Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Mit tegyek, hogy javuljanak az életkörülményeim? fórum

Mit tegyek, hogy javuljanak az életkörülményeim? (beszélgetés)

1 2 3 4 5 6
101. PöttyösPanka (válaszként erre: 100. - Globus)
2023. ápr. 17. 10:50
Nem teljesen őszinte a sztorival kapcsolatban. Olyan nincs, hogy akkor fogadja vissza, amikor csak akarja, de szex nem kell neki, és még az éjszakákat is külön töltik. Ha más nem is hibádzik, a szexmentesség biztosan nem igaz. Akkor meg pláne jobb rendes munkaként vállalni takarítást.
100. globus (válaszként erre: 99. - PöttyösPanka)
2023. ápr. 17. 10:43
Nekem is ez jutott tegnap eszembe, nem mertem leírni. Tulajdonképpen a pasinak ( akinek valójában más kapcsolata van) lett egy ingyen cselédje? Nem pénzt kellene kuncsorogni a munkájáért, hanem fizesse meg, ahogyan kell.
2023. ápr. 17. 10:36
És mennyi pénzt ad a háztartás vezetéséért? Kijön egy fizetés belőle? Csak szólok, hogy vannak mások is, akik fizetnek ilyen szolgáltatásért. Mostanában a bejárónők elég jól keresnek. És nem kell megjátszani a barátnőt sem cserébe.
2023. ápr. 17. 10:33
Jól látod. Vagy tanulsz, hogy jobban keress. Vagy nagyon sokat dolgozol. Vagy saját vállalkozást indítasz, és az ötletedet kitartással teszed pénzzé. Vagy árulod a tested. A pénzt nem adják ingyen. Főleg nem lusta és tanulatlan embereknek.
97. Flóra76 (válaszként erre: 89. - Fórumnyitó (anonim))
2023. ápr. 17. 10:28
Kívánok neked egy milliomost, hogy megszűnjenek a napi gondjaid……
96. 8d00a82c06 (válaszként erre: 89. - Fórumnyitó (anonim))
2023. ápr. 17. 10:05

Visszaolvastam.

Nem semmi,hogy valójában dolgozni nem akarsz, viszont eltartatod magad ès hisztizel a pènzen...

Nem vagy semmi!!

Gondolod,hogy kifogsz egy milliomost? 🤣🤣

95. 55Judit (válaszként erre: 93. - Aszparagusz)
2023. ápr. 17. 09:58
🤣
94. 55Judit (válaszként erre: 80. - Globus)
2023. ápr. 17. 09:57

Igen ám, de azt sehol nem írják le, mindenütt csak a jót és a szépet.

Fiam nem alkalmazottként kíván kint élni hanem vállalkozóként. Viszont tudjuk, hogy a sok tájékozódás, utánajárás mellett is érhetik olyan meglepetések, ami miatt fél év múlva visszajön. De neki lesz hova még ha a háza elkelne akkor is, és tudja folytatni itthon az abbahagyott munkáját is. Aki úgy megy külföldre szerencsét próbálni hogy itthon mindent feléget maga mögött, az nagyot koppanhat.

Ezt fórumindítónak írom: Nagyon nem elég annyit összekaparni amivel el lehet hagyni az országot. Még akinek anyagi biztonsága van ha kimegy akkor is, még az is visszafordulhat valami okból.

93. aszparagusz (válaszként erre: 89. - Fórumnyitó (anonim))
2023. ápr. 17. 09:55

Én a helyedben több pasit szereznék be.

Többen csak könnyebben eltartanak.

92. aszparagusz (válaszként erre: 91. - 55Judit)
2023. ápr. 17. 09:54

Talán úgy, hogy kötetlen a munkaideje.

Esetleg az egyik munkáját hétvégén, a másikat hétközben végzi.

12-24 órában dolgozik és a szabad idejében másodállást vállal.

A lehetőségek száma végtelen.

