Középiskolai felvételi (beszélgetés)
Más felől nagyon durva hogy milyen feszültség van e miatt az egész helyzet miatt ami már 2. éve tart az országban, és milyen pánik. Mit csináltak volna akkor a spanyol nátha vagy a pestis idején....
Arról nem is beszélve hogy érezhető az embereken hogy sokkal ingerlékenyebbek, könnyebben "ugranak" mindenre.
A vércseppes teszt.
DE MI NEM VAGYUNK BETEGEK csak mivel a suliban jelen van, bizt kedvéért csináltuk.
És mivel a héten szóbelik vannak be se megyünk suliba.
A felől már kevésbé vagyok nyugodt hogy kb minden 10. iskolában ez a szitu, és nem biztos hogy mindenki kivette az egész 1-2 hetet, így simán bevihetik.
Mondjuk ilyen elven bárhol össze tudjuk szedni nem csak a gyerek de mi is (munka , bevásárkóköpzont, plaza amik zsúfoltig vannak )
Körülöttem pl a munkahelyen október-novemberben közvetlen kollégák, akikkel nap mint nap találkoztam megbetegedtek, én szerencsére eddig nem kaptam el ( akkor laboratóriumi PCR tesztet csináltak rajtunk)
Szóval bízom benne túlvészeljük ezt a 3. hullám kontra felvételi időszakot és hogy a hozzáállásunk lesz csak pozitív, na meg az eredmények a végére :DDDD
Szia, jó lenne egy ilyen lehetőség, de mi németesek vagyunk.
Sok sikert nektek! 🙂
Köszi az infókat 🙂
Jó régen jártatok már arrafelé, de úgy tűnik nem változott náluk a módszer. Nálunk annyi lesz a különbség, hogy először lesz a szóbelije és utána fogja a tesztet írni.
8.
Sziasztok, szeretnénk elcserélni a Veres Péter Gimis március 4.-i 14 óra 20 perces időpontunkat bármilyen március 8.-i időpontra. Ha esetleg valakinek érdekes lehet, kérem jelezze. köszi
Autóval visszük mindenhová, budai oldalon lakunk, én is bent dolgozok a belvárosban, ígyis-úgyis megyek be, illetve apuka is belváros csak ő másik irány . Tök mindeg nekünk igazából :D
Az is opció,ha mást nem hogy visszük amíg tudjuk és kitesszük metrónál /vilinél ami közel van és csatlakozik.. Szóval én nem nagyon néztem hogy mennyire messze van a suli tőlünk, mert megoldjuk .
És aki agglomerációból jár? :D az mit szóljon :D
Hol lenne kapacitás egy ilyen több lépcsős felvételit lebonyolítani?
A szülők sem bírnák azt a hosszú stresszt 😊
Vírus
Kisebb gyerek sulijában 8.ban 1 osztály karantéban.
Nagyobb gyerek sulijában 5-6. komplett karantéba téve ma, és úgy tudom, érintett még egy másik 8. osztály (nem a miénk). Gyerekem még az évben nem hiányozott sokat, nem megy most 2 hétig cca.
No para ....
Mi is voltunk ma a városmajoriban matek felvételin. Mindent megnéztek, amit vitt. Pár kérdést is feltettek neki az eredményeiről. A segítő lányok szerint a legkedvesebb bizottságot kaptuk, ami igaz is lehetett, mert a fiam szerint gyanúsan kedvesek voltak a tanárok. Csúszás nem volt, két perccel előbb ment be.
Nekünk nagyon tetszett.
sem az iskolaérettséget, sem pedig a magántanulói státuszt érintő, 2019-es módosítások nem bizonyultak teljesen alkotmányosnak.
Igen, én is ezt mondom, nem túl megbízható....
Szerencsére egy hét el telt lassan és semmi tünet, mindenki jól érzi magát.
De tényleg rengeteg iskola van mostanában - olvasva a híreket- ahol hasonló a helyzet....
Mi a 225-ben, ott nagyon kedvesek voltak. Esetleg ha ti is ott, a lányod nem ismerte fel a vizsgáztatókat véletlenül?
Nektek a leendő ofőkről nincs infótok?
További ajánlott fórumok:
- Középiskolai felvételi matematikából 2010-ben
- Óvódák, bölcsődék, általános iskolák, középiskolák, bárhol a világon
- TB ügyintéző tanfolyamra jelentkeztem. Van valakinek információja, mire lehet számítani felvételinél?
- Mikor lesz fent a neten a középiskolák végleges felvételi sorrendje?
- 2011 középiskolai felvételi
- Hol lehet megnézni a tavalyi középiskolai felvételi ponthatárokat?