Középiskolai felvételi (beszélgetés)
Elsősorban annak küldöm, akit a török nyelv (tanulás) érdekel.
Esetleg próbáljátok ki addig is az OI nyelvi tesztjét.
Úgy rémlik, volt benne ilyen Lückentest jellegű is.
Azta de ügyes! Topgimi a cél, ugye?
Ő is nyolcadikos? Akkor ez a 2019-es feladatsor?
Abban a fiamnak a Zsófis feladat nem ment, a többi igen. Pedig neki van itthon saját Zsófija. :))
Az szuper! Mi más ligában játszunk, de azért mi is küzdünk...
Túl vagyunk a matekon is, a két sor (az általam túl jól ismert) 19-es magyar-matek volt, Zsófikával, kígyókkal-békákkal. Eddig ha ezt elé tettem, a lányom hisztizett, hogy ez nehéz, nem tudja.... Ma nagy kegyesen hajlandó volt megcsinálni, miután bitosítottam róla, hogy kevés gyakorlással a háta mögött és mivel nagyon nehéz, azt is jónak fogom értékelni, ha 30-at ír. 33 lett, buta hibákkal az elején, tehát, a kicsit figyelt volna, akár jobb is lehet. De legalább túl vagyunk a fő mumuson. :-)
Előtte gyakoroltunk, megcsináltattam vele a gyakorósort a lászlós matek versenyre. Furi, az jobban ment neki. Lenne esze, csak a gyakorlás hiányzik...
Irtam a Fazekasnak az átvétel miatt. Mert eddig a tavalyi volt fent. Nagyon kedvesen visszaírtam h nov elején kerül fel az új. Mivel januar elejen van a felveteli izgultam le ne késsük.
Erre most latom h kiirtak h a jarvany miatt kesobb teszik ki..
A kedvenc jatekom a neten keresés. :-)
Innen le tudod tölteni a 2013-2015 évfolyamokat.
A scrbd-en is fent van jópár régi, de azt hoxa nem engedi linkelni.
Le a kalappal!
Gyönyörű eredmény, és hol van még a felvételi! Csak így tovább!
Igen, ezek jogvédett feladatsorok, ezért nem lehet letölteni őket (gondolom, megtalálták az oldalt és letiltották).
Suliban nincsenek meg a régi Zrínyi-könyvek?
Gyerek is most írt hétvégén egyet. Ez egy próba sor volt, nem ismerte.
90 felett írt, ani nagyon jó, de a matek hibáknak nem örültem. Az egyik az átlagszámitasnal ossze kellett adni 10 szamot. Azt igerte, hogy ott majd ellenőrízni fogja..Ebben bízom.
A helyesírás 2 pont mindig elmegy, avval nem is számolok:)
Ha 80 alatt ír újra kell tervezni majd kicsit.
Valaki elkezdte esetleg a felületen a sulik beirasat? Ha igen elmondjatok hogy kell?
Sziasztok, nem felvételi hanem verseny téma. Zrinyi sorokat keresek 2016 előttről. A régi jól bevált matekaneten oldalon nem lehet már letölteni mint régen.
Van valakinek jó forrása? 7.es sorok kellenének.
Haláli vagy :D
Nem zörögtél csokival és petpalackkal?
További ajánlott fórumok:
- Középiskolai felvételi matematikából 2010-ben
- Óvódák, bölcsődék, általános iskolák, középiskolák, bárhol a világon
- TB ügyintéző tanfolyamra jelentkeztem. Van valakinek információja, mire lehet számítani felvételinél?
- Mikor lesz fent a neten a középiskolák végleges felvételi sorrendje?
- 2011 középiskolai felvételi
- Hol lehet megnézni a tavalyi középiskolai felvételi ponthatárokat?