Kutya ehet macska kaját? (tudásbázis)
Kiállításon láttam már szőröset is, de sokat fog változni, jól megnyúlik a feje és a lábai :D
Kölyköt valóban nem láttam még :D
Én egyszer egy hát-darabos csirkecomb-darabbal becsuktam az egyik macskát a boxba, hogy a többi ne zavarja.
Amikor jelezte, hogy végzett, kerestem a maradékot. Nem volt! Befalta a nagy csonttal, ízülettel együtt!
A mi hentesünk esetleg ugyanazon a deszkán darabolja, nem mindig merem nyersen adni.
Én nagy kutyás vagyok. A kutyának a legjobb kaja a nyers koszt lenne. Nyugodtan adjátok neki nyersen :D
A főtt csont teljesen másképpen viselkedik,mint a nyers. A főtt veszélyes, mert törik. Azt gondolom tudjátok, hogy csöves csontot még véletlenül se adunk kutyának (csirke comb csont). Nyersen azt is lehetne, de ennyire bátor még én sem vagyok :D
Féreghajtót úgy is kap háromhavonta a kutya, vagy akár gyakrabban is. De nem lesz tőle férges...ahogy mi sem :D Igaz mi nem nyersen esszük, de nehogy már legyenek benne peték...jól is néznénk ki.....
Nagyon cuki!
Meg nem mondtam volna róla,hogy milyen fajta. De hát még nagyon picike :D rávágtam volna, hogy yorki...te meg vérig sértődtél volna :D
Az enyémről is vannak fenn képek :D
Csirkefarhát mehet nyugodtan nyersen, ha nem érintkezett sertéshússal.
Én úgy szoktam nekik adni.
Volt olyan,hogy a macsek hamarabb végzett :D
Az összetételben nem láttam különbséget, bár inkább a fehérjét néztem.
Szép nagy darab lett a kis komondor, persze nem kizárólag ezt kapják. De napközben, rágcsának jó. Kölyökkorában fehérje-kiegészítés volt a száraz.
Nem láttam még rasztát dundi kiadásban. Elég különös lehet!
Gazdaságos kutyák nagyon, kevéssel beérik és azt a keveset jól hasznosítják.
Legalábbis a szupermarketes. Van abból is jó. Ami legalább egy ezres, és csak fél kiló :D
De annyiért színhúst is veszek neki....
Azóta imádom őket, mióta az egyik kiállításon szó szerint elvonult egy előttem....és közben hátra vetette a fejét és közben lobogott a "haja" :D
Mint egy díva a vörös szőnyegen :)
További ajánlott fórumok:
- Hogyan lehet humánus módon távoltartani az idegen macskát a háztól (kutya csak jövőre lesz)?
- Hogy lehet a lakásból a macska, kutya pisi szagot eltüntetni?
- Hogyan lehet kutya mellé macskát szoktatni, úgy hogy ne szedje szét?
- Hogyan lehet összebarátkoztatni egy felnőtt kutyát és macskát?
- Szerintem a macska, kutya lehet kinti is, nem hiszek a csak...
- Mivel lehet a macskákat távol tartani, hogy ne jelöljék a házat? Kutya nélkül.