Főoldal » Receptek » Egytálételek receptjei » Kolbászos rakott nokedli recept

Kolbászos rakott nokedli recept

A Kolbászos rakott nokedli hozzávalói:
Kb:0.5-1 kg liszt
3 tojás

víz (amennyit felvesz)

Töltelékhez:

7 főtt tojás
füstölt kolbász

Tetejére:

450 g tejföl
10 dkg sajt


A Kolbászos rakott nokedli elkészítési módja:
Nokedli tésztát keverünk, és forrásban lévő vízben kiszaggatjuk. Pár perc főzés után hideg vízbe leszűrjük, és folyó víz alatt leöblítjük. A tojást keményre főzzük, és a kolbásszal együtt karikára szeleteljük. Egy tepsit kikenünk olajjal, és fél adag nokedlit elterítünk benne. Ráhelyezzük a tojást és a kolbászt, ezután befedjük a maradék galuskával. A tetejét megkenjük tejföllel, reszelt sajttal megszórjuk és sütőben megsütjük.


Kategória: Egytálételek receptjei


A kolbászos rakott nokedli elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook