Kismamák, akik a debreceni klinikán szültek vagy szülnek (beszélgetés)
Azért szerintem a Klinikán rengeteg kedves doki van. Nekem nem volt fogadva senki, mégis akárhánnyal találkoztam az ottlétem alatt, mind kedves volt, és válaszolt, és törődtek velem.Biztos Lukács is kedves, bár engem a szemforgatása megrémiszt, de nem ő az egyedüli rendes doki.
A takarítókról meg inkább ne beszéljük.
Szia!Mikor bent feküdtem a klinikán a szobatársam őt akarta felkérni orvosának és érdeklődött mindenkitől hogy miket hallottak róla.Én bevallom nem hallottam a nevét előtte és nem is találkoztam vele soha,de a lány állította hogy nagyon kedves volt vele mikor az ambulancián járt nála.Megkérdezte a takarítónőt mikor éppen mosott fel a kórteremben hogy mi a véleménye a dokiról és a takarítónő annyit mondott:"Hadd ne mondjak róla véleményt!"
Hát ezt mindenki értelmezi ahogyan tudja.Mi sem tudtuk mire vélni...
én is imádom. Nála szültem 1,5 éve. Nem volt fogadott dokim, csak kaptam őt.
Hát le a kalappal. Odajött hozzám, bemutatkozott, én már csillagokat láttam, a vállamra tette a kezét, és azt mondta, "ZSuzsa, ne aggódjon, vigyázunk magára."
Aztán komplikációk voltak szülés közben, és utána is. Végig teljesen hidegvérrel és szakszerűen csinált mindent, pedig voltak kismamái, akikhez futkározott. Sőt még a szüleimhez is kirohant, hogy ne aggódjanak, elhúzódik kicsit, de minden rendben lesz.
Nekem csak annyi tapasztalatom van vele, hogy ő adta be az epidurálist, én már csillagokat láttam, ő meg odajött bemutatkozni, hogy ő a kéj doktora :)))
NAgyon vicces lett volna, ha épp tudtam volna röhögni. Nekem szimpatikus volt, türelmesen várta, hogy úgy üljek, hogy be tudja nekem adni,nem sürgetett, pedig nem volt már akkor egyszerű. Én ha véletlenségből hozzá kerülnék, biztos nem esnék kétségbe...
Sziasztok!
Nem tudja valaki, hogy a Klinikán érdemes 4d-s dvd-t kérni a babóról?
Sajnos nekem havonta kétszer kell uh-ra járnom a Klinikára, meg Pestre, amit magánrendelőben nem tudnak megcsinálni, és nem akarok még egy uh-t berakni csak a babamozi kedvéért, mert szerintem így is sok. Gondoltam, akkor a Klinikán kérnék, ha úgyis menni kell...de nem tudom, lehet akkor csak egy fotó lesz.
Sziaszok lányok!
Az 5. hétben vagyok és érdeklődni szeretnék Dr.Krasznai Zoárdról.
Eddig dr. Major Tamáshoz jártam magánrendelőbe, de úgy hallottam, hogy a kismamákkal nem bánik túl jól.
Viszont Krasznait mindenki dicséri!
Váltanék, ha kapnék hasznos és pozitív információkat:)
Sziasztok!
Én a debreceni Klinikáról dr. Szeverényi Pétert ajánlom mindenkinek, aki háborítatlan és gyöngéd szülésre/születésre vágyik. Nagyon szerény, meleg szívű és türelmes ember, nem pénzéhes. A telefont felveszi, ha nem tudja, visszahív. Tiszteletben tartja a kismama kívánságait.
Mindenki annyit ad, amennyit neki megér. 10-20-30E között szokás, attól függően, hogy mennyit foglalkozott veled a terhesség alatt. Mert van, amelyik szülésznő végig kísérgeti a kismamát mindig az uh-ra, laborba, nst-re, stb. Ilyenkor biztosan többet adnak, mint ha csak a szülésnél van ott.
Én az utolsó két hónapot bent töltöttem, sokszor voltam fent a szülőszobán. Csak a szülésre gondolva beszéltem meg a szülésznőmmel, hogy szeretném, ha ott lenne (bár biztos voltam benne, hogy tuti ő fog dolgozni, ha szülök :D). Éjszakás volt, amikor beindították, és ott maradt végig velem másnap is, mindent ő csinált, figyelt ránk. A vége igaz, hogy császár lett, és el is altattak gyorsan, de amikor felébredtem délután, ő még mindig ott volt mellettem. Én végig biztos voltam abban, hogy nem lehet semmi baj, mert ő ott van! Jó szívvel adtam amit odaszántam! :)
Akkor igazán írhatna valaki közülük, hogy mennyi pénzt szoktak kapni!
Úgyis a kismama dönti el tud-e annyit odaadni!
További ajánlott fórumok:
- Debreceni 2013-ban szülő kismamák
- Debreceni kismamák ide!
- Debreceni kismamák akik 2010-ben szülnek
- Súlyos rendellenesség miatt, hogy zajlik a debreceni Klinikán a szülesztés menete?
- Debreceni és környéki kismamák! Gripe Water-t keresek!! Hol lehet kapni?
- Akik a Debreceni klinikán szültek vagy szülnek, melyik orvosnál?