Kozmetikus vagyok, segíthetek? (beszélgetés)
Szia!
Sajnos nekem nincs mikrodermabrázióm,de ha vennék,akkor mostmár csak is gyémántfejeset.
A Derm gépei nagyon jók,viszont szerintem drágább.Tanuló koromban a Skin Jet mikrodermjét használtuk,avval sem volt gond.
Nézz körül a neten,biztos találsz valamit.
Szia!
Szerintem nem gond.
Szia!
Köszi az ötletet majd érdeklődöm náluk.....
Szia!
Szerintem menj be a Studex-be és ott érdeklődj. Ők szoktak ilyeneket csinálni.
Sziasztok!!!
Füllyukasztó tanfolyamot keresek 2 napja de sajnos nem találok sehol....tudna valaki segíteni ebben?
Szia Kicsivihar!
Én kozmetikus vagyok,régebben dolgoztam Hau-val,szerintem az inkább idősebbeknek jó,mivel eléggé zsírosít.(én ezt tapasztaltam).Jelenleg más termékkel dolgozom,(reklám helye,így nem írom ide),azzal nem volt semmi rossz tapasztalatom.Ha gondolod,keress fel,aztán kipróbálhatod, milyen is,eddig senki se panaszkodott.
Sziasztok!
Szeretnék találni egy jó kozmetikust Budapesten.
24 éves vagyok, és elég régóta küzdök az arcbőrömmel, szerintem elég csúnya:(
Eléggé ki vannak tágulva a pórusok, jó lenne kezdeni vele valamit.
Dr. Hauschka termékekről mi a véleményetek?
Ezt nem is neked kell tudnod,hanem a kozmetikusodnak.Én csak profi terméket tudnék neked ajánlani,de ahhoz úgyis csak kozmetikus által jutsz hozzá,ezért írtam,hogy kérd ki az ő véleményét.
Azt azért tudni kell,hogy a zsíros bőrt nem szabad kiszárítani,mert akkor még több faggyút fog termelni,ezért kell odafigyelni a hidratálásra!
Köszi, Amúgy 21 éves srác vagyok, hidratálókrémre eddig nemigazán volt szükségem, azt sem tudom milyet lehet kapni...bőrtípusom vegyes-zsíros...legalábbis 2-3 óra után már fénylik a homlokom és az orrom is....
tudsz valamit tanácsolni, vagy a kozmetikusomtól kérjek? amúgy most ilyen hámlasztókrémet használok, gondolom ha a szappan kissé szárítja, akkor e za hámlasztókrém még jobban leszedi a felső bőrréteget...
Aknés, pattanásos bőrre való szappant hogyan alkalmazzam hatásosan?
Ugyebár vannak az Ilcsi féle feketeszappanok, én magam most 100%-os teafaszappant vettem.
De hogyan használjam?
- Minden este, vagy csak hetente 1X, 2X? - ugyebár ezek a szappanok azért szárítanak rendesen
- Mossam át vele az arcom, mintha kezet mosnék, vagy hagyjam rajta 1-2 percig, és úgy öblítsem le?
- Használjam mindig ugyanazokon a napokon, vagy ha látom, hogy pattanásom lesz, akkor is használhatom?
Értem.
A te bőröd a vízhiány miatt száraz,úgyhogy nagyon fontos,hogy nehogy zsíros (csak vizes) krémet használj rá,mert az tovább ronthat a bőröd állapotán.
Vannak olyan krémek,amik kifejezetten ilyen kombinált (zsíros,de vízhiányos bőrre) valók.Ezek általában a faggyúműködést csökkentik és emellett hidratálják a bőrt.Viszont ilyet szerintem csak a profi kozmetikumok között találsz,amihez csak kozmetikus által tudsz hozzájutni.De azért nézz körül...
Kozmetikus után 5 nappal rosszabb vagy legalább olyan rossz állapotban van a homlokom, ez normális?
Úgy mentem el, hogy 2 vagy 3 gyulladt piros pattanás volt a homlokomon, nagykezelésen voltam, szétnyomkodta az arcom, igaz mindent használt - ultrahang, maszk, radír, különböző krémek, arcmasszázs - és úgy jöttem haza mint a főtt rák, és mára már elgyógyultak, de a homlokom közepe tájékán 5 gyulladt jött ki...ez normális? vagyis 3 új, 2 pedig a régiek helyén, ahol varrat képződött...és az alatt
Szia!
Arctejet v. arclemosóhabot,hetente 1X arcradírt,tonikot,nappali krémet,estére pedig éjszakai krémet.Nagyon fontos,hogy a bőrtípusodnak megfelelő kozmetikumokat használj!!!Ha biztosra szeretnél menni akkor keress fel egy kozmetikust és kérd ki a tanácsát.
Mivel hámlasztó krém,azért normális...
Mondjuk nem igazán értem,hogy miért pont ezt a krémet adta.Ha nem vagy elégedett a krémmel,menj vissza,hátha ki tudja cserélni másikra,aminek nem a hámlasztás a fő funkciója,hanem a faggyúmirigyek szabályozása.
Sziasztok!
Eladó egy Dream Liner 3000L sminktetováló gép kitűnő állapotban.Digitális,kompjutervezérelt,orvosi műszerként szabadalmaztatott.Festékeket,érzéstelenítőt adok hozzá.
Ára:550.000Ft
5 nap használat után annyit látok, hogy köped vagyis hámlik az egész arcom...gondolom ez nem teljesen normális...
talán jobb lenne, ha csak a kinyomott, bevarratosodott pattanásokra kenném nem?
Így nehéz megmondani,hogy nem tudom pontosan milyen krémet kaptál,de ha a kozmetikus azt mondta,hogy napközben kenegesd,akkor valószínűleg nappali krém,tehát minden reggel használd,de pluszba este is kenheted.
Igen,a pattanásokon is segít,mivel segíti a hámsejtek leválását,ezért a bőröd jobban tud majd lélegezni,és nem lesznek gyulladások.