Középiskolai felvételi (beszélgetés)
Azért mondom, hogy valami itt nagyon nem kerek.....
Valamit valaki(k) csúnyán elnéztek.
Ja, az nem lehet, hogy a beküldő ált. iskola rosszul adta meg a vitt pontokat? Valaki más bizijét írták a Te fiadé helyett.
A fiam anno 44. volt az infon. Simán bejutott.Nyugi.
Ki írta nekem tegnap a Budapesti Külker Szakközepet?Nem is tudtam,hogy a listán van,erre most felhív a fiam osztályfőnöke,hogy oda felvették a fiamat.Végül is csak kb. 8 oldalt kellett aláírni a jelentkezési lapon :)) Na,ide viszont végképp nem akar menni,ez csak a közelség miatt került be.Én azt hittem végül be sem írtuk,de utolsónak mégis.A sportosztályba felvették.Igaz,a kutyát nem érdekli,csak volt még szabad rubrika ezért lehetett beírva.Én nem is emlékeztem rá.Itt előkelő helyen van nagyon.De ilyen suliba nem is engedném.
(bár a mai nap után kussoljak,mert lehet ez marad és ennek kell örülnöm....)
"holnap gyűjtsétek ki az összes helyezést, tedd előre a jókat, és higgadt fejjel gondoljátok újra a sorrendet"
Isten őrizz! Nem szabad előrevenni iskolát azért, mert ott előrébb van a gyerek! Az iskolákat aszerint kell sorrendbe tenni, amilyen sorrendben be szeretnétek kerülni, ideiglenes listán elért helyezéstől függetlenül!!!
Nagyon keserű élmény, rádöbbenni, hogy felvették volna egy vágyott iskolába, de nem ott kezd szeptemberben, csak mert a kevésbé szimpatikus iskolát írtátok előbbre, így oda került be. És akkor már tényleg nincs mit tenni.
Láttam már ilyet.
De hogy kerül be pl egy 100. helyen levő gyerek? :S Ennyien gondolják meg magukat,vagy mi?Én ebben nem hiszek.Ezért rohadt kár volt ennyit tanulni és ilyen jó felvételit írni.
Magas lóról lehet nagyot esni.Megtörtént.
szerintem túlizgulod!!!! Nyugi! Az én fiam, 60. 80. 90.-ik helyeket bitorolja és teljesen megnyugodtam!!!! Sőt az óbudaiban 110.-és ott is nagy esélyei vannak. (tavaly 188. vették fel sokkal kevesebb pontszámmal) Szóval NYUGI! És sokkal jobbak a pontjaitok, mint nekünk!!!!!Nem hiszem el, hogy a fiad nem jut be, oda ahová akar!
(Vagy lehet, hogy velem van a baj, hogy nem izgulok eléggé ???? :DDDD )
A másodlagos,hogy én mit akarok,az számít,amit a gyerek.És eddig a jók között volt számontartva,nem egy suliban mondták,hogy biztos felveszik,várják szeptemberben.Hát nem hiszem,hogy a százhuszonakárhanyadik helyről pont őt veszik majd fel.Ennyi kieső nem lesz.
A soha nem síró fiam,most itt bőg,már ő sem hisz a Leövey-ben,mert az előtte állok felét ismerjük,nekik első suli....Persze ettől még örülök és bekerülhet,de az egész felvételit így kudarcként élte meg és elment a kedve az egésztől.Már odáig ment,arra írom át a véglegest,amire akarom,őt nem érdekli.Ennyi.
Az lehet, hogy egy keresett szakma lesz :-)
No de félre a tréfával, valami itt nagyon összekeveredett. Lehet, a sulik írtak el valamit.
de nem oda akart menni drámára?:D te is aztán tudod mit akarsz:D na mindegy...
ha a 96. bekerülteh a 15 főbe akkor mág bármi lehet
van olyan suli is aki nem csinál ragsort, hanem csak névsorba kiirja hogy felvenné vagy nem
No, én megnyugodtam kicsit.
Reggel láttam, hogy a Szent Lászlóból kiesett, aztán a Budaiban már biztos befutó és a legjobban vágyott Károlyiban is jó helyen áll, 38. ill. 47.
JUHÉÉÉÉÉÉ!!!! :-)
De az egy szar suli lesz.Minek tanult ennyit,miért írt ilyen jó felvételit,ha kitörölheti vele a fenekét????Jöttek itt a gyenge országos átlaggal...hát akkor mégsem volt az olyan nagyon gyenge,legalábbis pesti szinten nem.Mert a 80 pont nagyon jónak számított.És mit ért vele?
Mehet vmi kisegítő suliba,ahol tanulhat mondjuk fémforgácsolónak...Szuper...
Kriszta, nem nézed el az azonosítót??? Lehet, rosszul írtad fel magadnak.
Hogy még a Zrínyiben is hátul kullogjon....
Ilyen egyszerűen NEM LEHETSÉGES!!!
Azért aggódom,mert egyetlen esélyünk az a suli maradt.
De tényleg mi van olyankor,ha vkit sehova nem vesznek fel az általa megjelölt helyekre??Akkor hova kerül?
tavaly angolra leőveybe a 96. is vbejutott a 15 helyre
nagyon csalóka ez a kiirás ne aggódj:D
További ajánlott fórumok:
- Középiskolai felvételi matematikából 2010-ben
- Óvódák, bölcsődék, általános iskolák, középiskolák, bárhol a világon
- TB ügyintéző tanfolyamra jelentkeztem. Van valakinek információja, mire lehet számítani felvételinél?
- Mikor lesz fent a neten a középiskolák végleges felvételi sorrendje?
- 2011 középiskolai felvételi
- Hol lehet megnézni a tavalyi középiskolai felvételi ponthatárokat?