Kismama klub, nemcsak kismamáknak (beszélgetés)
Egész délután evett!!! ilyet még nem láttam, ha nem kaját akkor gyümölcsöt!!! biztos be akart pótolni mindent!!
De ez így nem állapot :(
Jázmin kidőlt :)
Vhogy ma csak hozzá volt kedvem :P
Délután "időben" kelt, mégsem mentünk Gabiékkal a játszóra, nem volt kedvem hallgatni h minden baba sír ha J2-vel találkozik, főleg nem h az én kicsim sírjon. Így ma maradtunk itthon, Gabiék homokozójában játszottunk, olyan jól elvolt a kis Kincsem :D
Aztán hazajöttek és... na mindegy, nem maradtunk már sokáig.
Ez az almás dolog csak annyiban rossz h iszonyat édes... :S
na, bari :)
Holnap veszünk polókat,ilyen egyszínűt,ami kb 300ft/db és vasalunk rá mintákat. Már rég megvettem a papírt,amit fel lehet vasalni,csak még nem jutottunk el odáig,hogy nyomtassunk is rá:(
Na,tényleg megyek!
Na,megyek leállt a masa,kiteregetek
Pusz
Jó vásárlásT!
Mi is megyünk este vagy holnap.
Az jó hogy iszol!
Nehéz ez a 2. baba dolog...szerintem én is ugyanígy éreznék. Bár a sógornőmet már most irigylem, ma volt a 12 hetes uh-on, a BPD 67 mm!
Aki nem emlékszik fejtől a popsiig! Már nagyon nagy a Babója :)))
naplómba tettem képet róla, bemázoltam Mincsi kezét festékkel, rányomtam a papírra, be a keretbe és kész az jándék :) a képet mek kinyomtattam kis hűtőmágnes lap a hátuljáta és kész, kicsit kicicomáztam elyen dekor valamivel, egy virágcsokorhoz kaptam még anno :)
Ennyi meg egy bambi :)
További ajánlott fórumok:
- Segítség kismamáknak szoptatással kapcsolatban
- Influenza elleni védőoltás kismamáknak
- Mit tilos enni a kismamáknak?
- Mi annak a gyógyszernek a neve, amit depressziós kismamáknak adnak, hogy elapasszák a tejet?
- Új jogszabályok munkába visszatérő kismamáknak?
- Véleményeket szeretnék kérni Dr. Tóth Zoltán (Szolnok) nőgyógyászról. Kismamáknak ajánljátok?