Középiskolai felvételi (beszélgetés)
Gondolom a jeligéről van szó. Alig hinném, hogy a gimnáziumoknak pont arra van idejük és energiájuk, hogy a jelentkezők által megadott jeligéket egyeztessék. Alighanem jogszabályellenes is lenne, meg egyébként erre akkor is lenne módjuk, ha csak az oktatási azonosítót adnád meg. Ja, és még akkor sem tudnák az általad megadott sorrendet. Azzal pedig maguktól is tisztában vannak, hogy a jelentkezők több iskolát is megjelölnek. Szóval miért is csinálnának ilyesmit?
Ergo: igen, tényleg az üldözési mániád ihlette :)
Akkor az egy jo suli :)
Nalunk rendszeresen azt halljak a gyerekek, hogy ez egy elitgimnazium, oruljenek, hogy ide jarhatnak e el lehet menni, ha valami nem tetszik...
Szuper, koszonom!!!
El fogom.olvasni az utmutatot!!
"...A programban lehetőség van a tanuló jelenlegi általános iskolájának rögzítésére. Az általános iskola megadása nem
kötelező..." Ez szerepel a KIFIR súgójában.
Tenyleg, nem kotelezo?
Azt hittem ez kotelezo... ugy tudtam, 8. utan mindenkepp ertesitik az erintett intezmenyt.
Mi most ezen izgulunk, mert meg nem biztos, hogy el akar jonni.
Nekem is az a logikus, de akkor miert nem.az a.mezo cime, hogy a gyermek intezmenye, iskolaja, ahonnan jelentkezik.
Ti is gimibol mentek gimibe?
Sziasztok!
Győrbe csak az adatlapot kell küldeni? Vagy oda is kell csatolni a biziket es az értékelőlapot?
Köszi
Gyermekem hatosztalyos gimiben 8-os, onnan szeretne eljonni es felvetelizik.
Szerintetek a gyermek altalanos iskolaja mezobe mit kell beirni? Jelenlegi gimnaziumat, vagy korabbi altalanos iskolajat?
Link újra:
www.oktatas.hu/kozneveles/intezmenykereso/koznevelesi_intezmenykereso/!DARI_Intezmenykereso/oh.php?id=kir_int_mod&int_omkod=035249
Itt (az általa készített hiánypótló CSODÁ-ban) írta át Réka: [link]
A számítás alapja a lementett ideiglenes/végleges felvételi rangsor és az OH adabázisa: www.oktatas.hu/kozneveles/intezmenykereso/koznevelesi_intezmenykereso/!DARI_Intezmenykereso/oh.php?id=kir_int_mod&int_omkod=035249
Jaja, akkor OK.
Matekból idén sejtésem szerint oda tényleg extrém magas központi kell majd, a magyar meg... Hát bizonyos értelemben azon fognak szórni sajnos, ami adott tagozat esetében nem szerencsés valóban.
Szóval a 90-es tippem az egy féloldalas 90, ami a matek felé erősen lejt. :)
Ez még a játék a tavalyi számokkal...
Idén 48 pontos matek alatt nem hiszem hogy szóba állnak bárkivel...
További ajánlott fórumok:
- Középiskolai felvételi matematikából 2010-ben
- Óvódák, bölcsődék, általános iskolák, középiskolák, bárhol a világon
- TB ügyintéző tanfolyamra jelentkeztem. Van valakinek információja, mire lehet számítani felvételinél?
- Mikor lesz fent a neten a középiskolák végleges felvételi sorrendje?
- 2011 középiskolai felvételi
- Hol lehet megnézni a tavalyi középiskolai felvételi ponthatárokat?