91. 55Judit (válaszként erre: 89. - Fórumnyitó (anonim))
2023. ápr. 17. 09:49

Ez is lehet életcél ha jól fekszel és élvezed is. Pláne ha van férfi akinek elég ennyi egy kapcsolatban, amit kétlek. Hacsak nem egy primitív baromról van szó akinek minden mindegy csak valaki főzzön, mosson, takarítson és feküdjön.

Azt sosem értettem hogy lehet egy embernek akár 2 munkahelye is. Mert ha van 2-4 vállalkozása, az más. De alkalmazottként nem tudom hogy lehet egyszerre több munkahelyen jelen lenni. Magas. nem baj. Igazad lehet, a pasi szerzés a legjobb megoldás neked. Főleg ha nem rak utcára mikor megunt. Én őszintén, sikert kívánok neked!

90. 5d8fd6c5cb (válaszként erre: 82. - Globus)
2023. ápr. 17. 09:19

Én már csak hüledezek, mert tényleg gyorsan elsuhant egy élet...

Már az is csoda, hogy reggelente felébredek..-)

89. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 86. - 55Judit)
2023. ápr. 17. 05:46
Arra hajaznak hogy dolgozzon az ember 4 munkahelyen inkabb kihagyom. Ha dolgoznom kellene ezzel kell egyutt eljek mert nem adnak annyit hogy egyedul megeljek ha nem dolgozok akkor is ezzel kell egy fedél alatt éljek. De folyamatosan keresgélek mást napi 4-5 randi hatha valakit talalok aki mellett akar ideig oraig nyugtom van.
88. 5d8fd6c5cb (válaszként erre: 87. - Fórumnyitó (anonim))
2023. ápr. 16. 20:02
Tiplizz le, az sokat segítene szerintem.
87. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 81. - 55Judit)
2023. ápr. 16. 17:46
Fekudni szerencsere nem kell mert van arra mas neki. Megfozok kitakaritok kimosok azt tiplizek el ejjel hazamegyek azt nem is beszelunk egymassal. En is keresek mast magam mellé ebből a kapcsolatból elegem van nem kicsit. Az életet is kitaposta ez belőlem.
2023. ápr. 16. 11:04

Ma, 13:10-kor tévében a 2-esen lesz az álláskeresők műsora.

Adhat valami tippet.

85. 5d8fd6c5cb (válaszként erre: 84. - 5d8fd6c5cb)
2023. ápr. 15. 22:01

Lehetne termeszteni tulipánt..

az ott úgy is ritkaság..-)

84. 5d8fd6c5cb (válaszként erre: 76. - Fórumnyitó (anonim))
2023. ápr. 15. 21:09
klassz hely, talán 5-6 alkalommal jártam ott.
83. 55Judit (válaszként erre: 82. - Globus)
2023. ápr. 15. 17:57
Hát persze. De arról még nem nyilatkozott hogy mi az életcélja. Egyenlőre kellene egy olyan munka ami jól fizet, betegen, szaktudás nélkül végezhető. Amíg ilyen nem jön szembe, addig eltartatja magát.
82. globus (válaszként erre: 81. - 55Judit)
2023. ápr. 15. 17:39
Jó, de nem lehet életcél. Minden ellébecolt év nagyon húsbavágó tud lenni, amikor végül számolják a szolgálati időt. Tudom, fiatalon nem gondol rá az ember, de szinte pillanatok alatt elrohan egy élet, aztán csak hüledezünk.
81. 55Judit (válaszként erre: 80. - Globus)
2023. ápr. 15. 17:34

Számára az a megoldás jöhet számításba hogy a párjával együtt marad, ellátja a háztartást, fekszik, ezért el lesz tartva. betegen és szaktudás nélkül képtelenség elhelyezkedni. Még egy lehetőség lenne, a vállalkozás. De szerintem neki ez nem opció.

