Kispénzüek ide (beszélgetés)
Igen mindkettö a föld alatt van és szivattyuzzuk!!
Az elején a felszinen voltak ,de ott sem fojt ki a viz ,csak ha szivattyuztuk.Igy legalább nem látszanak.
Bizony ,az van nekünk is 2 db,párom beásta a földbe,1000 l/db.Nagyon hamar megtelik,egész nyáron abbol locsoltunk,mire kiürült megint esett.
Érdemes beszerezni.
Sziasztok:) A helyzet nyugdíj után is változatlan.Mire az összes számlát kifizettük nagyon kevés pénzünk maradt.
Kenyér lesz!!!
A többi meg a kamrában.A kertből!!!
Hja. A gáz jó buli.
Mi a fsz-en lakunk, de van egy elvileg működő cserép kályha. a baja csak annyi, hogy régi, és orrán száján jön a füst. Küzdöttünk vele eleget.
sziasztok
hu látom a gáznak van ám ára s fáztok is ezért a pénzért. én fával fütök ( sokszor van hogy tucsogunk az izzadságban )28-30 fok, ilyenkor meg már csak szakaszossan fütünk. 149 ezret fizettem a fáért, oktober ota fütünk s ahogy számolom márciusig ki tart ha ilyen jo idö marad azaz hat honapig tart ki igy havi szinten az is 25 ezer.
én akárkivel beszéltem az nagyon szidja a gázt
és ha a csillag helyett is kettőskeresztet ütsz?
Azt tudom, hogy a régebbi telefonomon sikerült. A mostani meg olyan modern, hogy még csak ismerkedek vele - hiába, ajándék :)
Mire képes a mobiltelefonod (amiről te nem is tudsz)
1. A segélyhívó szám az egész világon 112. Ez akkor is hívhat ó, ha a telefon billentyűi le vannak zárva. Próbáld ki!
2. A kocsiban hagytad a kulcsokat és távol vagy a lakástól, ahol a pótkulcsot tartod? Nos az a megoldás, hogy hívd fel a lakást, és
valaki tartsa közel a telefonhoz a távirányítós pótkulcsot. Neked kb. 20 cm-re kell tartanod a mobilodat a kocsiajtótól. Amikor otthon
megnyomják a távirányítót. Megnyílnak az autó ajtói! A csomagtérajtóval is működik.
Tégy egy próbát!
3. Lemerült a mobiltelefonod akkumulátora? Minden mobilnak van tartalék töltés az akkujában, amely a *3370# megnyomására önmagától aktivizálódik, így 50% póttöltést nyújtva. Amikor újra
töltöd a telefonodat, automatikusan ez is feltöltődik, így a következő alkalomra is lesz tartalékod.
4. Mit tegyél, ha ellopták a mobilodat? A mobilkereskedők azért titkolják ezt az információt, hogy a tolvaj tovább használja a szolgáltatásukat, fogyasszon ezáltal, a lopás áldozata pedig vegyen másikat és ő is tovább fogyasszon.
Meg kell tudnod a készüléked sorozatszámát. Ehhez üsd be: *#06# HÍVÁS NÉLKÜL és minden más nélkül, és a kijelzőn megjelenik egy kód. Ez az egyedi kód az egész világon a te készüléked sorozatszáma.
Jegyezd fel és tartsd biztonságos helyen. Ha ellopják a telefonodat,
értesítsd a társaságod operátorát, és add meg neki ezt a kódot. Ez lehetővé teszi, hogy teljesen blokkolják a telefont, még ha a tolvaj kicseréli is benne a SIM kártyát.
Valószínűleg nem kapod vissza a telefonodat, de legalább biztos lehetsz benne, hogy aki ellopta, sohasem fogja tudni használni.
Ebben az a legfontosabb, hogy ha mindenki ismerné ezt a trükköt, értelmetlen volna mobilt lopni. Ezért hát küldd tovább minden ismer
ősödnek.
És ne felejtsd el felírni és biztos helyre tenni a sorozatszámodat!
fú!
Nekünk most jött meg 40. ezer és ez nem a decemberi! vagyis csak a december eleje van benne, 300m3 gáz. azutáni majdnem 400m3. attól eléggé tartok. És mi se bugyiba meg gatyába vagyunk, hanem a gyereken is harisnya van a naci alatt.
Hát ez nem semmi!
Még mi sem kaptuk meg a decemberit. Párom kiszámolta, szerinte kb. 25.000 Ft lesz. Én ezt is sokallom ha azt nézzük, hogy a szobába mindössze két és felesre hatjuk fel, a konyhán nem fűtünk, a fürdőbe pedig csak a fürdés idejére. Igaz nálunk hozzájön a bojler is, de azt is csak estére hajtjuk fel, hogy fürödni legyen meleg víz, máskor minimálison megy, éppen hogy kezet mosni ne hideg vízben kelljen. A mosogatáshoz is a tűzhelyen melegítek vizet. Szerintem az egész bojlert kár felmelegíteni azért a pár liter vízhez, ami mosogatni kell.
Most éppen 9°C van a szobába. Odakint szépen süt a nap, le is hajtottam a konvektort. A párom dolgozik, ilyenkor még kevesebbet fűtök, hogy kisebb legyen a számla. Alaposan beöltözök, hogy ne fázzak. Ez van.