Lábizzadásra mit ajánlottok?Annyira csuszik a papucsba a lábam. (tudásbázis)
pepe
061-581-29-29-954
Nem tudom, h írta-e már vki, de pl. az Solutio Antisudorica mindenféle izzadásra jó. Folyamatos használat esetén szinte 100%-ban megszünteti azt.
Gyógyszertárban lehet kapni, és még olcsó is-olyan 300 ft körül van. Rengeteg minden van róla a neten amúgy, uh ott is utána tudsz lesni.
Én stifttel szoktam bekenni az szokott segíteni.
De ritkán veszek fel szoknyát.:DDDDD
Szervusztok!
Igaz ez nem láb, de izzadással kapcsolatos, vagy sem a fene sem tudja már. Lényeg: Nem vagyok éppen negyvenéves sem már, és 60 kg sem, de a kortól és a súlytól eltekintve már másoktól is hallottam, hogy összeér a szombjuk és kellemetlenül kidörzsölik egymást. (Szerintem ezért jár nagyon sok nő nadrágban) Nem hiszem, hogy ne lenne rá valamilyen desodor, vagy olyan puder (na nem a szorhatos, mert az csak épp hogy tart), ami fújhatos lenne. Lényeg az, hogy TUDTOK VALAMI MEGOLDÁST? ITT ÁLL A DESZKA KOLLÉGANŐM A HÁTOM MÖGÖTT ÉS MONDJA IRD MÁR, IRD MÁR! Na ennyit a túlsulyról. Neki is összeér, és kellemetlen ebben a nagy melegben. ÖTLETEK?
vagyok vagyok csak itt nem minden NAP van ám gyógyszertár.... itt a világ végén... nos a válasza a következő volt:
"sajnálom de nem adom ki a recepjeimet ugyanis jövőre saját termékcsaládot dobok piacra!! az engedélyeket már megkaptam,már csak a gyártóval kell egyeztetnem és húzok a francba! többet nem akarok világvégi gyógyszertárakban álldogállni 2-3 öregmami dopegitje miatt.... a termékeim jók, beváltak, és ebből hasznot is szeretnék húzni immár 30 év után..." na nem folytatom ... a lényeg hogy SORRY NEM ADJA A RECEPTET DE BÁRMIKOR CSINÁL...
megkérdezem
a blokkpn nincs rajta
és nem receptes hanem a gyótgyszerész saját recept szerint csinálja... nem tudom értitek e
Engem is érdekelne. Amikor kapsz róla blokkot, akkor azon nem tűnteti fel tételenként az összetevőket meg a mennyiségeket?
Vagy megkérdeznéd, hogy máshol hogyan kérjük?
Nagy segítség lenne.
vettem egy betétet, állítólag aktív szenes, ami felszívja az izzadságot, hát, mondjuk, de még csak pár napja használom.
szalicil?
csalán tea?
ki lehet próbálni, ártani nem fog :)
Bőr belsejű pacsker!
Abban tuti nem csúszik a talp, csak a műanyagokban! :D
További ajánlott fórumok:
- Mivel csökkenthetem a lábizzadást? (Nem a cipő az oka, hanem idegi alapon van, de nagyon zavar!)
- Gyerekem szerintem vagy feszült vagy zavarba van de többször észreveszem hogy hunyorog vagy pislog. Mit ajánlottok?
- Fáradt szemre mit ajánlottok?
- Tudtok valami hasznos praktikát lábizzadás ellen?
- Ki mit használ/csinál lábizzadás ellen?
- 3.5 évesnek milyen társasjátékot ajánlottok?