Kismama klub, nemcsak kismamáknak (beszélgetés)
Dettó Adri,csak ő már 3 éves.Kevin tegnapelőtt jön ki Adri szobájából,fogja az arcát,látom tök vörös,megcsípte a leány:S
Ma amikor elmentek tőlünk,mondja Kevin h Adri bántott,kérdem h hol,mondja h a hátát,meg megcibálta a pólóját.No comment!:SS
Örülök h a doki hamar meggyógyította a fülikéjét Nórinak!Gyógypuszikat küldünk még,még,még!!
A párásítóba sima csapvizet szoktunk önteni.
Nagyon ügyes!!Gratula Siminek!!!!Megy ez okosan úgy látom:)
Jaj engem is megríkattál ahogy olvastam h sírtatok:(..nehéz dolog ez nagyon!:(
Sztem ha Kevint felveszik a kádártai oviba akkor vele is bajok lesznek,merugye ott nem lesz Adripajti és a szája is konyul majd lefelé,ha egy csopiba mentek volna/mennének akkor semmi gond nem lesz a beszokival,bár rem nem mennek egy helyre!
Már tegnap mondogatta h anya is megy az oviba játszani...
Sziasztok!
Pár szál hajam maradt,bár azok is megőszültek!Pajtiék át voltak délelőtt...húú,de felbosszantott a kiscsaj!Váá,kész vagyok tőle és Kevin is:S
Oléyan vörös volt a fejem amikor elmentek,sztem 200on volt a vérnyomásom!Megfájdult a fejem is!
Na mindegy!Most alszanak a Drágáim.
Én lekapkodtam a szárítóról a ruhákat,bedobtam még egy adag mosit,le kéne szednem a húsvétot.Semmi kedvem:S
Apa ma is későn jön:S
Már tegnap kellett volna menni boltba+Félix hálózsákjáért(zipzár cserés lett),de asszem ma se lesz belőle semmi,áh!:SS
Sziasztok :)
Simon oviban ,rekott kel a sütőben :)
JAjjjj, szegénykém annyira sírt reggel :( úgy szekították ki a nyakamból,utána megmarkolta a ruhámat...... már potyog is a könnyem, de biztos jó neki ....
erősnek kéne lennem ,mert az nem jó hogy látja hogy én is sírokamikor otthagyom .íííí8
ez az igen
Én is azért ettem kettőt,mert a gondolat is rossz volt,h 1,5kg. A kettőt is 4részletben ettem
asszem ez az:
1.nap:1.5kg alma
2.nap:0.5kg párizsi
3.nap:0.5kg sovány sajt
4.nap:1.5kg főtt krumpli
5.nap:0.5kg sovány főtt hús
6.nap:0.5l tej+5 abonett kenyér
7.nap:10db kemény tojás
8.nap:0.5l tea+5 abonett kenyér
9.nap:0.5kg virsli
10.nap:0.75 kg tehéntúró
Retek,paprika,paradicsom,savanyúság,saláta
bármikor fogyaszható az ételekhez.
sziasztok! :)
reggel 6kor arra ébredtem h majd bepisilek --- ébredésmentes volt az éjszaka :DDDD
Jázmin fél 9kor kelt én még 9ig lustuztam, addig szépen elvolt, nézte a mesét :)
10 napos diéta? gyszer már volt szó róla, vki átküldi nekem is? :P hátha....tovább jutok az olvasásnál :) köszi
Szépjóreggelt csajok!
Anna oviban, apa melóban, a napocska szépen süt, én meg itthon ülök dédivel. Sebaj... kicsit takarítgatok, pakolászok lájtosan, lehet, hogy kertészkedni is kimerészkedek egy picikét. Majd meglátom.
4-re kell mennem délután a dokim magánrendelésére (ill. 5-től kezdi, de már 4-kor ott szeretnék ülni, mert sokan lesznek). Ma anyum megy majd Annáért délután.
