Kisfiam kinőtt ruháit kinek adjam el? (tudásbázis)
Az egyik újságban láttam, hogy egy Gyermekotthon segítséget kért. Szükségük lenne ruhákra, cipőkre, játékokra. Én már felvettem velük a kapcsolatot és összeállítottam az én kisfiam kinőtt ruháiból, cipőiből és megúnt játékaiból egy kis csomagot. Ha csatlakoznál hozzám, én szívesen eljuttatom a Te csomagodat is vagy megadom az elérhetőségüket. Ha szeretnéd, hogy szebb legyen a gyerekek Karácsonya (és a Tiéd is, mert hát adni a legjobb...) akkor írj az agicakiss@gmail.com címre, de ha nem tudsz segíteni, legalább tedd ki az üzenőfalra! Ezúton is hálásan köszönöm!
Kiss Ági
Engem is 86 körüli ruhák érdekelnek! Mert kisfiam már 20 hónapos. :)
Köszi!
Sziasztok!
Engem is érdekelnek olcsó ruhák.Pl 98-104-es kislány overál.
valamint védőnők tudnak segíteni...mint írták már előttem, többen is...
a rászorulóknak odaadják
- te segítesz így ,hogy valakinek szebb legyen a karácsonya...:)pár új rucival...
Szia Niko!
Írtam privit!
Üdv
Sannore
74-80 50ft-500ft-ig/db
mert milyen érdekelne?
Hányas ruhákról lenne szó? Én megvenném... :)
De tényleg!
Sziasztok!
A mi falunkba vannak ruhagyűjtő konténerek,én abba tettem bele.Ha nálatok nincs akkor kérdezd meg a védőnőket,mert ők mindig ismernek olyanokat,akik rá vannak szorulva.
További ajánlott fórumok:
- Segítsetek a kisfiamon!
- Kötelező megkezdeni az iskolát, ha a kisfiam jövő augusztusban betölti a 6. életévét?
- Hová teszed a család megunt, kinőtt ruháit?
- Kisfiam 9 hónapos, és kinőtte a bébihordót. Milyen autós ülést javasoltok? Mire kell a vásárláskor figyelnem?
- Az 5 hónapos kisfiamnak az ételeket kóstolgatni milyen hőmérsékleten adjam (pl. krumpli, répa)? Szobahőmérsékleten, vagy melegítve?
- 10, 5 hós a kisfiam, de már alig van tejem. Fogadjam el vagy próbáljam meg ismét visszahozni a tejecskét?