Kreatívok klubja (beszélgetés)
Csinosak a láncok, fülbevalók ☺
Édesek a kisállatok ☺
Jól néz ki a lámpa ☺
Babu Lee!
Ilyen mintás kartont lehet kapni? Én még sosem láttam. És Milyen az a lampion fólia? Nagyon jól néznek ki!
Köszönöm, örülök, hogy tetszik. Szóval te is "gyereklelkű" felnőtt vagy?!
Ugye milyen jó játszani??? Egyébként is "nem az a fontos, hogy az ember hány éves......."!! :))
Örülök hogy tudtam segíteni! :DD Máskor is nagyon szívesen segítek ha tudok!
az oldal meg tényleg jó, rengeteg ötlet, minta és elkészítési leírás van! :D Gondoltam hogy fog tetszeni nektek! :DDD
Őz, szarvas, nyuszi, vaddisznó. Csak pötyögd be, hogy pl. őz sablon, lehet úgy is kiad valamit.
Én a Halloweenre kerestem így képeket.
Sziasztok lányok!
Ha nem bánjátok, csatlakoznék hozzátok. A munkahelyemen a kolléganőmmel ketten csináljuk a dekorációt.
Készítettem őszre egy nagyon édes kis madárijesztőt és most hétvégén csinálom hozzá a varjakat. Az ablakon lesz majd süni meg bagoly.
Milyen őszi állatokat tudnátok még ajánlani, amihez valahol sablont is találok?
Sziasztok!
1-2 új dolgot felraktam az adatlapomra. Ezeket mostanában mókoltam.
"Ergóka" sem tétlenkedett. Neki is vannak új dolgai.
Sok ötletet és jó mókolást mindenkinek!
Sziasztok, a kreativ hobby küldte nekem ezt a hírlevelében: Új ötletkatalógusunk várható megjelenése 2009. október 6.
A remo-nál megjelent az új?
Nem tartósítottam! Megmondom őszintén még nem is hallottam erről a módszerről! :)
Sokáig szép marad. Arra vigyázni kell, ha majd jönnek a fagyok, akkor inkább benti dísznek használd. Előbb-utóbb elkezd rohadni/száradni, akkor viszont kiteszem a fatárolóba és tavasszal elültetem újra a magját.
Hétvégén húztam le a szomszéd fájáról, mert annyira ráfutott, hogy már a fa tetjén virágzott. :))) Közben láttam, hogy 6-7 tököcske van rajta, ha elkezd majd száradni a szára, akkor nem tudom kire/mire pottyant volna. :)
Karácsony előtt már nekem is igencsak kiszáradtak, kezdtek tönkremenni, de az egyszínű volt (tojáshéj).
Most tavasszal sikerült ilyen vegyes mintájú magot vennem.