Küldjetek jelet egymásnak... (beszélgetés)
Neked is nagyon szép , örömteli várakozást kívánok!
Köszönöm szépen a jókívánságod!
Igen, köszi Escada*, minden ünnepi jelnek nagyon örülök, mert nagyon-nagyon várom a Karácsonyt!
És mindenkinek hasonlóan örömteli várakozós adventi napokat kívánok!
Mielőbbi gyógyulást kívánok!
Szeretettel: Csilla
Sziasztok!
Ti láttátok? Én alig vettem észre az adatlapján és csak küldtem neki a virágokat:(
Angéla19: Angyalkát, fenyőfát, hóembert, mézeskalácsot, rénszarvast, szalonccukrot szeretne.
Köszönöm szépen a kapott jeleket!:))
Jó éjt, szép álmokat!:))
Szia Marcsi!
Mielőbbi gyógyulást kívánok neked.Puszi;Emese
Sziasztok köszönöm a sok sok szép jelet.
ma már nem leszek mert szigorú fekvést irt elő a dr bácsi mert rosszabodótt a tüdőgyuszim :-(
Szép estét mindenkinek. :-D
Köszönöm szépen a jeleket!
Kellemes délutánt kívánok mindenkinek!
Sziasztok!
Nem kerek semmilyen másik jelet,csak KARÁCSONYFÁT és SZALONCUKROT.!!!!!!
További szép napot!
Sziasztok!
Látom, beangyalozódtam. Jó lenne, ha vegyesen kapnám a jeleket :) Legjobban a szaloncukor, mézeskalács és a fa tetszik.
Köszönöm szépen :)
most számoltam 83 ember tisztel meg naponta a jelküldéssel nagyon köszönöm mindegyiküknek :-)
hétröl hétre többen most csak azért tünt fel enyire mert már 3 oldal kedvencem van :-D
mafalda szerintem mindegyik ünnepi jel még a sapi is . :-)
Tixtina már nem gyüjti a loheréket igy bármit küldhetek neki biztos örül ha szinesedik az ő oldala is :-D
Szép napot és jó étvágyat az ebédhez :-)
MARCSI
Sziasztok!
Zavarban vagyok,..kérek segítséget:))))
Többen "ünnepi"jeleket kérnek.Ezek csak a karácsonyfa,angyal,szaloncukor,mézike, VAGY idesorolhatóak az új téliek is?(hóember,havazás,stb.)???
A legjobb lenne ha az érintettek válaszolnának.Mert aki tételesen felsorolja,hogy pl.szaloncukrot és angyalt kér,ott nincs gondom.
Na,hát ez legyen a legnagyobb gondom---mondjátok most és joggal:))De szeretnék mindenki kedvébe tenni,hogy örüljenek!!
Vélemények????
köszönöm a jeleket de még nem tudom visszonozni nem telt le a 2 óra pedig az én orám szerint igen. köszönöm turkati 160 szarvasomat
és az 50 dik angyalkát Escada* köszönöm
és minden csodáa jelet :-D
mindegyiket szeretem az ujak közül olyan szépek :-D
Miss Angel-nak Köszönöm szépen a 100. angyalkát!
Mindenkinek köszönöm a jeleket,próbálok eligazodni ebben a rengetegbe!!
Ha véletlenül nem a kért jelet küldöm,elnézést kérek.
Szép napot Mindenkinek! Gabi
sziasztok
jöhet minél több karácsonyi jel,főleg angyalka,örülnék neki:)))
természetesen viszonzom őket minél előbb,köszi:)
További ajánlott fórumok:
- 100 kg felettiek, mit tegyünk? Kezdjük együtt és segítsünk egymásnak!
- Segítsünk egymásnak fogyni!
- Túlsúlyos kismamik/vagy leendő kismamik segítsünk egymásnak...
- Hogyan állítanád össze az 1000, 1100, és 1200 kcal-ás étrendedet? Segítsünk egymásnak!
- Egy topic, ahol segítünk egymásnak öltözködéssel, sminkkel kapcsolatos kérdésekben.
- Márta57 küldjetek jelet, olvasatok bele naplójába, Szívszorító :( !"Legalább ennyivel legyünk mellette..