Kötözködés (beszélgetés)
Én holnap pizzát, mert ez a kívánság.
Vasárnap meg valamit csirkemellből!
Ma meg krumplifőzelék, fasírt és hagymaleves lesz, szintén a kívánságlistáról!
hol van ez? nálunk ugy be van borulva, hogy csak no.
azonnal kérek ötletet mit főzzek a hétvégén? ti mit csináltok?
Pont most megy atv-ben, hogy a fogyatékosok is mennének az utcára, mert megkurtítják a támogatásukat.
Anyukám is fogyatékos, tehát a bőrünnkön tapasztaljuk, hogy mi történik.
Aizt is a napokban mondták, hogy nem lesz braille-írással készült könnyv, mert nem csinálnak, onna is viszik el a pénzt!
Ha nem is igaz a teljes cikk, akkor is felháborító és sajnos hiába négy éve íródott, most újra aktuális.
Ha csak a tizede igaz, akkor is felháborító...szerintem.
Abban igazad van, hogy sokszor gennerálunk problémákat a hallott dolgokból, de sajnos az alapja a híreknek igaz! Nyilván mindenki élesebben látja a rosszat azokban a dolgokban, ami közvetlenül is érinti!
Na, mindegy tegnap kialudtam a dühöm egy részét, ma nem szeretnék se vitázni, se dühöngeni. Részemről ennyi!
Jó reggelt!
Én is megnéztem, és ami miatt én elvagyok keseredve, hogy az emberek miért generálnak problémákat?és ebből adódó feszültség keltés miért jó?!
Én megkerestem az eredeti cikket...Lilimia a végéről "elfelejtette" odamásolni a naplójába a dátumot, amikor is a cikk íródott...2005...
No comment:(
Ez hihetetlen!!!!!!!!! :(((((((((
Hát tudod........
Megyeklefekszem, mert csak csúnyákat mondanék! ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
Jövőkép............??????????
Ki vagyok akadva,,,most olvastam Lilimia naplóját...gyerekek, mi van itt? Ezt komolyan nem tudom elhinni! Nem politizálni akarok(sőt) de ez már embertelen!! Hogy létezik, hogy valakinek ez megfordul egyáltalán a fejében???????
Nem akarom elhinni..............
jah, és ez nagy, úgy néz ki mint a tarantella vagy mi, ilyen szőrös, de szerencsére azért annál kisebb, és harap...
de talán reggelig nem esz meg, akkor meg jön a hős férjem aztán kitalál valamit :P
Én sem bírok semmiféle ízeltlábú bigyót... ááhh
Max a katicabogár meg a pillangó belefér...
Hát ja... nem is értem...
Bezzeg az én időmben...
:)
jajj, ezek a amai fiatalok mindig kötekednek, ugye loszt?
sziasztok, külön ödv a pirosautónak :)
megjöttünk a mai zenés táncos gyerekfoglalkozásokból:)
szia összes boszi, gyülekeztek a jó szagokra he,
jjajjjj, hogy én milyen szépen lemostam az autómat, képzeljétek, most látom,hogy piros, hogy mik nem vannak