Kisebbik gyerekek (beszélgetés)
én is kérem.. :)
mi megvagyunk.. :) ma lényegesen jobb napunk van mint tegnap.. :))) bár még van min javítani.. :))
hát rólam mindenki azt mondja, hogy birka türelmem van, de néha nálam is túlfeszül a húr és akkor bizony kiabálok, bármennyire is utálom.. :))) úgyhogy szerintem nincs olyan ember, akinél nem szakad el időnként az a bizonyos cérna.. :)))
ó csak akartam mutatni egy műsort, hogy lessétek meg...
de nem baj majd ha lesz ismétlés...
:)
egyébként milyen a napotok?
Mi most megyünk játszózni, de majd este megnézem miket írtatok :)
félig-meddig. Mosogatok, felmosok, teregetek
Mijújs?
ja és ott a de...
nálam is van ilyen, de szerintem szinte mindenütt
ugye a gyerekek nem is olyan buták:)
csak sokszor mi nem vesszük észre a jelzéseiket.
valamelyik nap az én lánykám is azt mondta nekem, anya nem veszed észre? és hozzám bújt és azt mondta szeretlek...
én robbantam is.. :) de csak kicsi robbanások voltak.. :)))
aztán Ákos (ő a két évesem) az esti lefekvésnél szembesített magammal.. :) volt egy kis afférunk a déli alvásnál, ő meg elkezdte este mesélni, hogy "kimentem utánad a cicával.. veszekedtél, mert mérges voltál.." utánad mentem, veled akartam lenni.. " olyan lelkiismeret furdalásom van azóta.. akkora barom vagyok..
feszült voltam ma, de hogy miért...nem tudom igazán megmondani...
úgyhogy ma még a gyereket is csak akkor vettem elő a napi gyakorlásra mikor már kipihentem magam :D
vicces.. este 7 kor
bírta is...
Lehet fáradtság...
szia:)))
fogalmam sincs.. elég indulatosra sikeredett a napom.. :( néha előfordul.. :( lehet, hogy csak fáradt vagyok, de lehet front is:).. :))
Jófej vagyok mi? Ennyivel elintézem...
Akartok róla beszélni?
Ma ízelítőt kaptam a háromgyerekes életből egy játszóterezés erejéig. Kaptam kölcsön egy kislányt. Még talán el is tudnám így képzelni, de bizonyára nem én vagyok az akinek ezt kitalálták.
társulok :)
robbanni tudtam volna...