Kismama klub, nemcsak kismamáknak (beszélgetés)
1 éves lehetett kb mikor megtanult egyedül elaludni végre! Előtte katasztrófa milyen altatások voltak.
Eddig nagyon szépen is ment, de kb 1 hónapja meggondolta magát, és megy a műsor délben és este is. Remélem leszokik róla.
AZt hiszem 10 hós kortól mehet a ránáts.
Zöldségek közül ehet nagyjából mindent, de borsót héjja nélkül passzírozva, és vigyázz a k betűsökkel, csak kicsit tegyél a kajájába. Káposzta, karfiol, karalábé, kukorica..körte
Gyümik közül mandarinnal, naranccsal, ananásszal várj 1 éves koráig, és ne adj neki 2 éves koráig aprómagvasakat (eper, málna kivi)
Nekem legalábbis így mondták, de szerintem ahány ház annyi szokás
Húsit is ehet bőven.
Ja, spenótot nem kaphat csak egy héten max 2-szer! Van benne valami anyag ami miatt ezt be kell tartani különben vese gondok lehetnek
Lehet tényleg lesz új fog vagy fogak?
Kb 1 órája járkálok be hozz, Dologél+betakarom+Nurpohen de még mindig nem alszik
Igen, vagy pedig este vettem ki, reggelre kolvadt, és ebédre ette!
10 hósan szerintem már nyugodtan adhatsz neki, legfeljebb kukoricaliszttel, én mindig azzal csináltam. Mondjuk ha jól lakik anélkül is nem muszáj.
Dominó olyan bélpoklos volt, hogy szó szerint lehetetlen volt jóllakatni, dokinő mondta hogy rántsam.
Az elöbb máshol olvasgattam és elbámészkodtam a Haust ! aztán elköszöntem tóletek ! Csak egy másik fórumban voltam! :) :P
És ez nem először fordul elő :) :)
Anyósnak az a mániája szombatonként paprikáskrumpli :( már unom :)
De abból lehet kicsit is csinálni :) Domi se szereti ?
ha volt választék a fagyóba, igen , de ha aznap nagyobb adagot csináltam akkor persze azt adtam vacsira is! :)
Bár nekem nagyon kellett figyelni hogy ne legyen fújos a vacsi, még most is szenved éjjel ha olyat eszik sajan! Még mindig nem múlt el a hasfájós korszak :(
kukásautó!!!! ez is jó ötlet!
Mindig szoktuk nézni az ablakból ,ha időbe jönnek és még nem alszik a Simi :)
További ajánlott fórumok:
- Segítség kismamáknak szoptatással kapcsolatban
- Influenza elleni védőoltás kismamáknak
- Mit tilos enni a kismamáknak?
- Mi annak a gyógyszernek a neve, amit depressziós kismamáknak adnak, hogy elapasszák a tejet?
- Új jogszabályok munkába visszatérő kismamáknak?
- Véleményeket szeretnék kérni Dr. Tóth Zoltán (Szolnok) nőgyógyászról. Kismamáknak ajánljátok?