Kismama klub, nemcsak kismamáknak (beszélgetés)
Hali, már vissza is értünk:)
Nemsokára adok neki kajcsit, aztán csicsika.
Sokáig Babó is kétszer aludt napközben, délelőtt és délután, de már átállt arra, hogy csak egyszer alszik napközben, délben vagy másfél-két órát. Ez jobb is így, mert legalább hamarabb le tudom tenni este és az jóóó, ugyanis nekem onnantól kezdődik a szabadidő. :)
Nem csak hogy édes, hanem a fiam Milupa granulátum teát iszik, és csak van benne minimális cukor, és roncsolja és színezi a fogakat. Meg nem is igazi szomjoltó. A sima vizet meg kiköpi. Azt mondják, ha szomjas elfogadja. Nyáron a 40 fokba adtam neki, de egy korty után köpködött. Aztán vissza a teára, inni azért mégis csak kell.
Én is szeretem a limonádét, hátha rákap, ha nem csak sima vizet kap. Délután úgyis megyünk városba, apuka gondoskodott intéznivalóról ( nem drága?) veszek citromot, és délután adok neki. MAjd beszámolók, mi újság.
Jó tescozást!
nem is jó mindig a tea, mert azért csak édes, és szoknia kell más ízeket is.
no, most én lépek, elugrok a lányommal a tescoba, kicsit kimozdulunk és apának hagyunk egy kis szabadidőt itthon (most szabadnapos).
További vidám napot!
Puszi:)
Szia!
Úghy látom nagyon hasonlóak a gyerekeink. Mostanában Domi is 5 fele kel hajnalban, aztán meg 9-ig alszik.
Simi is a kiságyban alszik,ebből nem engedtem :)
Délután ha még nagyon álmos akkor 5 fele a babakocsiba löködöm el egy fél órára :)
Sziasztok!
Megyek aludni.
Jó éjt mindenkinek!
Sziasztok!
Van itt valaki?
Én is lépek, megyek vészhelyzetet nézni.
Ha nem jönnék vissza, akkor jóccaka mindenkinek:)
Köszi!
Most eltűnök pár percre, vacsizunk.Végre idáig is eljutottunk.
Jövök nemsoká!
Hisztikirálynő!
Megnéztem a videót!
Jó lett nagyon! Gyönyörű kislányod van!
az jóóó:)
Anna nem akart elaludni a kiságyban, pedig próbáltam minden este, de csak sírt. Mellettem viszont pillanatok alatt elaludt... hát igen, nincs két egyforma gyerek.
Fél éves korában már majréztam, hogy ha így folytatjuk sosem fog megtanulni egyedül elaludni, így utána minden este a kiságyába tettem, és otthagytam. Kicsit mocorgott, volt, hogy fél órát is "vergődött", mire elaludt, de most már gond nélkül elalszik.
Kisebb korában nálunk is este 10-kor volt az utolsó kaja, aztán alvás.
Volt egy korszakunk mikor nappal cska kézben vagy babakocsiban aludt, este ágyában, hajnalban csak köztünk.
Mostmár mindig kiságy
Igen Tőled.
Ma én is adtam neki egy üveg szilvát, mert délután 4-kor még nem volt kaki. Mondjuk fogós kajákat is kapott. De a szilvától rögtön lett.
Mostmár ő is alszik. Elaludt már a cumisüvegen.
a sima gyümitől is van széklet, de aznap az is kimaradt... csavarogtunk így csak citromos vizet és teát vittem neki. Este tudatosult bennem, hogy hem kakilt egész nap... tök lelkifurdalásom volt utána.
Amúgy tőlem kérdezted?:)
További ajánlott fórumok:
- Segítség kismamáknak szoptatással kapcsolatban
- Influenza elleni védőoltás kismamáknak
- Mit tilos enni a kismamáknak?
- Mi annak a gyógyszernek a neve, amit depressziós kismamáknak adnak, hogy elapasszák a tejet?
- Új jogszabályok munkába visszatérő kismamáknak?
- Véleményeket szeretnék kérni Dr. Tóth Zoltán (Szolnok) nőgyógyászról. Kismamáknak ajánljátok?