Láthatás elrendelése (beszélgetés)
Egyébként én valamit nem értek: egy ismerősömék elváltak. Apa jön, viszi, 5 éves a gyerek.
Csak; mostanában már a gyerek nem akar apánál aludni.
Apa új barátnővel él.
Nappal szeret vele lenni, de nem szeretne ott aludni.
Erre kötelezhetnek egy gyereket? :))
Ez tényleg elég szürreális hozzáállás. Hahó! Elváltatok!!!
Egyébként a lányodnak szüksége van a testvéreire is. Velük, hogy fogja tartani a kapcsolatot, ha mindig elrángatod az apját hozzátok, hogy úgy tegyetek, mintha el se váltatok volna.
Ti NEM vagytok már egy család. Te egy csonka családban neveled a lányodat. Bármennyire is fájó, de ezt kell megemésztened, ha magadtól nem megy, keress segítséget! De hagyj fel a volt férjed feletti irányítással, mert eddig se vezetett semmi jóra, szerintem!
Még!
De ha így folytatod, könnyen lehet, hogy elköltözenk inkább.
:DDD
Volt ennyit otthon valaha is, amikor együtt neveltétek a lányotokat? :)
Semmi esély,
mert az apa normális, általában elfogadott láthatási időt szeretne, így meg is fogják neki ítélni
Egyébként mit szólt a bíró ehhez a kérelmedhez?
Most pl a legutóbbi válóperemben anyuka nagyon hadakozik az ellen, hogy apuka elvigye a fiait hétvégére (nagyok már, az egyik 6körül, a másik meg asszem 10-12 körül), úgy szeretné, hogy kéthetente szombaton reggel viszi, este hozza (ne aludjanak ott). A bíró pedig szépen elmagyarázta neki azt, amit itt mindenki mond neked.
Nem vagytok együtt az apjával, miért akarod ezt beadni a saját gyerekednek??
Viszont jó eséllyel elveszik Tőled, ha előadod az elméleted a bíróságon.
Ha ennyire közel laktok egymáshoz, akkor az lenne a normális, ha a kislány szépen átsétálna apukáékhoz, játszana a kisöccsével egy kicsit, eszegetne egy kis sütit abból, amit apa új férje sütött, beszélgetnének, tologatnák a babácskát együtt, s élményekkel hazatérve egy boldog kislány hazamenne Hozzád, az anyukájához és örömmel elmesélné, miket tud már a kisöcsi csinálni , aztán együtt játszanátok otthon, főznétek vacsorát és boldogok lennétek.
Mert az a gyermek boldog, aki azt érzi, hogy szeretik, nem pedig azt, hogy marakodnak rajta!
1. Az anyja és az apja már nincsenek együtt, ha ebben a hiszemben tartjátok(tartod) a kislányod, akkor hazudsz neki, és az nem szolgálja az érdekét.
2. Igen, akkor is megítélhet, és elmondom azt is, hogy az a valószínűbb, hogy úgy ítéli meg, hogy ő elviheti, nem úgy, hogy nálad láthassa.
Semmi.
Ellenben téged kötelezhetnek arra, hogy ne a felügyeleted alatt legyenek együtt.
Igaza van, ha mindezt komolyan írtad, előfordulhat.
Neked van társad?
SEMMI!!!!
És légy erős, valószínűleg azt is megítélik, hogy apa ne Nálad találkozzon a lányával, hanem elvihesse magával!
Szerintem meg az anyukáknak el kéne fogadni,hogy apuka lekoccolt egy másik nővel...
Irreális követeléseid,elvárásaid vannak...
A volt férjednek(volt,érted????)Már új családja van,te már nem vagy része az életének,de a közös gyereketek igen!
"Nekem azt mondta multkor,hogy soha nem kényszeritené a lányát,ha nem akarná látni",
Ez nem azt jelenti,hogy elég neki,hogy csak telefonon beszélnek!
Mi túróért érezze,hogy az anyja meg az apja együtt van?Hiszen NEM VAGYTOK EGYÜTT!!
Mit gondolsz a gyerek nem tudja???
Könyörgöm az égre,gondolkozz már egy kicsit....
Végigolvastam. Borzalom...
Anikó! Mit akarsz valójában? Minket tesztelni? Bár sajnos tudom, hogy tényleg vannak olyan emberek, mint Te.
Nagyon vigyázz, mert hamar meglepetés érhet, és a végén a bíróság úgy dönt, hogy a labilis idegállapotod miatt elveszik Tőled a lányod, és apukának ítélik. Aztán majd Te oszthatsz-szorozhatsz, hogy a SAJÁT láthatásod hogyan oldd meg az apukával.
Ezt akarod???
A gyereknek hazudni akarsz. Most 8 éves, szerintem már sokkal-sokkal hamarabb tisztában volt a helyzettel, mint Te magad. Mondjuk ez nem nagy szó, mert látható, hogy Te még mindig nem fogtad fel, hogy elváltatok, apukának új családja van. A gyereked érti, Te nem!
Ha el akarod őt veszteni, akkor hajrá, hazudj tovább, akadékoskodj, értetlenkedj.
Ha viszont valamilyen csoda folytán rájössz, hogy nem Te vagy a fontos, hanem a lányod, akkor alapjaiban kell megváltoznod.
Minden esetben ha valaki igy nyilvanyul szukseg lenne megvizsgalni miert is jön alö egy annyire furcsa " kivansagal "
Meg ki tudja mitt hoz a jövö es ha meg a ket fel testverke megtalalja egymashoz az utat az csak egy plusz lehetplane a mai vilagban .