Kötöttél itt a portálon barátságot/ismeretséget? (beszélgetés)
Még nem, de ismerős már találtam.
Levél válltás már volt 2-3 hoxás taggal.
megszoktam nézni az adatlapokat, akinek van beleolvasok a naplójába, gondolom az enyémet is megnézik, olvasák.
én szerencsére még egyszer sem kaptam semmi ilyesmit !:) - bár ennek az is oka szerintem, hogy bármilyen oldalon is regisztrálok, a mail címem sosem írom ki az adatlapjaimra. Minden közösségi portálon lehet privát üziket váltani, így az ott fórumozók bármikor elérhetik az embert ha közlendőjük van - e-mail cím ismerete nélkül is.
Így is becsusszan 1-2 spam néha, mi lenne akkor, ha még kint lenne a mail címem is..?!:))
No de a fórum kérdére válaszolva: igen, van pár ember itt, akiket igazán megkedveltem!:)
Szerencsére nem mindennap kap az ember béna e.maileket. Többnyire értelmes emberek használják a netet. Olyan helyekre pedig nem megyek fel.
Az egyik nő írta, hogy nézzek meg egy lapot, s mondjak véleményt. Nem is regisztráltam sehol.
"De nemrégen kaptam egy fütyit emailben, amin nagyon kiakadtam."
én erre gondoltam..
Az e.mail az a műfaj, ami jöhet, nem zaklatás. Zaklatás a telefon, vagy hasonlók.
Bárki írhat. Ha durva, akkor hipp-hopp kitörlöm.
na, ez szép!:S
de miért írod ki a mail címed az adatlapodra? így bárki zaklathat e-mailben ismeretlenül..
Bár nem nekem szólt a válaszod, bocsi hogy belepofiztam.
De nemrégen kaptam egy fütyit emailben, amin nagyon kiakadtam. Elképesztő priviket kapok néha, s alig jutok utána szóhoz. Pedig fénykép is alig van fent rólam... Szerintem néhányan elfelejtik hogy ez egy női portál. Hölgyeknek.
Aha.
Köszi. Teszem a dolgom, jó ez a HOXA, itt kidumálhatom magam. Ha valaki akar ismerkedni, annak nem állok ellen.
Csak fütyifényképküldözgetős férfiak kíméljenek, ennyi meglepit hagyjanak már a nőknek.
Hogyan lehet itt a portálon barátságot kötni?
Itt fórumok vannak, meg hozzászólások. Nem?
További ajánlott fórumok:
- Interneten létrejött barátságok
- Felnőtt fejjel nehéz igaz barátságot kötni. Mégis milyen jól esne néha egy kis barátnős csevegés. Ha ez neked is hiányzik, itt a helyed :)
- Mennyire vagy barátságos?
- Normális az, hogy a 13 hónapos kisfiam minden idegennel barátságos?
- Szerinted egy virtuális barátság pótolhat igazi "hús-vér" barátságot?
- Ti is megszakítottatok volna emiatt egy 8 éves barátságot?