Könyvtárosok klubja (beszélgetés)
Én is ott végeztem. :-)
Hát, igaz, olyan sokat nem nézegetem a FSZEK oldalát, de valamennyire ismerem, mert "tananyag" volt. :-)
Na nem baj, végül is amiatt jutott eszembe, hogy tegnap böngésztem a FSZEK honlapját, és meg akartam kédezni a véleményedet róla. Gondolom, akkor nem nagyon szoktad használni...
Különben én a KE-en végeztem. :)
Majd novemberben utazom fel egy tanfolyamra, ahol elmagyarázzák. De addig sajnos nem nagyon tudok mit kezdeni a programmal. :-(
Köszönöm! :-)
Sajna nem ismerem, nem tudok segíteni. :(
Esetleg más könyvtárban megkérdezni, nem használják-e. Ha igen, biztosan segítenek.
Sok sikert! :)
Nem cserélnék veled. Totál sötétség az agyamban, semmi nem jut szembe erről a témáról.
Sok sikert hozzá!
Sziasztok!
Én tanító-könyvtár szakon végeztem a fősulin 10 éve. Egy évig voltam könyvtáros egyetemi könyvtár folyóirattárában az olvasószolgálaton. Most tanító néni vagyok, illetve nem is, mert itthon vagyok a 3 hónapos kisfiammal.
?
Ezt most könyvtári órára kérdezed vagy főiskolai/egyetemi feladat, hogy előadást kell tartanod? Mert nem mindegy, hogy ki a célközönség... :-D
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni!Vannak ötleteim, de nem tudom hogy kezdjek hozzá....
20-25 perces előadáshoz.A téma: gyűjtőköri és életkori sajátosságok a tájékoztatásban (középiskolai könyvtárra jellemzően)
e-mail:novaktimea@citromail.hu
A segítséget előre is köszönöm!!!
Köszönöm. :)
Igen, még jövő héten is lesz órám.
Az óra elején ismétlés volt, illetve elmeséltem nekik, hogyan tudnak tájékozódni a könyvtárban, hogyan vannak elrendezve a könyvek, mit-hol találnak... Ilyesmi. Aztán összeállítottam egy feladatlapot is, azt kellett megoldaniuk. Szépirodalmat keresni, illetve használni a lexikonokat, meg kellett keresgélni ezt-azt belőlük. :-)
A nagyobbaknak még az ETO-t is elmeséltem. Persze csak a lényegét. :-D
Gratulálok! : )) Akkor gondolom, újabbak követik majd.
Hogyan építetted fel az órát, és mikről volt szÓ,
További ajánlott fórumok:
- 100 kiló felettiek klubja
- Mindent az informatikus könyvtáros-ról!!!
- Tudja-e valaki, hogy a Széchenyi Könyvtáron kívül csinálnak-e még valahol régi újságokat bekötve adott dátummal?
- Milyen iskolai könyvtárosként dolgozni?
- Tud valaki az Országos Széchenyi Könyvtáron kívül olyan helyet, ahol csinálnak szülinapra készített újságot?
- Iskolai könyvtáros van köztetek? Lenne pár kérdésem!