Kötözködés (beszélgetés)
Köszönöm, már be is raktam, csak a másikat nem tudom kivenni. Most így kicsit hülyén néz ki, de hát ez van. Kicsit béna vagyok én még ehhez. Tessék majd megírni, hogyan kell ezt így berakni!
gombóc ellen, gombócfű:) már irom is, ha megnyugtat az én fiam is kb igy szokott csinálni:)
milyen volt a tábor? - jó, kicsit bővebben - nagyon jó:) megkaptad e amit küldtem neked?
Nem láttalak, mert olyan vékonyka vagy, azt hittem matrica! Szárnyas-ló-betét! :-DDD
Ma kicsit gonosz a hangulatom, de hát te akartad!
Neve Xi, Doxi és követ engem, uristen
Hiányzik, hogyne, de miután tegnap is csak tőmondatokban beszélgettünk, nem érzem, hogy nagyon honvágya lenne. Tehát úgy gondolom, tök jól elvan és nem kell izgulnom....az a kis gombóc ott a gyomrom tájékán...hát az meg kell, nehogy elszálljak a nagy vidámságban. :-DDD
szia, szárnyaspacogo:))))
Kötözködjetek már egy kicsit úgy hiányzik:D
mi az hogy nincs panaszod, akkor majd én adok neked, és hiányérzet gyermeked után, az smafu?????
Doktor néni! Csókolom!
Nekem most per pillanat nincs panaszom, mit tegyek?
Mi az, hogy ennyi...ott írkáltam neked is, kukk csak kicsit lejjebb. Ne má, hogy ennyi....
Megharaplak!!!
halihooooo, kicsit elvoltam ,de jelentem itt avgyok.
avgyok, de vagyok is:))
AAAAAAAAAAAAAAncsi, te már nem is szeretsz!!
Lehet, hogy most pont erre lenne szükséged. A kapcsolatok minden nyűgje nélkül egy egészséges megbízható szexpartnerre. Akkor a párod is észbe kapna, meg te sem válnál aggszűzzé! Már bocsi! Kicsit fiatal vagy még hozzá!
Udvarol... zavarba hoz teljesen. Mindig olyan tartózkodó volt velem...ugye én is ott dolgoztam :) Hogy is mondjam...szeretne megdönteni. Hosszútávú, jó, rendszeres szexpartnert keres, de nem kapcsolatot.
Szia lányok!4
Jó sokat termeltetek ma, nem győztem olvasni.
Látom, hogy Dr. Bosz. H. Ancsi magánrendelése beindult. A szerelmi ügyek szakértője és pszichiáter! Jól van, csak hülyülök. Jó ha az ember kibeszélheti magából az örömöt meg a bánatot.
Csutka, örülök, hogy ilyen boldog vagy és repkedsz!! Látod, muszáj is volt elhoznod a seprűdet, mert anélkül semmire nem menél!!
Papaya! Neked is kéne egy seprű! Tényleg a papaya-pucsod meg lett?
Pasival! Még szép! Apa kollégája... nyomul egy ideje. :D
Én beszélgetek veled,igaz most nem vagyok túl jó paszban,így lehet nem vagyok jó társaság
Na és milyen érzés újra hallani?:)
csak közben csetelek a freeszerelem ódalon. :))
na jó, akkor megyek, mert nem beszéltek velem,
nem megyek még nincs kedvem, én is kávézok, meséljetek már valami jót, mert már kezdek roskadozni magamba