Leg Magic tapasztalatok (beszélgetés)
Sziasztok. Szombaton bukkantam az oldalra, mivel én is venni akartam a LEG SHAPE-ből. nyitás előtt már a boltnál voltam, persze venni nem tudtam. mindössze (állítólag) 3db-ot kapott a bolt, amely egy 120ezres városkában van!Azt a 3 db-ot sem rakták ki, hanem a raktárból adták ki!!!! Folyt köv., hiszen a helyi laphoz elküldtem panaszos levelemet!
Szonjus, akkor te is csalódtál?
Sziasztok!
Valaki tudott venni a narancs-kék közértben leg shape-t?
Sziasztok
Különbözik hatásban a leg magic a hamisitványoktól?
Előbb néztem teszvezsen vaterán. Árban látom hogy a leg magic kb 7ezerrel többe kerül.
Őszintén szólva egy kis protekcióval már tegnap megvettem. Összeszereltük és semmi probléma vele.Ezért mertem ajánlani.
Már a tegnapi próbálgatásoktól izomlázam lett...:o))))) de most is a szemelőtt van, hogy naponta többször ráléphessek és csináljak egy párat.
Nekem tetszik...
Sziasztok!
én egy leg shape nevű gépet néztem most (viszonylag olcsó), de nem tudom az jó e.
Valaki tud mondani róla valamit???
Szerintetek ez milyen lehet? Hallott már róla valaki?
Szerettem volna ugyanis venni egy LM-et, de közben a rá szánt pénzemből fogyott egy kevés, viszont ez eléggé barátságos ár. Csak kérdés, hogy megéri-e.
Mindenkinek!!!
Hétfőtől a Pl...(narancssárga-kék)közértekben egy új fajta LM, Leg Shape kapható...német gyártmány, digitális számlálóval, 2 év garanciával...10e Ft alatt!!!(-10 Ft :o))))
Szia Detty,
Én minden nap futok 5km-ert, az jó fél óra. Biztos, hogy fogsz változni, de mellette figyelj oda az étkezésedre. Fogyás mértéke attól függ, hogy milyen keményen diétázol. Szerintem kis odafigyeléssel ( csak délelőtt kevés szénhidrát)
a testtömegednek az 5%-át fogyhatod, de ez a minimum. Tapasztalat, és ez az egészséges.
Jó sportolást, kitartást és eredményt kívánok!
Üdv: Slöj
vádlira nem annyira hat sztem...
comb + fenék + picit a hasizom, amiket megmozgat.
Sziasztok!
Én tegnap vásároltam meg a L.M.! Elolvastam milyen véleményeket irtatok a forumban! Az a bajom, hogy en is az az erösebb combu emberke vok, es félek, ha használom az L.M.-et, akkor ezt csak tovabb fogom rontani, es erösebb leszek.Vki eltudna hessegetni az ettöl valo félelmemet, vagy a félelmemnek van alapja, aki tud ebben segiteni megkoszonnem. Akár priviben is. Koszi
Szia Willers!
kétcsaládos anyuka vagyok , és szeretnék tanácsot kérni.
Derekamról és a combjaimról főleg a belső részről szeretném lefaragni tornával a hájat.
Tudsz javasolni nekem hatásos gyakorlatot?
75 kilós vagyok, és nem kövér, csak ezek a hájas részek nem akarnak eltűnni.
Inkább tornázok, mint fogyókúrázok:-)
Előre köszi.
Sziasztok!
Sajna nekem óriási vádlim van:(, ez az egyetlen része a testemnek ahol megmaradt az izom(kiskoromban rendszeresen úsztam). Attól félek, h az LM ezt csak tovább fogja növelni.....
Van vkinek ezzel kapcsolatban tapasztalata? V vmi ötlete? Köszi:)
Ennek nagyon örülök!Nekem is van LM-em, és hamarosan szeretnék kismama lenni, így nem kell majd abba hagynom!:))Köszi a választ!
Mindenkinek jó tornát kívánok!!
SZIASZTOK!
KB. 2 HETE VAN EGY LEG TRÉNEREM, SZERINTEM SZUPER. MÁR AZÉRT IS MERT 6 HÓNAPJA TELERAKTÁK FÉMEKKEL A DEREKAM, A MŰTÉT UTÁN RÉSZLEGESEN LEBÉNULT A LÁBAM. 3 HÓNAPJA ISMÉT RENDESEN JÁROK. TORNÁZNI NEM NAGYON TUDOK MIVEL HAJOLGATNI NEM IGAZÁN LEHET, DE EZ A GÉP TÖK JÓL ÁTMOZGAT, ÉS AMI NAGYON FONTOS MEG TUDOM CSINÁLNI, LÁTSZIK AZ EREDMÉNY!!!!KILÓBAN KEVÉSBÉ CENTIBEN ANNÁL INKÁBB. EGYENSÚLY PROBLÉMÁIM IS VANNAK, DE A DVD-T ÚGY KELL HASZNÁLNI AHOGY NEKÜNK JÓ.A SZIMETRIÁRA KELL FIGYELNI, ÉS A FOKOZATOSSÁGRA.HA HASONLÓ PROBLÉMÁJÚ KÉRNE INFOT,SZÍVESEN SEGÍTEK.
Sziasztok!
Jövő hétre várom a Leg Magic érkezését, már hónapok óta szemezek vele a reklámból, de a fórum első 10 oldalának hatására meg is rendeltem. Aztán olvastam csak tovább és láttam olyan hozzászólásokat, hogy feszesít, eltűnik narancsbőr okés, de vastagodik is tőle az ember gyermeke. Vastagabb egész biztos nem szeretnék lenni, így van esetleg valakinek tuti tippje, hogy hogyanmikéntmennyitmit csináljak, hogy eltüntessem a párnácskáim (na jó, a kicsinyítő képző nem éppen megfelelő:)) és vékonyodjak inkább? Várom a tapasztalatokat:)
Köszi
Sziasztok!
Ha van valakinek eladó eredeti leg magic gépe, az írjon egy üzit nekem.
A barátnőmnek leg master van, ő karácsony óta használja. Nem fogyott tőle a combja, viszont jóval feszesebb és a narancsbőre is eltűnt. Nekem így 40 felé már ezért is megérné.
További ajánlott fórumok:
- Magic Wind hajszárítóval tapasztalatok? Tényleg egy csoda vagy átlagos hajszárító menő reklámmal? Próbálta már valaki?
- Használta már valaki a Bellissima Magic Volume hajdúsítót? Mik a tapasztalatok? Érdemes megvásárolni?
- Magic Hair tapasztalatok?
- Szerintetek melyik a hatásosabb Leg Magic vagy taposógép? Mik a tapasztalatok?
- Szedett valaki Magic Hair kapszulát? Tapasztalat?
- Vélemények, tapasztalatok magichoop használóktól.