Lakásdekor ötletek (beszélgetés)
Sziasztok!
Csatlakoznék:)....Fuuu ez a magvas óra naon jól hangzik:)
Egyébként folyton "bütykölök" valamit.
Most láttam neten olyan díszpárnát is, amit használt, csavartmintás, középen gombos pulcsikból varrtak, ez nagyon tetszett.
Kötöttem már kenderkötélből edényalátétet, tepsiméretben, ember- és kézpróbáló munka volt, de a végeredmény jól néz ki.
Ha valahol sikerül nagyobb mennyiségben színes műanyag madzagot venni (nem tudom, pontosan mi a neve), akkor abból akarok fürdőszobaszőnyeget kötni. :)
:DDD Zselégyertyához én is várok ötleteket.
Maradt egy csomó. Egyszer egy kis akváriumot csináltam belőle, kővel az alján, színes üveghalakkal, műanyag növényekkel. A fiam nagyon szereti.
Szia!
Nekem van két kosaram, az egyikben kisebb szobanövények vannak, a fülére felfutott a borostyán, jelenleg. Egyszer szeretném, ha szárazvirág-kompozícióval díszíthetném, de egy jó nagy ajándékkosárról van szó, így ez még várat magára.
A másik sima fonott kosár, ebben a fonalaim vannak, és kötőtűk, mindig mondják, hogy jól néz ki, de inkább csak célszerűségből van benne.
Igen :)))
Meg gyertya öntés. Olyan dolgok is érdekelnek, amiket saját kezűleg olcsón kitudsz hozni nem többért, mint a bolti ár. Vagy pl. adott egy kosár; és mit teszel bele, hogy az jól nézzen ki?! Ne legyen tucat, de hivalkodó sem, inkább az egyedisége a cél.
Sziasztok!
Nagyon sok ötletes, kreatív fórumozóval találkoztam itt a Hoxán.
Szeretnék ötletek kapni kreatívságokról, avagy mivel dobjuk fel a lakásunkat, akár tárgyak saját kezű készítésével vagy bármi mással. Minden érdekel.
Hol találok mintákat ilyenekre?
Pl.tetszik a gabona óra (mindenféle magvakból), vagy most azt találtam ki, hogy készítek egy családi falrészletet pl. a nappaliba. Csupán 6 gyerekkori fotó szükséges hozzá: páromé, enyém és a szüleinké. Egyforma keretbe teszem őket és ötletes formában felteszem őket a falra.
Ilyesmikre gondoltam.
További ajánlott fórumok:
- Otthoncsinosító kreatív ötleteket kérek, vidám, meleg fészket szeretnék
- Mai menü, avagy nyújtsunk ötleteket a tanácstalanoknak...
- Második babát szeretnénk! Ötleteket várok, hogy lány legyen...
- Mit ebédeltél ma? Ötleteket gyűjtök a havi ebédtervemhez
- Le kellene fogynom 10 kg-t. Tudnátok ötleteket adni?
- Vidám gyerekszobák, különleges lakásdekoráció