Kötözködés (beszélgetés)
Az én nagy problémám az, hogy tudom, hogy ő képes rá, hogy a tenyerén hordozzon mert megmutatta anno...viszont amit most csinál az nem az én módom...többre vágyom. Arra amilyen ő volt!
Nem tudom, hogy ez tényleg szerelem-e vagy ahogy írod is, csak birtoklási vágy... sokszor inkább az utóbbi, bár nagyon sokszor elmondja, hogy szeret, csak a viselkedésével nem támasztja alá...
Szerintem nem tudom, mit gondolsz, ha tényleg szeretne akkor nem az lenne a normális, hogy figyelembe veszi az érzéseimet és nem hívogatja az exét napi 5-ször meg este velem lenne és nem dolgozni menne mikor egész nap nem találkozunk. Képes este 8-kor még bemenni melózni...
Nem tudom hogy bánik azzal akkor aki nem érdekli...
hehehehe...
30 eves, en meg vagyok alldva a fiatalabb pasikkal :DDD
most lesz penteken a szuli napja, visz koncertre, Kiraly Viktor koncertre :)))
el se hiszem, kimozdulok, es total be van zsongva,
nem egy alan delon, de nagyon kedves es aranyos,es ez nagyon nem is izgat, hoyg szep e vagy csunya.
nem csunya egyebkent, epp ennekem valo :) 90 kilo, 175 magas, nem kover, de mackos ,amit en szeretek, ferfias, fekete haja, fekete szemoldoke, es enyhen kopaszodos, olyan Bruce Willises :)))))
soroljam meg????
ma mar reggel csorgott 7 ora utan, hogy mar alig varta, hogy hivhasson, este ugy aludtam el, hogy egy rakas uzenetet irt, hoyg nem bir aludni, mert ugy hianyzok,es jo lenne ha itt lenne, vagy en ott, meg hoyg tegnap is nagyon gondolkodott rajta,hoyg eljojjon :DDD
de mar meghal a faradsagtol, hat alig aludtunk a hetvegen :))
na jó, de azóta kicsit változtak a dolgaid, de persze te tudod, hogy mi a jó neked.
Mesélj már az uj pasiról, milyen?
beszeltem a szakitas utan 2 hettel, mert atkellett mennem a seprumert, felmos vodor, ezt asszem irtam is naplomba, vagy mar nem is emlekszem, hat mindenem ott van nala,elviszi, de sose hozz ahaza...
terasz asztalom, mobilom, aaaaaaa, ne is soroljam...
es szoval voltam ott a dolgokert, mert takaritani kellett a konyhat...beszeltunk, de nem volt jo, nekem se, neki se, nem birtam ra nezni, mert konnyes volt a szeme, es akkor mar en is kesz voltam, de eros voltam es gyorsan haza mentem a vodorrel mega sopruvel, azota nem beszeltem vele.
nem futottam meg vele ossze, azota,hogy van az Akos,de jobb is.
a mobilom meg nala van, kene nekem ,de nem eri fol esszel,hogy visza adja, en meg nem akarok neki uzenni, a kulcsim is meg nala vannak, az is kene...
szooooval, kene intezkedni, de nincs hozza gyomrom...
en nem uzengetek neki, mast meg nem kerek meg ra, nem masra tartozik, majd lesz ra alkalom,
kitol kerdezed?
papayatol vagy tolem, me nem vagyok kepbeeee
habar, tegnap volt a tesomeknal, es allitolag jo kedve volt, nem en kerdeztem, csakl volt a sogornom nalam,es o mondta, es nekem ez gyanus,
marmint, ismerem,csak jatsza hogy jo kedve van, mert sokkal nagyobb a buszkesege, mint hoyg kimutassa, hoyg nem igazan orul ennek, h amar tud rola.
mindegy, engem nem zavar ha o orul, legyen is boldog, csak mar ne velem...