Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » Kisgyermekes anyukák! Mennyit lehettek a gyerekkel? fórum

Kisgyermekes anyukák! Mennyit lehettek a gyerekkel? (beszélgetés)

1 2
9. M0ncsa (válaszként erre: 8. - Szafaripók)
2014. febr. 13. 19:04

Ott vagyok, de nem is 4 eves a kolok :) Amugy "normal" esetben mar 4 honapja dolgoznek, mint a tobbi anyuka, ded meg menne bolcsodebe vagy privat orizetbe egesz napra. 11 honaposan.

Ha egesz heten egyedul vagy, az azert nagyon car. Kimerito lehet igy dolgozni + nevelni. Ha viszont egyrol a kettore akartok jutni, valamit tenni kell. Nem tudom, hany eves vagy, ha 25, meg boven raersz munkaba allni es szulni masodikat; ha 35, akkor mar kevesbe :D

Jutalekos munka viszont nagyon bizonytalan, bar en szemely szerint szerettem, sz@rra kerestem vele magam mindig. Viszont teny, hogy az olyan, hogy mesz, amikor kell, kisgyerek mellett nehez sikerre vinni... Viszont ha videki vagy, es nincs tul nagy valasztek, az ember elfogadja, amit kap...

Amit en a helyedben tennek: elvallalnam a munkat, es a probaido vegeig meglatnam, hogyan viseli gyerek meg jomagam, es eldontenem, maradok vagy sem.

Persze te donts sajat belatasod szerint.

8. szafaripók (válaszként erre: 7. - M0ncsa)
2014. febr. 13. 18:54

Hát igen, de te még ott vagy neki.

Ha a párom itthon lenne minden nap, más lenne a helyzet.

Ráadásul nem fix béres munka, nem tudok konkrétan előre tervezni. Jelenleg megvagyunk 1 fizetésből is szűkösen, de szeretnénk többet (még egy gyerek, másik lakás, stb), ezért kéne valami munka, de baromi nehéz vidéken kisgyerekes anyaként normális állást találni.

7. M0ncsa (válaszként erre: 1. - Szafaripók)
2014. febr. 13. 18:44

Kedves szafaripok,

Az enyem meg kicsi (1 eves), valamint en az allastalanok szomoru taborat nepesitem, ugyhogy azt tudom neked elmondani, mennyit van vele az apja:

- reggel kb. 1 orat (attol fuggoen, hanykor kel a gyerek);

- este 1,5-2 orat

- hetvege valtozo. Telen, ha rossz az ido, tobbet, tavasztol oszig a kerti munkak miatt joval kevesebbet.

A felsorolasban az osszes ido benne van, oltozessel, furdessel, etetessel, mindennel.

Szerintem is keves amugy a napi 1 ora, bar a gyereknek a nagyszulovel toltott ido is ertekes.

Neked kellene eldontened, megeri-e ez a munkahely, hogy ilyen keveset legyetek egyutt (es potoljatok inkabb hetvegen), vagy sem.

Ha megeri, rajta. Ha nem, akkor meg hagyd a fenebe.

6. M0ncsa (válaszként erre: 3. - Syksy)
2014. febr. 13. 18:39

Melyik evek? Elso 5? 10? 18?

Egyebkent munka szempontjabol is potolhatatlanok. Nem tudhatjuk, hogy all ezzel a forumindito.

2014. febr. 13. 18:28
En hetfotol pentekig dolgozom, reggel van kb 1 orank, de en kozben mar keszulodom is, azert velem van. Aztan este munka utan olyan 3 orat toltok vele atlagosan. Plusz ugye a teljes hetvegek. Ja, meg mindig otthon toltom az ebedszuneteket, ami 1 ora es akkor is lathatom a fiamat. Nekem ez igy megfelelo, bar teny, hogy sokszor hianyzik.
2014. febr. 13. 18:25
Én sem. Ha nem létkérdés, biztos nem vállalnám el.
2014. febr. 13. 18:22
Ez nagyon szomorú. Én tuti nem vállalnám így a munkát, ezek az évek pótolhatatlanok.
2014. febr. 13. 18:08
Hozzátenném: a gyerkővc 4 éves lesz, az apja jelenleg hétfő reggeltől péntek késő estig nincs velünk a munkája miatt. Nagymama menne érte az oviba.
2014. febr. 13. 18:05

Sziasztok. Az lenne a kérdésem, hogy a dolgozó anyukák egy átlagos hétköznap kb. mennyi időt tölthetnek a gyerekükkel?

Kaptam egy állásajánlatot, de a sok utazás miatt reggel rohanás lenne az oviba, este meg kb. 1 óránk maradna, amiben benne lenne már a fürdés is a gyerek jelen napirendje szerint. Ez nekem nagyon kevésnek tűnik, kinél hogy van??

1 2

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook