Mit tegyek, hogy javuljanak az életkörülményeim? (beszélgetés)
Visszaolvastam.
Nem semmi,hogy valójában dolgozni nem akarsz, viszont eltartatod magad ès hisztizel a pènzen...
Nem vagy semmi!!
Gondolod,hogy kifogsz egy milliomost? 🤣🤣
Igen ám, de azt sehol nem írják le, mindenütt csak a jót és a szépet.
Fiam nem alkalmazottként kíván kint élni hanem vállalkozóként. Viszont tudjuk, hogy a sok tájékozódás, utánajárás mellett is érhetik olyan meglepetések, ami miatt fél év múlva visszajön. De neki lesz hova még ha a háza elkelne akkor is, és tudja folytatni itthon az abbahagyott munkáját is. Aki úgy megy külföldre szerencsét próbálni hogy itthon mindent feléget maga mögött, az nagyot koppanhat.
Ezt fórumindítónak írom: Nagyon nem elég annyit összekaparni amivel el lehet hagyni az országot. Még akinek anyagi biztonsága van ha kimegy akkor is, még az is visszafordulhat valami okból.
Én a helyedben több pasit szereznék be.
Többen csak könnyebben eltartanak.
Talán úgy, hogy kötetlen a munkaideje.
Esetleg az egyik munkáját hétvégén, a másikat hétközben végzi.
12-24 órában dolgozik és a szabad idejében másodállást vállal.
A lehetőségek száma végtelen.
Ez is lehet életcél ha jól fekszel és élvezed is. Pláne ha van férfi akinek elég ennyi egy kapcsolatban, amit kétlek. Hacsak nem egy primitív baromról van szó akinek minden mindegy csak valaki főzzön, mosson, takarítson és feküdjön.
Azt sosem értettem hogy lehet egy embernek akár 2 munkahelye is. Mert ha van 2-4 vállalkozása, az más. De alkalmazottként nem tudom hogy lehet egyszerre több munkahelyen jelen lenni. Magas. nem baj. Igazad lehet, a pasi szerzés a legjobb megoldás neked. Főleg ha nem rak utcára mikor megunt. Én őszintén, sikert kívánok neked!
Én már csak hüledezek, mert tényleg gyorsan elsuhant egy élet...
Már az is csoda, hogy reggelente felébredek..-)
Ma, 13:10-kor tévében a 2-esen lesz az álláskeresők műsora.
Adhat valami tippet.
Lehetne termeszteni tulipánt..
az ott úgy is ritkaság..-)
Számára az a megoldás jöhet számításba hogy a párjával együtt marad, ellátja a háztartást, fekszik, ezért el lesz tartva. betegen és szaktudás nélkül képtelenség elhelyezkedni. Még egy lehetőség lenne, a vállalkozás. De szerintem neki ez nem opció.
Egy ismerősöm kutyapanziót visz vállalkozásba. Ehhez is kellett minimális pénz, viszont egy megfelelő lakás mindenképpen kell. Nála a nagy nappali lett a vendégkutyáké. kanapékkal, játékokkal, alom tálkakkal. Szóval borzasztó, biztos nem takarítanám naphosszat a kutyaszart, de ez az egyetlen lehetősége adódott amiből megélhet.
"Betegen bírnád"
Nem bírná.
Németországban dolgoztam.
Volt ,hogy fájdalom csillapítóval és tigris balzsammal kezdtem a napot.
Holott az én munkám nem volt nagyon megterhelő.
Online megrendeléseket készítettem ,csomagoltam .
Autostore rendszerben (számítógép mellett ))
_De volt,hogy harminc km mentem naponta ( kommisio)
Ilyen kondícióval és semmi piacképes tudással a FI nem bírná .
Ha az útra összekaparod is a pénzt, hogyan tovább? betegen ki fog alkalmazni? Külföldön a magyar kiteperi a belét is.
Fiam most van úton a Kanári szigetekre. A terv, hogy ott marad. De nyaralásai alkalmával beszélgetett már sokakkal a körülményekről. Aki alkalmazottként él kint, reggeltől estig tepernie kell. Kimondva a bért jól keresnek, csak hogy rettentő drága az albérlet, és a rezsi is.
Talán ha kimész valahová és önkéntes munkát vállalsz, kapsz cserébe enni és szállást. Aztán alakíthatod a sorsodat, szabadidő van, lehet rendes munkát keresni, viszont a külföldi mindenhol kidolgozza a belét is. Betegen bírnád?
Merre akarsz menni nyugaton?
Neked mi a szimpi ország?
További ajánlott fórumok:
- Mit tegyek, hogy a párom ne érezze úgy, megfullad mellettem?
- Mit tegyek, hogy kilabaljak ebbol a nyomott hangulatbol?
- Mit tegyek, hogy a fiammal rendeződjön a kapcsolatunk?
- Az én vércsoportom B Rh pos. a kisfiamé is az, volt férjemé 0, és azt mondja, hogy nem lehet az övé a gyerek, mit tegyek?
- Mit tegyek, hogy "azt" tegye?
- Mit tegyek, hogy a skype beszélgetésnél ne legyen ott a párom anyukája?