Lányok, légyszíves segítsetek!:) (beszélgetés)
Ezzel a tili-tolival semmire sem fogsz menni, csak tönkrevágod magad és a kpcsolatot is.
Ha meg másik nő után rohanna, hát akkor az annyit is ér, vagyis egy nagy büdös nullát.
Még jó, ha inkább most rohan, mint akkor amikor már van pl.3 gyereketek és ott maradsz a nagy kakiban...
Miért ne mondta volna el? Nem értem. Ha ez a dolog már a múlté, de szeretne őszinte lenni, akkor elmondja.
Nekem is mesélt a Párom az előző kapcsolatáról, azt is hogy szerette, meg hogy mennyire fájt neki, mikor vége lett. DE most már engem szeret. Pont. Azóta már a Férjem és van egy Kislányunk is.
Azt hiszem, hogy annak idején azért mondta el, hogy értsem miért "lett" olyan amilyen, hogy ezért a szerelemért anno mennyit bántották őt.
Azt hiszem, hogy ezt jobb lett volna nem tudnom, és napról napra egyre jobban ezt érzem.
Mély egyetértésem!
:o)
És akkor most tegyem fel az a bugyuta kérdésemet is, hogy mi van akkor, ha a "kisasszony" egy szép nap meggonolja magát, és mégis akarja az én páromat?:)
Mármit, hogy akkor rohanna-e a karjaiba?
Tényleg, Ti mit gondoltok erről? Rohanna?
Én nem is értem, hogy mire, vagy egyáltalán kire vagy féltékeny?
Nem volt köztük semmi. Ez legfeljebb csak egy plátói, késő-kamaszkori félreértés lehetett:)
Viszont a féltékenység rossz dolog. Bárkit el lehet üldözni vele.
Feltekenyseg es titok kulon is veszelyes,egyut meg nagyobb .Mind a 2 fur, az alapot.
Van erre egy mondas ,ha meni akar segits csomagolni,.De vigyazz ne csomagolj elore, hogy tallan megis elmegy.
En sem volttam hu de nagyon szerelmes a ferjembe, sokal inkabb egy masik pasi szeme kisertet ejjel.Ma meg sem tudnek nelkule elni
Van a kinaiaknak egy mondas: jobb hideg fazakat melleg kalyhara teni, mint melleg fazakat hideg kalyhara.
Rakd meg a tuzet es taplald.Jo ejt Angyalkam.
Var a boldogsag, vigyazz ne zavard el.
Esetleg találj ki te is valami hasonló történetet..
Neki vajon hogy esik majd???
Ne haragudj...nem bántásból írom,csak kíváncsiságból...Te ebben a kapcsolatban BOLDOG vagy? Ha nem...akkor nem értem...Ha meg igen....akkor sem..Oo
Mert most vagy megbízom a pasiban,és boldog vagyok vele...Vagy nem bízom meg,és akkor menjen a fenébe!
Jó hogy nem mondja el,miket fantáziált róla aktív szerelmes korában!
Én elmondanám, hiszen pont Ő az, aki tud, tudna segíteni Neked.
Ebben nincs semmi, feltéve, ha nem rendezel jelenetet, és normális, emberi módon közlöd, hogy ez és ez bánt.
Ha szeret, márpedig szeret, megérti:)
További ajánlott fórumok:
- Ajánlottak egy lehetőséget, ahol vállalkozóként kéne üzletkötőnek lenni. Érdemes belevágni? Segítsetek légyszives!
- Hitelkártya, légyszíves segítsetek!
- Kutyások segítsetek légyszives!
- Szeretem, de el vagyok keseredve. Segítsetek, ha tudtok, légyszíves.
- Fotót szeretnék feltölteni az adatlapomra. Mi a menete? segitsetek légyszives
- Március 15-re műsort kell összeállítanom - segítsetek légyszíves:))