Egy ismerősöm kutyapanziót visz vállalkozásba. Ehhez is kellett minimális pénz, viszont egy megfelelő lakás mindenképpen kell. Nála a nagy nappali lett a vendégkutyáké. kanapékkal, játékokkal, alom tálkakkal. Szóval borzasztó, biztos nem takarítanám naphosszat a kutyaszart, de ez az egyetlen lehetősége adódott amiből megélhet.

80. globus (válaszként erre: 78. - 55Judit)
2023. ápr. 15. 17:25
Jó pénzt kapnak, innen nézve... Azok somfordálnak haza, akik azt hitték, itthoni mentalitással dőlni fog a lé. Nem csak a pénzt kellene irigyelni, hanem látni a belefektetett energiát, munkát, szenvedést, lelki terheket.
79. tien (válaszként erre: 78. - 55Judit)
2023. ápr. 15. 17:18

"Betegen bírnád"

Nem bírná.

Németországban dolgoztam.

Volt ,hogy fájdalom csillapítóval és tigris balzsammal kezdtem a napot.

Holott az én munkám nem volt nagyon megterhelő.

Online megrendeléseket készítettem ,csomagoltam .

Autostore rendszerben (számítógép mellett ))

_De volt,hogy harminc km mentem naponta ( kommisio)

Ilyen kondícióval és semmi piacképes tudással a FI nem bírná .

78. 55Judit (válaszként erre: 74. - Fórumnyitó (anonim))
2023. ápr. 15. 15:36

Ha az útra összekaparod is a pénzt, hogyan tovább? betegen ki fog alkalmazni? Külföldön a magyar kiteperi a belét is.

Fiam most van úton a Kanári szigetekre. A terv, hogy ott marad. De nyaralásai alkalmával beszélgetett már sokakkal a körülményekről. Aki alkalmazottként él kint, reggeltől estig tepernie kell. Kimondva a bért jól keresnek, csak hogy rettentő drága az albérlet, és a rezsi is.

Talán ha kimész valahová és önkéntes munkát vállalsz, kapsz cserébe enni és szállást. Aztán alakíthatod a sorsodat, szabadidő van, lehet rendes munkát keresni, viszont a külföldi mindenhol kidolgozza a belét is. Betegen bírnád?

77. b39c721a9b (válaszként erre: 76. - Fórumnyitó (anonim))
2023. ápr. 15. 15:15
Az a jó, ott be lehet legálisan tépni.
76. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 75. - 5d8fd6c5cb)
2023. ápr. 15. 15:15
Hollandia.
75. 5d8fd6c5cb (válaszként erre: 74. - Fórumnyitó (anonim))
2023. ápr. 15. 14:54

Merre akarsz menni nyugaton?

Neked mi a szimpi ország?

2023. ápr. 15. 14:47
Szüleim nincsennek. Mivel a kozlekedes ott bajos ahol a hazam van igy nagyon aron alul tudnam eladni amibol semmit nem kapok. Kiadni kilehet csak kitenni nem lehet a berloket konnyen. Visszakoltoztem a volt paromhoz mert nem volt mas opcio. Probalok annyi penzt ebbol a kapcsolatbol kihozni hogy elmenjek kulfoldre. Felhaborito hogy egy dolgozo ember 1 jovedelembol nem tud megelni!! A diak kapja a 3000 ft netto bereket az aktiv dolgozo meg éhezik szó szerint vagy ilyen megoldásba megy bele csak pénze legyen.
73. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 54. - B39c721a9b)
2023. ápr. 15. 14:44
Megoldottam hamar a kerdest visszamentem a volt páromhoz. Legalább anyagilag nyugságom van. Amikor tudok elmegyek itthonról.
72. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 66. - 55Judit)
2023. ápr. 15. 14:43
Nekem is ilyen munkákat tukmálnak. Én azért nem tudok dolgozni mivel van pár betegségem magasvérnyomás,2 trombozisom volt,gerincserv,aszthma.
1 2 3 4 5 6

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook