Kötözködés (beszélgetés)
Jajj, mááá! Hát annyira zavarba jöttem, hogy elbujdokoltam pironkodni!!!
Egyébiránt meg tegnap rohangászós napom volt és csak késő este értünk haza, így bocsi, de nem tudtam reagálni a dícsérő szavakra!
De, köszönöm, köszönöm, köszönöm!!!!
teljesen egyetértek veled...de nem vagyunk egyformák, ki így ki úgy:(
ilyenkor az "én"érdek felett kell győznie a "mi" érdeknek,)
Kedves-m!
Te úgy eltüntél tegnap szana meg szét dícsértünk mimmóval ,meg azt írtad ne menjünk me most jötté azt soha többé nem láttalak.szabad ilyet csinyáni.hehehehe
ne törölgessé, ha megkérhetlek, csak ne törölgessé!!!
Moncsi, te nem vagy terhes???? akkor szoktunk mi nők ilyen érzelgősek lenni???
Én egész életemben mást se csináltam, mint időt hagytam mindig mindenre mindenkinek.....rá is faragtam mindig!
Én is voltam hasonló cipőben, mint Csutka...nem is régen, 3 éve. Elég az embernekk a saját lelkiismeretével megküzdeni, nem még egy nyavajgó őasi lelkivilágát is ápolgatni. Most ez biztos keménynek tűnik, de az egész helyzet kemény! És akárhogyan döntenek, ezt még meg is kell élni!.
Nekem annyiban volt szerencsém, hogy a párom mellettem állt és átsegített rajta! Anélkül....nem tudom. Most Csutinak lenne szüksége arra, hogy az érdekeit nézzék!!
Tudom.De erőltetni akkor sem lehet, mert lehet többet árt mint használ:(
Egyszer írtam Csutkának, egy történetet, ha érdekel elküldöm neked is, és akkor érted majd, hogy mire gondolok az idő hagyásnál;)
De ez most nem Carlos lelkivilágáról szól!
Az idő meg vészesen fogy!
Én megértem Csutkát mikor rja, hogy rosszabb ha erőlteti a dolgot.Én is végig csináltam ezt Máté előtt;)
Tényleg kell a pasiknak idő, hogy felfogják egyáltatlán, hogy mi történt, de akkor sem így hogy kedd óta se kép se hang:(
Csutak, csak bólogatni tudok arra, amit a csajok irtak.
Volt ideje gondolkozni, de legalább azt mondhatná, hogy ne haragudj , de adj még időt.
Ami nekem nagyon fura, az általad irtak alapján, kizárólag az ó döntésén mulik, hogy igen vagy nem.
Hivd föl, és határozottan közöld vele,hogy megy az idő, és ma este jöjjön át és kész. Tudom, nem lehet kényszeriteni, mert rosszabb. Mi rosszabb, ne izélj mááááááááá, na gyerünk hivd fel. MOST
Mimmonak igaza van. Carlos azért ilyen, mert te ilyennek akarod látni és ő ezt várja tőled...de it nem rólatok van szó!!!!! MOST ÁLLJ A SARKADRA!! Ő fog a legjobban meglepődni hidd el!!
Bocsi,Mimmo, nem neked címeztem, csak félrenyomtam a gombot!
De akkor sem hagyhat madagra!Közösen csináltátok, küzösen kell döntenetek is.
Tudom milyen érzés...Lassan magadagat hibáztattod a történtekért:(, de ne tedd!!