Lakásdekor ötletek (beszélgetés)
Sziasztok!
Kár, hogy így elmaradt mindenki a fórumról.
Lassan kész a lámpabúra. Festettem is rá, és dekupázsoltam körbe pár elefántot. Először egy sávban hasonlóra akartam festeni, mint a szalvéta széle, de meggondoltam magam, nekem így jobban tetszik.
Még megy rá egy kis arany akril vagy üvegkontúr, egy kis lógós gyöngyizé az aljára, és mehet a hálóba.
Sziasztok!
A Lidliben voltam....és képkeret amire vászon van feszítve 900valamennyi,durván egy 1000-res!Tökre megéri,csak nem volt időm válogatni,mert több méretben van!
Sziasztok!
Én festettem a lámpa búrát....szép lett,és gyors:)
hát én virágot festenék a falra, és csak a nappalinak egy kis részére, ahol még simán elmegy. szóval egy csak egy kis zsiráf! :DD
a rizslámpát meg dekupázsolnám! az a legegyszerűbb, és rengeteg keleti mintás szalvéta van! körülötte porpasztell kréta amit az ujjaddal is fel tudsz vinni, és rá lakk, ami tartósítja! én így csinálnám meg! :)
A héten vettem egy rizslámpa búrát a hálóba, és ezt szeretném valahogy dekorálni, valamilyen keleties mintával.
Nincs valakinek bevált módszere a díszítésre? Kifeszítve gömb alakú, így papírról átmásolni a díszeket nem igen lehet, legfeljebb szabad kézzel. Lehet erre normálisan szalvétát tenni?
Mindenféle ötletet szívesen várok. (Egyébként most csak 290 volt a búra, úgyhogy nem akkora katasztrófa, ha elsőre nem sikerül.)
:S Nekem ez a falfestés egy okból nem jön be: állati tartós.
Mikor ide költöztünk, még a Csipetcsapat volt a fiam kedvence, aztán Pókember, Scooby Doo, mindig más.
Egyszerűbb, gyorsabb és olcsóbb a képeket cserélni.
Most kartonból csináltam kereteket a falra, így ebbe a saját alkotásait tudja már beletenni.
A mi szobánk más, de elég kicsi, és nem mutatna jól a falfestés.
Ez is olyan, mint a zsiráf: szép, szép, de otthonra..?! :O
Már sok gyerekszobát festettem,szívességből,és gy kis jövedelem kiegészítésként:)
Úgy h "sablonom" van bőven:):)
:)) amúgy üvegfestéses oldalakról lehet jó mintákat előbányászni! ott tuti találsz Te is Caffi mesehősöket! :DD
mondjuk nekem sajna nagyon meg kell tervezni hogy mit hogyan, mert tetőtéri a lakásunk, és emiatt rendkívül nehéz dekorálni! De apránként azért boldogulok! :D de ötletek mindig kellenek! :D
ez a gipsz kartonos ötlet nekem is eszembe jutott, hogy azt lefesteni,és ha elrontom akkor újrafestem, és felfogatni a falra! :))
mondjuk én csak sablon után tudok festeni, mert nincs túl jó kézügyességem, de másolni azt remekül tudok! :DDDDD
majd elő kell szednem a női rafinériámat! :DDD
Áááá csak ügyesen kell tálalni:)
Az én férjem,olyan büszke az üzletünkre,h 1hétig kell könyörögni h egy csavart becsavarjon,mondván h ott marad a helye:D
Nahhh most tegnap kitaláltam,h a gyereksarkot mese hősökkel kéne kifestenem,de tudtam h a rücsis falat félti....mondtam h kéne két gipszkarton tábla,amit felerősít a falra,én glettelem,csiszolom,dekorálom......nahh persze h nem ment bele...és végül örült h kitaláltam h lecsiszolom a rücsis falat:D....elsőre ha azt mondom ak bele se ment volna:)....mert PASI:D:D
:)) a rózsás doboz ékszertartó, mert már nem tudtam hová tenni a láncaimat! :DD
ja, a cserép a büszkeségem! :DDD igaz hogy nyakig pasztellkrétás voltam! :DD de megérte! :D
köszi a dicséretet! :D
Szerintem is szép....olyan mintha festmény lenne.....ügyi vagy:)
A falfestésnek meg nyugodtan állj neki....max ha elrontod,újra csiszolod,és fested azt a falat!
Sziasztok!
Nagyon jó ötleteitek vannak! :D ez a falra festés engem kb. 1 év bizgerál, de nem mertem még én sem megvalósítani! :DD vagyis igazából még nem találtam sablont amibe beleszerelmesedtem volna! caffi nagyon jók a virágok! ügyi vagy! :D úgyhogy én egyenlőre vászonképeket csináltam helyette (képek a naplóm elején) meg most az az ötletem támadt hogy egy sima képkeretet mondjuk 50x50-est bevonok anyaggal, négy darabot más-más, de egymással harmonizáló színnel és mintával, és mehet a falra kép gyanánt! csak még nem sikerült megvalósítani idő hiányában! :D de a terv megvan! :D
A sablont úgy rajzoltam szabad kézzel,írólapra,minden virág egy külön lap...aztán egyenként fel rajzoltam indigóvala szabad kézzel kötöttem össze a mótívumokat ezek lettek a szárai.....olyan festékkel amit színezőpasztaként árulnak a festékboltok....sokkal gazdaságosabb mint a tempera:)
Van egy amit még nem festettem meg,az az elefántos(az is a naplómban)....teljesen bele vagyok szerelmesedve:)
Imádok virágokat "kötni",ragasztó pisztollyal nagyon egyszerű!
Köccike a dicséretet(a lakásra)...büszke is vok rá,mert majdnem mindent mi csináltunk saját kezüleg:)
Ok, megnézem majd. Ide azért bemegyek majd. :)
Különben egy fölfestett fa a falra, amire fényképeket teszel az is jó lehet. És kész is a családfa. :)
Ilyen fotósat má egyszer én is kitaláltam:)...
Mégpedig:Kiönthető gipsz keretbe a lányom,fotóit ragasztani,és körbe rakni a szobáját mint a tapéta dekor csíkkal,ami elválasztja a két szint:)Bármilyen színűre festhető,és végig lehet kisérní a kicsi lány,növekedését:)
További ajánlott fórumok:
- Otthoncsinosító kreatív ötleteket kérek, vidám, meleg fészket szeretnék
- Mai menü, avagy nyújtsunk ötleteket a tanácstalanoknak...
- Második babát szeretnénk! Ötleteket várok, hogy lány legyen...
- Mit ebédeltél ma? Ötleteket gyűjtök a havi ebédtervemhez
- Le kellene fogynom 10 kg-t. Tudnátok ötleteket adni?
- Vidám gyerekszobák, különleges lakásdekoráció