Korkülönbségt a nő "javára" (beszélgetés)
Igen, ha huszon lett volna, Te meg harmincvalamennyi az más!
Így nem tartom egészségesnek, bocs.
bocs 15
Az is gyerek még ;)
Szerintem sem az a lényeg, h mit gondolnak mások. Főleg mivel az elfogadott az, h a férfi az idősebb, így valószínűleg elsőre sokan meglepődhetnek...
Különben is a kor mit számít??? Van aki 45 évesen fiatalabbnak néz ki egy 30 évesnél! És ha a pár jól érzi magát, a korukhoz senkinek semmi köze szerintem.
Másrészt minden csoda három napig tart, egy idő után úgyse érdekel senkit, h ki az idősebb és mennyivel.
Nekem több olyan ismerősöm is van, családon belül is, ahol a nő az idősebb és senkit nem zavar! Vagy legalábbis jól titkolják :)))
14 éves az még nagyon gyerek.
Ha Ő lett volna huszon Te meg harminc akármennyi akkor nem lett volna gáz
Nincs ilyen megírva sehol.
Én nem tudom elképzelni, hogy a férfi fiatalabb legyen nálam, pedig jó lenne. Ha az átlag életkort nézzük, akkor az lenne a jobb, ha a férfiak lennének fiatalabbak a párjuknál úgy 10 évvel, így nem kellene a nőknek egyedül megöregedniük.
akkor miert volt oriasi hiba, ha ma mar belatod??
kifejtened...kerlek,mert erdekelne,oszinten
Jujjj
Bocs , elnéztem a témát...
Szerintem ,olyan 2-3 évet még nem lehet észre venni.. Többet persze már igen....
Szerintem ne a társadalom határozza meg, hogy két ember jól érzi-e együtt magát, vagy sem. Persze tudom, hogy vannak ezek a társadalmi "normák", szokások, amik berögzültek, és ha ettől eltér vki, az már közbotrányt kelt.... De ha vki tényleg jól érzi magát a másikkal (és nem anyagi dolgok állnak a háttérben, vagy kihasználás), akkor senkinek nincs joga beleszólni.
Amúgy én az exemnél is idősebb voltam egy évvel, meg a mostaninál is, másfél évvel. :)
Nem direkt, csak valahogy így alakult... :)
Szia!
Szerintem nem a kor számít. A lényeg, hogy megértsétek és szeressétek egymást. Esetleg az, hogy az ismerősök mit gondolnak az legyen az ő problémájuk. Nekem van egy olyan ismerősöm akik közt 10 év van a nő javára. Jól megvannak egymással, semmi gond köztük.
Szerintem maximum 10 év... Nálunk 8 év, de egyáltalán nem vesszük észre:)
A párom is legalább anyira gyerekes , mint én és én is tudok legalább ,,olyan felnőtt lenni, mint ő.:D
Ez a szép a kapcsolatunkban:D
Változó kinek mi az elfogadható.
Azt hiszem a társadami elvárás az hogy a férfi legyen az idősebb
Ne törödj az elvárásokkal
Sziasztok!
Szerintetek mekkora az a korkülönbség egy olyan párkapcsolatban,ahol a nő az idősebb,ami még társadalmilag elfogadható,és nem vált ki az emberekben visszatetszést?
További ajánlott fórumok:
- 22 év korkülönbség a férfi javára. Belemennél?
- 13 év korkülönbség a nő javára
- 10 évnél nagyobb korkülönbség a nő javára
- Adnátok esélyt egy olyan kapcsolatnak, ahol ekkora a korkülönbség a nő javára? Működhet?
- 7 év korkülönbség a fiú javára sok?
- 12 év korkülönbség a férfi javára! Lehet ebböl hosszutávú kapcsolat? (23-34)