Kinek kell kerítést csináltatni? (beszélgetés)
1. Marcsykaa
2011. okt. 24. 13:23
Sziasztok! A kérdésem a követező lenne, bár ez nem is kérdés, hanem tanács kérés! Már fél éve nincs a szomszéd, és a mi udvarunk között kerítés, fél éve ígéri nekem hogy csináltat. 1 hónapja mondtam neki, hogy kapok egy kiskutyát, és hogy ne menjen át, ideje lenne már a kerítésnek. A néni egyedül lakik ott, de az unokája rendszeresen segít neki. Mikor ott volt a fiú is, kérdeztem tőle, hogy csinálnak e, vagy csináltassak az én költségemre, érdemes e várnom. Akkor a néni felháborodott, hogy majd fog ha lesz rá pénze, meg hogy olyan kutyát hozzak amit meglehet kötni, mert ha átmegy az ő tyúkjaihoz, akkor bemegy a tanácshoz. Még jó, hogy ő háborog, mikor az ő feladata lenne, mivel az ő része. Az unokája megígérte, hogy csinál a hétvégén, na ez volt 2 hete, és azóta sincs semmi elválasztó a két udvar között...
További ajánlott fórumok:
- Ha apasági tesztet csináltat a férjem és kiderül, hogy a mostani párom az apa, akkor kinek kell fizetni a teszt költségét?
- A patikában csináltatott bázisport milyen adagolásban kell és mennyi vízbe keverni?
- Mennyit kell gyüjtenem, hogy szilikon ciciket csináltathassak?Illetve ki hogyan élte meg a műtétet, milyen hatással lett az élet minősgedre?
- Sikerült valakinek egy alkalom után, fekete hajból vöröset csináltatni? Lehetséges hogy nem kell sokszor menni?
- Személyi igazolványt szeretnék csináltatni, kell vinni okmánybélyeget?
- Ha útlevelet csináltatok kislányomnak, mert ki akarunk menni nyaralni Angliába, ott kell lenni az apának mikor csinálják?