Kismamák, akik a debreceni klinikán szültek vagy szülnek (beszélgetés)
okés, de mostmár nincs a klinikán, vagyis szülőszobán van mostmár, onnan meg nem tud lejönni.
én úgy tudtam, hogy ha csak kézzel vizsgál 5000, ha komplett (tehát UH is) akkor 7000 forint
Sziasztok!
elértem a dokit, igaz másodjára, s sajna azt mondta nem tud csak a magánrendelőjébe fogadni. az meg min. 7000 Ft. nekem nem nagyon van rá ennyi pénzem, most nem tudom mit csináljak. Ti mit tennétek a helyemben? elmennétek hozzá és kifizetnétek a pénzt, de megmondanátok, hogy ajánljon másik orvost, mert az anyagi helyzet nem engedi, hogy ide járjatok, vagy eleve el se mennétek, hanem keresnétek egy másik orvost az ambulancián? Kérlek segítsetek
köszi
biztos lesznek még kérdéseim, majd megkeresnélek vele
Sátoraljaújhelyben szültem volna, de van egy kis probléma a babával és így olyan intézménybe irányítottak, ahol van gyereksebészet és meg tudják vizsgálni, el tudják látni rögtön szülés után
Dokim még nincs, most próbálok találni valakit,a ki vállal így a 34. héten
Te kinél szültél?
1,szülésnél adnak hálóinget aztán ha az örzőből kikerülsz utána a csecsem osztályon már lehetel a sajátodba.
2,a szülőszobán csak inni lehet ,az örzőben már lehet enni is,ásványviz,tea
3,pelust kapnak ruhát is ezért szerintem felesleges vinni ,viszont popsitörlőt azt vigyél,popsikenőcsöt nem szoktak használni de ha akarsz vihetel....
Gratula a kisbabához,és amugy hol szültél volna miért kell a klinikára menned?Van dokid_?
esetleg ha van kérdésed szivesen válaszolok én mind a három gyereket ott szültem....
Sziasztok!
Tudnátok nekem segíteni?
34 hetes terhes vagyok, most derült ki, hogy a klinikán kell szülnöm.
Lenne pár kérdésem:
- a szülésnél/szülés után lehet saját ruhában lenni, vagy kórházit adnak?
- szülőszobára mit lehet vinni (enni, inni stb)
- babáknak mit kell, illetve mit lehet bevinni (ruha, pelus, popsikenőcs, cumisüveg stb.)?
köszi
Voltam,de csak egy természetgyógyásznál,aki csontkovács is és egész jó volt,habár a szemem majd' kiugrott.
Járni még most sem tudok felegyenesedve,csak úgy,mint egy vénasszony.
A reumára nem megyek,mert nem tudnak segíteni.
A derekam szar,nem tudok dolgozni:(
Remélem legalább most lesz valami.
Azt mondják,ha a tested nem fogad szót,jó oka van rá...nekem most biztos pihennem kell.
További ajánlott fórumok:
- Debreceni 2013-ban szülő kismamák
- Debreceni kismamák ide!
- Debreceni kismamák akik 2010-ben szülnek
- Súlyos rendellenesség miatt, hogy zajlik a debreceni Klinikán a szülesztés menete?
- Debreceni és környéki kismamák! Gripe Water-t keresek!! Hol lehet kapni?
- Akik a Debreceni klinikán szültek vagy szülnek, melyik orvosnál?