Kötöttél itt a portálon barátságot/ismeretséget? (beszélgetés)
IGEN,IGEN,IGEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ha tavaly szeptemberben nem ugranak innen a portálról többen is segíteni, már nem is lennék itt(sem) :(
KÖSZÖNET AZ ÖSSZES "FÁNCSISNAK",- meg a többi privizős "társnak" is...............örök hála, csak utol ne érjen senkit..........:)))))
Fáncsika-kerekecske-gombocska-kicsikét-bolondocska.
Még nem, mivel nem régóta vagyok tag, de igyekszem sok témában aktívan résztvenni.
Mondjuk egy debreceni lány megkeresett meséljem el neki, milyen volt a szülésem. Nagyon sokat nem tudtam neki írni róla, mert császáros voltam, de azt bőven és teljes egészében megírtam neki.
Nagyon örült, azt hitte kímélni fogom, hogy nem fáj stb, de nagyon hálás volt, hogy őszintén mindent leírtam. Bár Ő természetesen szeretne szűlni, de ha jól belegondolok én is úgy szűltem volna, ha nem jön közbe a vesekövem + az urulógus által okott hólyagfertőzésem. (koszos kézzel vizsgált!) Mivel bajba kerültem Én is és a Pici is, ezért volt császár, de nem számít lényeg, mindeketten jól vagyunk - legalábbis a lányom MAKK EGÉSZSÉGESEN JÖTT A VILÁGRA - és a mai napig sem volt beteg.
Még csak egy hete vagyok az oldalon, de szeretnék
barátkozni.
Szeretném ha irnátok.
Én is kötöttem :))
(ezt gyorsan beírom, hátha én leszek a 100.) :)))
További ajánlott fórumok:
- Interneten létrejött barátságok
- Felnőtt fejjel nehéz igaz barátságot kötni. Mégis milyen jól esne néha egy kis barátnős csevegés. Ha ez neked is hiányzik, itt a helyed :)
- Mennyire vagy barátságos?
- Normális az, hogy a 13 hónapos kisfiam minden idegennel barátságos?
- Szerinted egy virtuális barátság pótolhat igazi "hús-vér" barátságot?
- Ti is megszakítottatok volna emiatt egy 8 éves barátságot?