, hogy ehhez segítség kellene.
A pánikról nem tudok mit mondani, szerencsére nem volt benne részem, nyilván arra is lehet orvosi segítséggel megoldást találni.
Arra írta,hogy nekem semilyen munka nem jó.Küldött át pár szamot állásajanlatot takaritoit,de mivel itt van a kislányom nekem ezek az intervallumba nem jók,itt a hoxan is kèrtem segitsèget,de vagy az sem volt jó ídőbe vagy kivolt kapcsolva a teló vagy nem vettèk fel.Meg itt van ez a panikom ami szinte egèsz napos.
Eleve egy nőnek szerintem max ismerőse van, haverja nem igen, meg barátai. A haver azt mond amit akar, hol komolyan hol nem.
Lehet pusztán elege lett abból, hogy az előző ajánlatokra mindig mondtál valamit mi miért nem jó...
A megalázás pedig nem tudom, nem azt mondta hogy én a helyedben... általánosságban beszélt és egy pasi könnyen beszél arról, hogy árulja a testét...hiszen nem nő, még örülne is neki ha pár kufircért fizetnének neki.
Sziaszotok! A vèlemènyetekre lennèk kiváncsi,tudom kapok majd hideget- meleget,de ha lehet komolyan írjátok le a vèlemènytekeket!Van egy haverom ( fèrfi) Már 17 ève ismerjük egymást.Èn jelenleg a szüleimn3l èlek ahol nem túl jó a lègkör állandó veszekedès vita van.Tavaly július óta vagyok itt.Panitbeteg vagyok,de hiaba szedem a gyogyszereket nem sokat segit sajnos.Szóval ez a haverom küldött pár állás ajánlatot,de ídőbe nem volt jó vagy nagyon messze van.Tavasszal ha minden ugy alakul az 5 èves kislanyommal vissza szeretnèk kötözni a lakasunkaba.Persze igy fèlek is most is rettenetesen szèdülök bár lehet az influenza is rátesz.Szóval ma azt írta a legjobb haverom aki eddig az egyetlen volt mert se barátnőm se fèrfi haverom nincs.Szóval ezt írta:Ha èn nő lennèk elmennèk k...nak ès szopnám akkor a pènzèrt a f...t.Ba ezen kiakadtam,hogy irhat ilyet főleg több mint 7 ève nem is talalkoztunk.Köszönöm,hogy vègig olvastatok.várom a vèlemènyeket.