Kutya ehet macska kaját? (tudásbázis)
Nem.
Vettük :D
De a fiam azt mondta a következő onnan lesz.
Van egy másik kutyám is. Ill.ő társtulajdon anyukámmal :D nála van. Én etetem, meg foglalkozok vele :D ő tulajdonképpen mentett :D a vemhes mamakutyát fogadtuk be a melóhelyen, és az ő egyik kölyke :D nagy zsivány ő is :D
A hosszas főzéstől már nem lesz nyers :(
A zsírban rotyogtatás jó lehet, az is elég meleg, hogy fertőtlenítse a felületet,és biztos jó íze is lesz :)
Én spoton-t használok. Mindenkinek más vált be.
Pont valamelyik nap cseppentettem rá advantixot. Többet kipróbáltam,nekünk ez a legjobb.
Úgy tudom, zsírban rotyogtatni jobb, vagy hosszasan főzni...
De amitől ennél is jobban félek, az a kullancs inkább. Nehéz tutira megvédeni ezzel a szőrrel, hiszen nem viselhet állandóan nyakörvet, hogy az UH-s riasztót rátehetném.
Igaz.
Nagy gondja nem lesz a gilisztától sem. És úgy is kizavarjuk őket :)
4 éves lesz január hatodikán :D
El sem hiszem, még most volt, hogy vártuk, hogy végre mehessünk érte....
Igen :D
Csak folyton le kell kötni, mert valóban nagyon agyas egy jószág :D Imádom :D
Gilisztás nem a csirkétől lesz. Ez butaság.
Falusi csirke esetleg felcsipegethet valamit, de a mi kutyáink már nem kapják meg a csirkebelet, mint a régi falusi kutyák, macskák.
A bélféreg leggyakrabban a kis rágcsálókban van pete alakban. Vagy bélférges ürülékben, a szabadban. Elég, ha csak megszagolják.
A macsak és a kutya simán ragadozó, legtöbbször a pásztorkutyák is ritkították a mezei pockokat, egereket rendesen. De megették a beleket is, a fűvel, magokkal együtt, ami benne volt, így jutottak a táplálék növényi részéhez. Tehát nem kizárólag hússal élnek.
(Arra sokan nem gondolnak, hogy a legelő állatok táplálékának meg 6-8 %-a állati eredetű. Hiszen megeszik a rovarokat, a csigákat, egyebeket is, ami a füvön, fűben van...)
Köszönöm.
Border collie :D
Remélem nem tűnök hiteltelennek....tulajdonképpen ő az első :D
De alaposan kiképeztem magam, és nagyon sok profi kutyással vagyunk kapcsolatban :D
:D
Fiam választotta a nevét :D
Versenyzünk :D
Igen, olyankor valóban ne add nyersen!
De elég ha két percre bedobod lobogó vízbe!
Rocky :) az első kutyámat is így hívták!
Frizbizik, nem is akárhogy!
Ügyes!!!
További ajánlott fórumok:
- Hogyan lehet humánus módon távoltartani az idegen macskát a háztól (kutya csak jövőre lesz)?
- Hogy lehet a lakásból a macska, kutya pisi szagot eltüntetni?
- Hogyan lehet kutya mellé macskát szoktatni, úgy hogy ne szedje szét?
- Hogyan lehet összebarátkoztatni egy felnőtt kutyát és macskát?
- Szerintem a macska, kutya lehet kinti is, nem hiszek a csak...
- Mivel lehet a macskákat távol tartani, hogy ne jelöljék a házat? Kutya nélkül.