Látás - Van még esély a látásra? (beszélgetés)
Szia!
Hogy mi a pontos diagnózis azt nem tudom, és a retina vizsgálatot sem tudom. Sztem igen, mert megszúrták az Apukám szemét, és valami felvételt is mutatott a doktornő, és magyarázta a dolgokat, de egyrészt oda sem tudtam figyelni, másrészt meg nem értek hozzá, és naiv létemre bízok a doktorban, hogy mindent vizsgálatot megcsinál amit kell....Nem akarom kérdőre vonni, hülyén jönne ki...De hnap ezekre rá fogok kérdezni. Lehet már elmondta, csak nem értettem.
A szemen belül hol rongálódtak meg az erek, arra gondolsz?
igen tudom idő kell....
bár a doktornő azt mondta, hogy ha előbb bejut és elkapják a kialakulás 5 órájában akkor lehet, hogy több esély lett volna.....:(((
és igen, mindent megfogok mutatni a doktornőnek, amivel etetni fogom az Apukámat....
Köszönöm....
előbb várd meg a vizsgálatokat
ez ma történt várj még adj időt...
és ha bármit szed azt közöld mindenképp a dokikkal, nehogy bajt csinálj
Szia! Ez a SOKK, pont ma történt. Igen, tudjuk, hogy a vérnyomását kell beállítani. Az Apukám járt a körzeti dokihoz rendszeresen méretni, de ott azt mondták, minden rendben (mit ahogy legtöbbször megtörténik a baj)!
És igen, a rosszban is próbáljuk a jót látni, hogy csak az egyik szeme, és csak a szeme.....
A doktor nem akarja az apukámat hitegetni, ezért azt mondta, hogy ha visszajönne a látás akkor annak nagyon örülnénk....
A terápia annyi lesz, hogy kivizsgálják, milyen gyógyszert kell szednie, ez 5 nap.
nyilván a vérnyomását kell rendezni, ha az az oka a látásvesztésnek.
Nem tűnik soknak az a 2%, szerintem örülni kell, hogy csak az egyik szeme érintett! A doktor mit mondott? Mi lesz a terápia?
A szemnek egyébként főként az A és E vitamin segít, de hogy ilyen esetben van-e valami haszna, nem tudom.
Sziaztok....Én kétségbeesésembe fordulok Hozzátok, nagyon szeretném ha valaki tudna nekem segíteni.
Az Apukám bekerült a kórházba, mert felkelt és nem látott a jobb szemével. Kivizsgálták, és megállapították, hogy magas vérnyomás végett, az erek teljesen megrongálódtak. Ott azt mondták, talán 2% esély van hogy visszajöjjön a látás.
Szeretném kinyomozni, vagy segítséget kapni, hogy arra a 2% milyen lehetőséget vannak. Ilyenkor az ember a lehetetlenbe is belekapaszkodik!!!
Nagyon köszönöm a hozzászólásokat!!