Láthatlak még ebben az életben? (beszélgetés)
volt egy nagyon jó kolléganőm, nagyon szerettem, sokszor vigyázott kisfiamra, mikor szükség volt rá,
Etusnak hívják, törzsgyökeres Pesti volt, nyugdíj után költözött Sárbogárdra,
nagyon életvidám, mindig nevetős imádnivaló emberke
mikor elköltözött még beszéltünk párszor, aztán megszakadt a kapcsolat,
nagyon szeretnék róla tudni
Jó ötlet ez a topik!
Én szeretném felvenni a kapcsolatot egy thomasboy nevezetű pasival,aki régen itt volt a Hoxán! :)
Valaki tud róla valamit?
Szívesen találkoznék a harminc évvel ezelőtti önmagammal. Látta valaki?
Meg azzal a férfival, aki két éve nem áll szóba velem, hiába üzenek neki. És a második gyermekemmel is, ha maeg tudna születni...
Pópa Arankával találkoznék szivesen,államigondozott volt és Békéscsabán járt egy darabig szakmunkásba.
A Békéscsabai Kraszkóéktól is szivesen taliznék Tóth Arankával
Tóth Jánost keresem: 1984-1985-ben volt katonatársam Recsken, amúgy Sándorfalván a Tisza utcában lakott.Szeretett kerékpár túrázni.
Sándorfalviaktól már érdeklődtem, de eddig nem sok sikerrel.Iwiw, myVip hasonló eredményt hozott, volt katonatársak sem tudnak sokat, ezért itt próbálkozom.
Ha valaki tud kérem segítsen.
Ismét kiírom: Nyírgelsén lakott egy fiatalember, Kecskés Csaba, aki munkatársai szerint autóbalesetben meghalt pár évvel ezelőtt. Ha valaki ismerte, kérem írjon priviben! Alacsony, szőke hajú, arányosan, nem túlságosan kidolgozott testalkatú, zöld szemű fiú volt. Valamelyik vállán nonfiguratív tetoválás volt, amit a halála előtt készíttetett. Az egyik haverjának "Johnny" volt a beceneve (azt hiszem Janinak hívták egyébként), és valami telefontársaságnál dolgoztak, ők szerelték be a telefonvonalakat a házakhoz.
Feleségét emlékezetem szerint (talán) Krisztinának hívták, született egy kislányuk, Fanni.
Senki életébe nem akarok beleavatkozni, csak ha valaki ismerte, és többet tudna a haláláról, vagy tudja hol temették el, szeretném tudni, hogy ha valóban meghalt, sírjára virágot tehessek. Köszönöm!
További ajánlott fórumok:
- Amit megbántam az életben...
- Miért van az, hogy egyre több komolynak tűnő férfi a Hoxán sírja el bánatát, hogy az életben nem tud kapcsolatot létesíteni a női nemmel?
- Szerinted csak egyszer lehet valaki halálosan szerelmes, csak egy embere van mindenkinek az életben?
- Mit tennél, ha holnap reggel arra ébrednél, hogy egyedül te maradtál életben ezen a világon, az összes többi ember eltűnt?
- Miként lehet megtalálni az egyensúlyt a párkapcsolatban és az életben egyaránt?
- Segítsetek kérlek! 30 évesen hol a helyem az életben?