Körzeti oviba felvették, de agyrém a hely!!! Mit csináljon? (beszélgetés)
Annak idején én sem a körzeti oviba vittem a gyereket. Már azért akkor is gondok voltak az elhelyezéssel.
Nem vártam meg míg betölti a 3 évest kort, és nem vártam meg a beiratkozás időpontját sem.
Elsétáltunk a gyerekkel az oviba, megkerestük az óvodavezetőt és elmondtam neki, hogy miért szeretném, ha idejárna a gyerek.
Egy szava sem volt, kitöltötte a papírokat és megbeszéltük, hogy, ha készen állunk rá, akkor előtte jelzem és jöhet a gyerek.
4 évig odajárt. :)
Szerintem késő :( a felvételek eldőltek, és ha eddig nem jelentkeztek a munkahely szerinti oviba, most már nem valószínű hogy felveszik... talán olyan ovit érdemes nézni, ahol vegyes csoportok vannak és nem túl sok a körzetben a gyerek. Pl. belvárosi kerületek Bp-en, de lakcím vagy munkahely mindenhová kell. A korosztályos, most induló kiscsoportok szinte biztosan be vannak töltve ilyenkor.
De lehet hogy marad egy évre a családi napközi és 4 évesen kérni a felvételét a munkahely szerinti oviba. De előtte minenképp utánamennék...
Sajnos elég későn kapott észbe az ismerősöd...
Köszi,megírom neki...
Nagyon elkeseredtek:-(
Szerintem próbálják meg a munkahelynél körzetes óvodát. Nálunk legalábbis a felvételkor nézték azt is, hogy valamelyik szülő munkahelye a körzetben van-e.
egy próbát mindenesetre megér.
Másik lakcímre ha bejelentkezik....
Mondjuk nem tudom nem futottak már ki az időből?
ISmerősöm lánya juliban lesz 3...nem körzetibe jelentkezett,mert az agyrém hely(nem részletezem,de ÁNTSZ évek óta nem járt arra pl)
felvették a körzetibe,mondván máshol nincs hely...
Érdemes fellebbezni? mit írjon?
munkahelye másik kerületben van...dolgoznak mindketten,és nem jön kistesó:)
dolgozni kell!
marada családi napközi?
További ajánlott fórumok:
- Szerinted mit csináljon gyermeked az oviban?
- A páromnak nem húzták ki a fogát mert nagyon le van törve, mit csináljon mert semmi gyógyszer nem használ már?
- Mit csináljon az, aki hitelből vett lakást, és most kirúgták?
- Óvodák küldenek értesítőt, ha felvették a gyerkőcöt az oviba, vagy nem?
- Fodrászhoz szeretnék menni, de nem tudom milyen frizura állna jól. Ti hogyan döntitek el, milyen frizurát csináljon a fodrász?
- Barátnőmnek 1 napot késett a mensie, már csináljon tesztet, vagy még várjon?Tapasztalatokat várok...