Középiskolai felvételi (beszélgetés)
Már csak 3 nap! :)
Azért a kíváncsiság csak hajt,hogy a többi suliban mit ért el a gyerkőc :)
Jó ezt olvasni azért :) Nekem is tetszik a suli,a nyílt nap is meggyőzött,meg azóta is olvasgatok róla és a szóbelin is jó fejek voltak vele :)
A tagozatot még megbeszélem vele,főleg,mert infó-mániás,nem is értem miért nem az a favorit nála :S
Akkor beszélnem kell tényleg a fiammal,mert ő nem olyan furcsa gyerek,ő nagyon is életrevaló,vidám gyerek.És kezdem érteni mire gondolsz.Visszagondolva a nyilt napra :S Hát nem tudom.Végül is az álom az volt,hogy a suliba bejusson,már csak a tagozaton fogunk akkor még meccselni egyet :)
(én is amúgy a NYEK-et szerettem volna,de ő nem akart 20 évesen érettségizni)
A gázt az osztályba járó emberkékre érti. De ki tudja, lehet ,hogy a drámások meg ugyanezt mondják a nyek-es osztályról.Szerinte nagyon sok furcsa emberke jár a média és dráma osztályba.
Nekünk öt évünk van. Az én lányom is humán, de az ő hobbija a nyelvtanulás.A magyar tanárnőt is imádja. Németesek vagyunk, ami haladó szintről 8 óra egy héten, 4 óra pedig angol és nagyon szereti.
Igazából nekünk még nagyon más tantárgyakra nincs rálátásunk csak a két nyelv, kommunikáció, tanulásmódszertan, tudomány világa , egészségtan, matek, tesi és ofő óránk van, minden nap 6 óra.
Nem szeretnék általánosítani, a kilencediket tudom a lányom elmondása alapján, a dráma gáz osztály. egyébként a nyek-es a legjobb osztályközösség ( ez nem azt jelenti, hogy jövőre is így lesz). Nagyon jó kis osztályközösségük lett, a kis- az szószerint, mert a németes csoportban csak 11-en vannak, így egész jól lehet velük haladni. A tanáraink jók, sajnos a matek az nekünk itt sem megy ( hiába nagyon humán a lányom).
Annyira szereti az osztályt, valamint annyira nem akar lemaradni,hogy két hete eltitkolta, hogy 38 fokos láza van és elment suliba.
Eredetileg mi is a dráma és média osztályba akartunk menni, de aztán be sem jelöltük, csak a németet. Nem bánta meg.
Akkor jól választottunk,ugye?Nem fogja megbánni a gyerek?Mert ez volt az a suli,ahova annyira készült,ahova osztálytársak(már mostani)nélkül is ment volna.
Ő a drámát akarja választani,én terelném az infó felé.Szerinted?
Mind a három tagozaton bejutó(izgalmamban elfelejtettem,hogy a gazdaságira is ment),de ott is max ponttal ment tovább :)))
Remeg a kezem,annyira örülök,annyira szerettem volna ezt a sulit!!!
Közben megtaláltam,csak nem görgettem a lap aljára :)
BIZTOS BENT VAN A FIAM!!!Abszolút jó helyen áll,az infón maximális pontszámmal,a drámán vesztett 3-at :)))
Áh,annyira örülök!!!!!! Köszönöm Istenem!!!
Akkor valószínű, hogy ez történt... :(
Minket is húznak a Leöveyban, lekérdezhetőek az adatok, de a fiam azonosítójára egyszerűen nem reagál... most írtam emailt, kíváncsi vagyok mikor válaszolnak...
Valaki segítsen!!!!!!!
12-ére ígérte a suli az ideiglenes listát és egy hirtelen ötlettől vezérelve rákattintottam a suli oldalára. Van lista!!! Na, de milyen?! 120 gyerek névsor szerint. Most akkor azt honnan tudom meg, hogy a fiam hányadik a sorban???? Ez nekem olyan információ, mintha fel sem tették volna!!!
Valakinek van ötlete, hogy ennek mi értelme???
Persze hétfőn majd tudok telefonálni, de most...
:))))))))))) Téli szundi? A medvék ébredeznek mehetsz a helyükre! :D
De jó neked! Engem a család száműzne, ha ilyet tennék! Se rend, se kaja... Lehetetlenség!
Már csak 4 nap :) Asszem lefekszem aludni és csak 13-án kelek fel.
Az új listánk megvan,most már csak vmi bíztató eredmény kellene :)
További ajánlott fórumok:
- Középiskolai felvételi matematikából 2010-ben
- Óvódák, bölcsődék, általános iskolák, középiskolák, bárhol a világon
- TB ügyintéző tanfolyamra jelentkeztem. Van valakinek információja, mire lehet számítani felvételinél?
- Mikor lesz fent a neten a középiskolák végleges felvételi sorrendje?
- 2011 középiskolai felvételi
- Hol lehet megnézni a tavalyi középiskolai felvételi ponthatárokat?