Várok ma egy futárt, tesóméknak hozza a nászajándékot, remélem 3/4 4-ig ideér. Beszéltem vele telón (a futárral), csipkedi magát, hogy ideérjen.
Mokka, drukkolok, hogy jól menjen ma az ovi Siminek és hogy anyósék is kiruccanjanak arra a pár napra:)
Kitti, nektek is megy a drukk ovi ügyben! Reméljük úgy lesz, ahogy nektek a legjobb!!!
Tündi, Nórikának megy milla gyógypuszi, jobbulást a kis drágádnak!!!
Ani, 2 db alma??? Amikor én elkezdtem ezt a 10 naposat, délelőtt 9-re már a harmadik almánál tartottam és konkrétan öklendeztem tőle... :D ügyi vagy:)
Melinda, nagyon jó lett anyóséknak az ajándékod, lehet, hogy anyák napjára mi is készítünk Annával valami hasonlót. :) Köszi az ötletet:) Gyönyörűséges Jázminbabó:))) Tündemény:)
Sziasztok!
Mokka! Legyen szerencséd!:D
Tegnap kibírtam két almával:D Jó,mert nincs most úgy étvágyam. Este pedig apa,még dinsztelt hagymát zsírba,hogy viszi magukkal melózni,mert mindig más visz zsírt meg hagymát és ő a soros most:) Mondom most dolgoztok vagy partiztok:)Azt mondja sokkal jobban esik,mintha pl felvágottat ennének vagy főtt kaját,mert az úgyis csak elnyomná őket. Hát,nekem mindegy,egészségükre. Azért este eljátszottam a gondolattal ,hogy csórok egy kicsit én is,de megálltam.
Dávid ma elég nyűf,Ádi is kicsit és ettől én is:S
JAjjj, jó hír is volt ma :) Anyósék hirtelen kitalálták hogy lemennek Gunarasra , akarnak a nyáron kezeléseket kapni és az ottani dokival kell felírattatni a gyógyfürdőben !
na az a lényeg hogy délután elmentek :) és ha szerencsém van akkor csak holnap után este jönnek :)
Reggel lerakom Simont az oviban és irány a bolt, majd haza és rakott kel lesz az ebéd ,meg valami leves :)
Hihetetlen a fiam elájult fél 9 után :) ilyen nem nagyon volt mostanában :) az ovi kimeríti :)
Délután volt a faluban "cirkusz " :) gondoltam megnézzük Simonnal, az volt a plakáton hogy kutya ,meg majom is lesz :)
Kaptam az oviból ingyen jegyet a gyereknek ,így csak én fizettem ..
Hihetetlen miből csinálnak pénzt az emberek :) anyuka(bűvész,konferansz) és apuka ( bohoc, jegyszedő,zsonglőr) a 2 év körüli kisfiú, két spániel és egy kismajom :)
A gyereknek tetszett, szóval csak kicsit köpködtem......
Ani, szuper h jó az autó! :D
Én apájám meg duzzog, meg mertem kérni h ha kivesz pénzt a tárcámból, legyen szives szólni... de kiderült h nem ő vette ki hanem elköltöttem, de én nem emlékeztem.
Erre most duzzog, szólni nem lehet hozzá mert én lopáásal gyanusítom....
Hát, megen sikerült elintézni h szar szemét legyek, hiába kértem bocsánatot, le se...
mindegy, faca lesz az este.
Nem jövök ma már a gép közelébe sem, mert Apa fogja nyomkodni.
sziasztok, szép estét!
