Középiskolai felvételi (beszélgetés)
OFF
Sajnos még a médiások munkája sem mindig. :(
Tegnap volt UNESCO nap és az első két osztály produkciójánál sajnos nem volt hang a videóban. Persze lányoméké volt az első produkció.
Ígérték, hogy majd megcsinálják.
I3-as, de majdnem a legújabb, 11. generációs.
Igaz, a gamer laptopja azért sokkal jobban hasít 😁, de az iskolai laptop sem gagyi.
Meg is lepődtem rajta, rosszabbat vártam.
Nem tudom, tényleg
Érdekes
Csak gondoltam kiteszem, ha már van olyan aki feltette
Én nem tudom, hogy csinálják, elvben még nincs is kész a végleges.
Hiszen honnan tudhatják ott Monoron, hogy minden gyerek a legelső helyre írta őket, aki hozzájuk jelentkezett? Hogy nem került e előrébb rangsorolt helyre?
Az nem nagy munka, mert csak az előzőben gyorsan kiemelték aki hozzájuk került.
Meg nézni kell ugye a 2. 3. sulikat, abbol is siman kiderulhet, h hova került a gyerek. En csak az adminisztraciot remelem nem szúrtuk el, mivel nem nyitottuk meg a változtatasnal a rendszert ujra. De gyerek megnezte az ofővel-remelem ugy van, ahogy gondoljuk.
Már csak azért sme, mert ha délután küldik, akkor nem minden suli fogja hipp-hopp föltenni.
Ők, ha jól tudom, egy teljes listát kapnak: ki az, aki előbbre rangsorolt iskolába került be, ki az, aki hozzájuk, ki az, aki hozzájuk már nem, és ki az, aki el lett utasítva (jó, ezt már eleve tudják).
Azt nem tudom, ezek külön doskiban jönnek-e, ki lehet-e egy az egyben tenni a véglegeset, vagy még molyolni kell, mert egy dokumentumban van mindenki.
Csak most 22 péntek. Akkor még nem valószínű, hogy kiteszik
Marad a hetfő-jó még az is 25-e, időben vannak😀
Amit még látok h az Eötvös május 19-én írt először. Abban volt csak a határozat, addig semmi:( A honlapon persze volt lista de addig hozzánk se szóltak:( Nem így emlékeztem😀
Aztán lehet idén máshogyan lesz..
Aprilis 22 most pentek-akkor talán hétfőn elkezdik majd kirakni, szerintem.. Csodálnám, ha vki pénteken kitenné a listát(szerintem nem, de ne legyen igazam;)
Az Apáczai május 5-én írt. De lehet akik hozzá mentek Nekik hamarabb kiküldte
Könyves: április 28
De ezek a sulik előtte gondolom kitették a listát..ez csak a hatarozat, amit kikuldtek..
Eötvös ápr 23-án tette ki(2 éve)
Berzsenyi nem tette ki a listát, emailt írt. Nem tudom h később kitette-e
További ajánlott fórumok:
- Középiskolai felvételi matematikából 2010-ben
- Óvódák, bölcsődék, általános iskolák, középiskolák, bárhol a világon
- TB ügyintéző tanfolyamra jelentkeztem. Van valakinek információja, mire lehet számítani felvételinél?
- Mikor lesz fent a neten a középiskolák végleges felvételi sorrendje?
- 2011 középiskolai felvételi
- Hol lehet megnézni a tavalyi középiskolai felvételi ponthatárokat?