Kreatívok klubja (beszélgetés)
meg az enyémnek pl. nagyon jó a használati útmutatója! teljesen jó! :D
az a lényeg, hogy legyen rajta egyenes, cikk-cakk, vmilyen szegővarrás, gomblyuk, és rugalmas! Ezeket használod inkább a legtöbbet! bár ezek már olyan 35 körül vannak, de érdemes többet kifizetni rá! Nekem a párom full körbejárta műszakilag, melyik bír többet :DD lelekes volt, aztán ő választotta ki tavaly karácsonyra :DD azóta már készült vele oviba zsák, párnahuzat, nadrágfelvarrás, ágynemű :D szóval alkotok :DDD
na hát ezt nem csodálom!!! jobb is, mert csak a feszültség van belőle!
igazából csak annyi kell hogy a gépet ismerd, a többire meg úgyis rájössz! CSak előtte átgondolod, aztán kész is! :D max. kicsit többet bontasz vissza mint más! :DDDDD
Nekem is azzal van gondom, hogy a nadrágok mind hosszúak, amiket vásárolok.
A gyerekeknek is szívesen varrnék pár dolgot.
Anyós elvileg varrónő, csak mindig beszólogat, így inkább fizetek másnak és csinálja meg kommentár nélkül. :)))))
szerintem érdemes belevágni! mert pl. azóta a családban én varrom fel a nacikat, veszek be ebből-abból egy ágyneműt, asztalterítőt simán megvarrsz, tehát apróbb dolgokhoz muszáj! :D szerintem vegyél!
megnézem mi van most benne! :D
Nekem is sok régi szám megvan, azokat szedem néha elő.
A mostanit nem kaptam meg sehol (elfogyott), így a párommal hozattam. Nem szeretem úgy megvenni, hogy nem láttam, de most megérte, nem csalódtam. :) Kapásból van vagy 10 dolog, amit megcsinálnék belőle. :))))
Jó lenne így varrógépet venni! szerencséd volt! Bár, ha magam próbálgatnám mi mire való, talán belejönnék. Anyunak is van, az alapokat megmutatja majd, csak baromi messze laknak tőlünk. :(
hát így fejből nemtudom, egy régebbiben! majd megnézem! A mostanit még nem láttam! :D de majd megnézem ha asszondod hogy jó!
a varrás meg nem olyan ördöngős, csak jó gép kell hozzá! nekem egy brothers gépem van, és mikor vettem tavaly akkor ingyen tanfolyam volt a kezeléséhez, mindent megmutattak hogyan kell csinálni, próbavarrások stb. szóval ki lehet fogni ilyeneket, csak bele kell vágni!!! BÁTORSÁG! :DDDDD
Melyik számban van az angyal?
Ritkán veszem meg, de ez a mostani nagyon tetszik!
Varrni én is szeretnék, de ahhoz ugye gép kéne, meg tudni használni...:) Ilyen kis apróságok hiányoznak csak. :DDD
most nagyon bele vagyok ezekbe őrülve! nézegettem a praktikát, és találtam benne angyalka rongybabát is! Countrey stílusban! kész szerelem!
meg akarok csinálni még vászonképet, ahhoz is találtam tök jó struktúrpasztával kombinált ötleteket! valamelyik nap átszabtam a paplanhuzatot mert túl nagy volt! :) szóval elvagyok! Amúgy aszittem tök hamar meglesz, de netudd meg kb. 4 órát vesződtem vele! Rafkós dolog ez a varrás!:DDD
haj?? hát én középen összefognám, és úgy varrnám rá a tetejére, ha lánynak csinálod, akkor meg két copfban még az oldalára is rátudod varrni, esetleg egy kis ragasztóval még aládolgozhatsz, aztán tuti nem hagyja el magát! :DDDDD
közbe írt Camea, hogy lecsúsztam a jelentkezésről....
Á! Én még nem varrtam ilyet! Azt sem tudom hogyan álljak neki. :))) Gépem meg nincs is.
Az ötletre mondtam, hogy tetszik! :)
Sziasztok Csajok!
Újra itt.... kicsit zűrös volt az elmúlt hetem, számfejtési időszak volt aztán ilyenkor belehalok a melóba :Dd látom alkottok! :DDD hogy állsz a sakk figurákkal Borbelya?? Babu alkottál már babákat?? én is megvarrom asszem! :DD
Van hibajavító tollad? Ha lefested az is jó rá! Jó sűrű!
Üvegmatricával nem csinálnám, mert abba beletapadhatnak dolgok! Már jártam úgy!