Középiskolai felvételi (beszélgetés)
De Te már nagyon rutinos vagy, biztos minden szuper lesz. Ráadásul a kisujjadban van az egész rendszer, úgyhogy minden tuti lesz!
Ofő tanított már gyerekedet, ismeritek?
Biztosan meglesz!!!! Nem hiszem, hogy ki tudna esni!!
Olyan nincs!!!!
Ha majd irjatok h kit hova vettek fel azt is irjatok h ez volt-e az álom. Mert hiaba probalom megjegyezni nem sikerul sajnos. Remelem mindenki nagyon boldog lesz-biztos vagyok benne!!!!
Nem is tudom szokott-e vki itt arról írni, hogy csalódott, vagy nem sikerült..
Szerintem nem❤️❤️❤️
Sziasztok!🙂
Nálunk több határeset előzi meg a tuti biztos helyeket, de már nem izgulunk, most már semmi sem múlik rajtunk, vhová biztos fognak járni a lányok, annak örülünk majd, ami összejön.
Nagyon tetszik ez a hozzáállás.
Azt írtad régebben, a "Covid szabadság" miatt egy zsákfaluban laktok, és a közeli kisvárosban tanul a gyerek. A megcélzott intézmények hol találhatók?
Sziasztok
Nálunk megy az izgulás lassan 1 hete. Nagylány ki van akadva, miért ilyen soká teszik közzé.
Az 1.helyen nálunk rezeg a léc. A legjobb barátnőjének is ez a suli az 1. Ő valószínűleg bent van.
A 2.helyen megjelölt suli nagy valószínűséggel meg lesz, igaz nincs létszámon belül de nagyon közel van hozzá. Mondjuk nagylány attól fél, mi van ha oda se veszik fel..
Remélem mihamarabb kiderül hol lesz a következő 4 évben. 😁
8.
Mi is izgulunk. Fiam az álomtagozatot szeretné, de azt nagyon. A második helyen jelölt tagozatnál sem a tanulnivalóval lenne baja, inkább a társasággal mert azokban az osztályokban szokott lenni a legtöbb extrovertált, "nagy hangú" gyerek és ő ezt introvertált néha kissé különcként nehezebben viselné. Erre ráerősít, hogy lányom (aki szintén introvertált)sincs túl jó véleménnyel azokról az osztályokról.
Nálunk is megvan elvben a hely, izgulni nem izgulok, inkább kíváncsian várom a folytatást. Az első évben nyilván több odafigyelést igényel majd, hogy a gyereket segítsük a beilleszkedésben, az elvárások megugrásában (=már nem elég csak órán figyelni, több idő lesz a lecke megírása, immár matekból is lesznek kihívások.... de még mennyire!).
Mivel a fiam kérte, a végleges listáig ne szóljunk az iskolában, nem mondhattam hivatalosan, csak utaltam rá, hogy vsz elmegy (tudták, hogy felvéztelizett és hogy jól ment neki). Szeretném ezt is tisztázni, hiszen ez a korrekt eljárás.
Van viszont kislány, akinek szorítok, mert a határon billeg.
Miért, az éles komp.tesztírások idején nem lesz sok diák egyszerre? :)
(Költői kérdés, tudom hogy tudod.)
A FEB Tábor jelentkezés elindult (10-11-12-eseknek)!
A tábor célja a kétszintű érettségire és az egyetemi tanulmányokra való felkészülés megkönnyítése. A táborban matematika, kémia, fizika és biológia tárgyakból (2 tárgy választása szükséges) tartunk intenzív felkészítést, különös hangsúlyt fektetve a számítási gyakorlatokra.
Ezzel a gondolattal vágunk neki az útnak, 5 perc..:)
Köszi Neked is!
Sziasztok,
Olyan kérdésem lenne, hogy a diákigazolvány adatlapot a Kormányablakban már most is lehet intézni? Osztálylétszámon belül van hatosztályosban a Szent Margitban.
Ma megyünk személyit intézni, így eszembe jutott, hogy egy füst alatt elintézem.
Nem kell várni a hivatalos értesítőig vagy ilyesmi?
Nagyon köszönöm, ha tudjátok!!!
További ajánlott fórumok:
- Középiskolai felvételi matematikából 2010-ben
- Óvódák, bölcsődék, általános iskolák, középiskolák, bárhol a világon
- TB ügyintéző tanfolyamra jelentkeztem. Van valakinek információja, mire lehet számítani felvételinél?
- Mikor lesz fent a neten a középiskolák végleges felvételi sorrendje?
- 2011 középiskolai felvételi
- Hol lehet megnézni a tavalyi középiskolai felvételi ponthatárokat?