Külföldön babázók fóruma (beszélgetés)
Hello, csajok.
Merre jartok? Kivel mi ujsag?
Mi ma voltunk a bolcsibe es beirattuk a kis Daisyt :(
Nagyon kivancsi vagyok!
Mondjuk en nem nagyon tudom elkepzelni, hogy a harmadikkal erre hogy jutna idom. Raadasul, mint azt mar irtam, en nagyon szeretem a kis plussmaci pelusainka, nem szivesen valnek meg toluk.:D
igen nagyon gondolkozom rajta, hogy egy lightos formaban. Amikor otthon vagyuk akkor ez, de a bolcsuben persze kell a pelus.
most probalok minel tobbet meg tudni rola, meg persze beszelgetunk a Parommal.
Ezeket a moderneket nem kell vasalni. De igazad van, a bolcsikben vszinuleg nem fogadjak el a moshatot.
Mi az az EC?
Nem tudom meg. Sokat gondolkozom rajta, hogz mi legyen. igazabol, mivel nekem vissza kell mennem dolgozni, lehet maradok az eldobhatonal, mert akkor kevsebb idom megy el a vasalasra es mosasra, lehetek a picivel.
Ti mit gondoltok az EC-rol?
A legutobbi 1 oras szulesem utan nem hiszem, hogy lenne ido medencet felallitani.:D
A zuhany nekem jol esett, lehet, hogy beallok ala. Kitolasnal pedig nekem az volt kenyelmes, hogy az agy szelen tamaszkodtam. Ez mar bevalt, nem hiszem, hogy most maskepp lesz.
Hehe, tetszik ez a hozzaallas :))
Hogy tervezed az otthon szulest? Ahogy jon vagy bereltek medencet ilyesmit?
Most eppen megy a harc a dietetikussal, mert nem egyeztem bele a cukorterheleses vizsgalatba, es igy nem tudjak diagnosztizalni, hogy cukros vagyok, mivel a vizeletemben soha nem talaltak cukrot, a dietat pedig tartom, igy etkezes elott es utan is minden rendben. Szoval van egy cukros kismamaja, akinek teljesen rendben van a cukra, es nem tud diagnozist felallitani.:)
Persze tudom, hogy ez nem jatek, komoly gondok is lehetnek, ezert rendszeresen eljarok hozza, es bizom benne, hogy ha vegig minden ok lesz, akkor rabolint. Legutobb ezt tette.
A szulesznok teljesen tamogatnak, ok mar beleirtak a papiromba, hogy reszukrol ok.
Meg a gyerekorvossal leszek bajban, mivel vele legutobb nem is talalkoztam szemelyesen, csak kuldte a papirt a haziorvoshoz, aki tovabbitotta, hogy szo sem lehet otthonszulesrol.
Kerdeztem a szulesznot, hogy megis mi tortenik, ha egyszeruen megtagadom a korhazba vonulast. Azt mondta semmi. Ki tudja. Ha nagyon akadekoskodnak annak ellenere, hogy mindent rendben talaltak, lehet hogy ezt a megoldast fogom valasztani. Ha ok nem tudnak donteni, hat majd en megteszem.
Elolvastam a naplóbejegyzéseidet a szülésedről! Mondanom sem kell, hogy potyogtak a könnyeim! Érzékeny vagyok és az ilyen gyönyörű dolgokra, mindig megsiratnak!
A döntés még nekem igencsak messze van, hiszen még terhes sem vagyok, de megtetszett ez az otthon szülés dolog!
Majd meglátjuk!
Elolvastam a szüléstörténeteidet. köszi, hogy megosztottad velünk.
Én dolgozom és valószínűleg vissza is megyek dolgozn utána. Csak az nem testzik, hogy összesen 14 hetet tudok itthon lenni a picivel.
Akkor valószínűleg a cukor maitt most is kórházban kell majd szülnöd? Szurkolok neked, hogy sikerüljön otthon.
Tudom, hogy a szülés az én döntésem, de olyan vicces, hogy amúgy teljesn határozott egyén vagyok, de ebben és bás babás kérdésekben nagyon nem vagyok az. Elég bizonytalan vagyok egy pár dolgoban.
Lányok ti dolgoztok még vagy már mindenki otthon van a gyerekekkel?
Jó reggelt,
Bocsáat megint csak úgy eltüntem :)
Elolvastam a szulestorteneteket. Jol kibogtem magam.:) Mindig ez van. Ilyenkor ujra atelem egy kicsit a sajat szuleseimet is.:)))
Tenyleg eleg sok a hasonlosag az Emmak kozott! Nem csak a novemberi szuletes, de az enyem is hasonlo sullyal (3780 g) szuletett, es neki is a feje mellett jott a keze. Es o is nagyon ugyesen szopizott mar az elso pillanatban.:D
Semmi gond :) Remélem ezúttal sikerül otthon szülnöd! Mikorra vagy kiírva?
Maya és kostyi, a szüléstörténeteim a babanaplómban olvashatóak. Midasé a 90., Emmáé pedig a 111. bejegyzésben. Olvassátok el, ha érdekel.
na mi most értünk haza. Elmentünk egy étteremb enni, olyan jó volt.
nem tudom mi legyen ezzel az otthon szülés dologgal, de még van időm átgondolni. Nagyon sokat olvastam róla már és nekem tetszik.
de ha van kedvem megoszthatnád a tapasztalataidat.
Sziasztok!
Szivesen olvasnám én is, hogy hogyan zajlik az otthon szülés!
Hoppa! Ezer bocsi! Meg voltam gyozodve rola, hogy te meselted. Bocsi. De azert meg szivesen vennenk (legalabbis en biztosan), ha elmeselned, hogy milyen volt.
Emmaval mi is itthonszulest terveztunk, de sajnos nem jott ossze. Majd talan most sikerul...