Le fogunk fogyni!!!Az utolsó fogyókúránk, nem hízunk többé vissza! (beszélgetés)
Szia!
Sok sikert és kitartást kívánok a célod eléréséhez!
Te mivel próbálkozol?
Sziasztok
szeretnék csatlakozni én mátol akarok (és most menni is fog) életmódot váltani :) Ha a kislányom szülinapjára elérem a célt akkor álmaim is valóra válhatnak :)
Sajnos rajtam is meglátszott az a plusz 6 kg is amitt már leadtam. Most azért már jobban érzem magam. Ha viszont elértem a célt még azt a 7-8 kg mínuszt akkor még jobb lesz.
Hát, hajrá, előre a célunk felé!
Kitartást!
hát ma reggel volam 70,9
Azért még van.Rajtam uugy emglatszik ez a plussz 8-10kg..
Addig sok van még hátra?
Most mennyi vagy?
Nem egy kis összeg a kúra, de sztem nagyon megéri. Addig hiába próbálkoztam a fogyással nem sikerült. Az első 1-1,5 hét elég nehéz volt az elején, de utánna már nagyon ráálltam és beleszoktam. Még legalább 7-8 kg-ot akarok leadni, de szépen lassan ahogy eddig is. A végleges álom-alakot a nyárra akarom elérni. Addig még rengeteg idő van:)
Neked mi a célod?
Utana fogok nezni!Nem tudom en sem mi volt a tema.
Izgi ez a kura,amirol irsz.Birhato?
Szia!
Nekem is ismerősnek tűnsz.
Sztem is találkoztunk már:), de nem emlékszem milyen témában:)
Esetleg lehet, hogy valami torna kapcsán?:)
Az okonet-nek van egy 6 hetes kúrája azt csináltam meg. Nagyon jó volt. Most folytatom az étkezést amit akkor megszoktam.
hát már nem iy olyan picur, 17hónaopos a draga lányom!
Te fiacskád?
Mennyi idős a picúr?
Én is csak hébe hóba vagyok, ide ugrok pár percekre:)
Közben nekem dolgoznom kell, kisfiamat most raktam le aludni(remélem el is alszik)
Aztán még takarítanom meg főznöm se ártana:P:P
Úgyhogy most lépek is:):)
De majd még jövök valamikor!:)
Ez jó :)
Én is megyek dolgomra majd leszek :)
Bravo!!!Milyen méregtelenitö kura volt?az sosem art..hátha kedvet kapok.
Igen engem is a nadragjaim zavarnak...!Igen rossz érzés es nincs is mast kedvem felvenni,csak ami nem szorit..
Anna,menni fog!Kitartast!En pl maris kedvet kaptam ma töletek,h ne zabaljak:-D
Sziasztok!
Én csináltam egy méregtelenítő kúrát. Elég kemény 2 hetem volt, de megérte. Elindulta fogyásom. Persze elhagytam teljes mértékben a cukros ételeket, az édességet és az alkoholt is teljes mértékben kiiktattam az életemből. Legalábbis addig míg el nem érem a kívánt súlyomat. 6 hét alatt fogytam 6 kg-ot. Indultam 69-ről, most 62-63 kg közt mozgok. Heti 2-3 alkalommal tornázom és odafigyelek az étkezésemre. Nagyon jó érzés, hogy már nem feszülnek rajtam a nadrágjaim:)
Mindenkinek kitartást kívánok és hogy elérje amit szeretne és persze meg is tudja tartani!
:D
Ajjajjjj
Azt hiszem mostmár tényleg figyelnem kell akkor a kajára:D:D
Amúgy én még minimum 6 kg-ot szeretnék fogyni, de ha 10-et fogok, az sem nagy baj:D:D
Szia neked is Ági:)
Azt elfelejtetten írni hogy én 82.4-ről indultam jan. 4-én és most ma reggel 67,5 voltam, aminek nagyon örülök, és még szeretnék egy pár kilótól megszabadulni.
Hajrá mindenkinek!
csak nem kávét kaptal??:-)
en most ittam a sajatomat.Hathatna..
Mit ebédeltek ma?Én tojást szeretnek,csak még nem tudom milyen formában.
Köszi:):) Ez most jól esett így korán reggel:P:P
Amúgy én is Norbival kezdtem, aztán volt közbe Tatarek Rezsi egy kicsi,(elvétve Rékáztam is) meg konditerembe jártam/járok.
További ajánlott fórumok:
- 2013 január 1-től fogyókúra. Ki tart velem?
- 13 napos fogyókúra-nem a reggeli kávés
- 2010.01.01-től fogyókúra indul! Aki akar csatlakozzon!
- Fogyókúra megint:Napi egyszeri evéssel lehet fogyni?
- Kinek milyen fogyókúra vált be? Kérlek írjatok szeretnék fogyni legalább 10 kilót! :)
- Bevált fogyókúrás recepteket szeretnék, ami kíméli a gyomrot, de fogyni is lehet tőle.