Képzeljétek jó az autó:)
Egy bizosíték égett ki benne,de volt hozzá tartalék,apa sity-suty megcsinálta
Szia Tünde! Jobbulást Nóri Babának, millió gyógypuszi megy! :) Én ezekhez nem értek sajna :(
Idegroncs voltam délután, felbacott a szomszéd meg a gyereke...áh! majd egyszer elmesélem, iszonyat gyépés az a gyerek! :S
Aztán J2 újfent....durva nagyon. Sztem ez nem normális, de mindegy. homokos kézzel belecsípett Mincsi arcába, olyan durván h a homokszemek felhorzsolták a bőrét :( Nagyon csúnya sebes lett a kis pofija :(
hogy jön neki ilyen inger h csípi bántja meg rángatja a másikat? megfogja a sapkájánál fogva és taszigálja a földre... :(
Igen, vannak kis kópé gyerekek, de nem egyfolytában csinálják, hogy ketten kell lefogni mert nem bír magával! :S
Sziasztok!
Megjártuk a fülészetet, nagyon aranyos a doki bácsi, behívja a gyerekeket soron kívül, így is 1 órát vártunk.
Nóri meg annyira ügyes volt!Kitisztította mindkét fülét, a bal dobhártyájáról meg leszippantott egy kis hólyagot, ez fájhatott a drágámnak, egyem meg!Mármint a hólyag, a művelet egy tizedmásodperc volt, és ezért matricát is kapott.
Péntek de vissza kell mennünk kontrollra, addig meg infrázni az arcát (kaptunk ma kölcsön infra lámpát, jelenleg még barátkozik a dologgal:), fájdalomcsillapítót adni, holnaptól melegíteni a fülét, orrcsepp, orrszívás.
Holnap du meg a mai lelettel házi orvos.Minden nap orvoshoz megyünk:(Nem bánom, csak ne fájjon Neki.
Megkérdeztem, vírustól van, nem tudom megelőzni :(
Hideg párásítót is kaptunk kölcsön, ebbe sima víz is jó?
Mert a tulaj azt mondta, Salvus víz kell bele, az nincs itthon, akkor ma még vennem kell.
Egyébként jó ez nátha esetén? Vagy pontosan mikor jó? Köhécsel is, de nem nagyon .
Köszönöm a válaszokat előre is!
Sziasztok!!
Reggel kicsit takarítottunk aztán 9re védőnőhöz mentünk :) nagyon megdicsérte, még én is elcsodálkoztam hogy beszélgetett vele Simon :) már egy éve biztos nem láttuk :) sikerült a látás és hallásvizsgálatot is megcsinálnia :) Ami 3 éveseknél ritka :)
Aztán irány az ovi :S már félúton kezdett nyöszörögni hogy haza akar menni :( aztán amíg öltöztünk ,meg kiraktuk a cuccait addig is potyogtak a könnyei ,bementünk a csop.szobába és ahogy leguggoltam már el sem engedett csimpaszkodott rám és sírva kért hogy ne menjek el :( Hát sírtam én is rendesen, de aztán kihámozta az óvónéni az ölemből.....
11 fele amikor kinn voltak meglestem az udvaron (addig anyumnál voltam ) , ott játszott a fűben mellette, nem mozdult a drága, láttam magyarázott neki ezerrel :) fél egyre mentem érte ,persze egy falatot sem evett :S azt közölte az óvónénivel hogy ő szereti a fasírtot ,de nem kéri :) Gyümit sem evett délelőtt :S
Holnap már 8ra viszem, biztos éhes lesz már délre, főleg ha nem fog reggelizni se :S
Kíváncsi leszek :)
Egyébként amikor otthagytam reggel 2 percig sírt és meg is nyugodott ,utána még párszor rákérdezett hogy hol az anya ,de már nem sírt...
További ajánlott fórumok:
- Segítség kismamáknak szoptatással kapcsolatban
- Influenza elleni védőoltás kismamáknak
- Mit tilos enni a kismamáknak?
- Mi annak a gyógyszernek a neve, amit depressziós kismamáknak adnak, hogy elapasszák a tejet?
- Új jogszabályok munkába visszatérő kismamáknak?
- Véleményeket szeretnék kérni Dr. Tóth Zoltán (Szolnok) nőgyógyászról. Kismamáknak ajánljátok?