Ki mit evett ma-updateseknek (beszélgetés)
Az én mai menüm:
R: két szelet tk. kenyér, négy szelet parizer, egy szelet Medve light sajt, paprika, 3 dl 1,5%-os tej
T: egy szelet görögdinnye
E: gombapaprikás (kevés olaj, 12%-os tejföl) durumtésztával (leves ma nem volt:()
U: egy szelet görögdinnye
V: tejbezabi őszibarackkal
R: joghurt,őszibarack
E: párolt zöldség,patiszon
V: nem tudom
R:1 pirítós graham kenyérből sonkával+citromos tea édesítővel
T:Mozzarella sajt
E:Zöldborsóleves,patiszon "rántva"(liszt - tojás)
U,V:még nem tudom
Szia a prézlit helyettesítheted zabkorpával
de én a helyetbe a tejles kiőrlésűt is kihagynám az étrendből mivel az sem jobb a fehérlisztnél valamivel egészségesebb. Rántást is meg csinálhatod zabkorpával.
118,4 kg-ról indultam,most vagyok 115,9 kg.
A tökfőzeléket anyum csinálta.A habarást kefír + teljes kiőrlésű lisztből készítette,no meg folyékony édesítővel.Nem is gondoltam,hogy ilyen fincsi lesz.Jobb,mint az eddigi cukros.
Eddig minden nap mozogtam 1 órát. A Norbi duci tréning 2008 Dvd-re.Szerintem nagyon jó.
Mivel még most kezdtem,nem mindent tudok.
A prézlit mivel helyettesíthetem?
R: kavé Két szelet Norbi kalács
T: egy joghurt
E: tökfőzelék
U: egy Puding két szelet csikis puffasztott búza
Vacsit még nem tudom majd még kitalálom
tegnap nem volt vacsi lehet hogy ma se kéne :)
Ügyes vagy, mennyiről indultál?
Hogy csináljátok a tökfözeléket? Mivel sűrítitek, saját anyagából, keményítővel?
1 hete kezdtem és lement 2,5 kg
Úgy örülök neki.
R:2 hígtojás 2 tojásból és 2 szelet kemencés sonkából(száraz)
T:Norbi U1 vaníliapuding
E:pulykanyakból húsleves ,tökfőzelék egy kis száraz sertéspörivel
U:Kefír
V:alma,de még nem tudom
Ja és rengeteg folyadék(víz)kb.4 l
R: kávé 3 szelet Norbi kalács
E: tökfözelék sült virslivel
U: egy joghurt
V: nem tudom
R: eper
E: sült hús lessz,párolt zöldséggel
V: még nem tudom
Nézdd meg az összetételét, de legjobb esetben is csak U2! Ha cukor van benne, tuti 3-as. A gabonákat, pedig úgy tudom -még ha teljes (hántolatla) szem is-, hogy 2-es.
Ezért én holnap reggelire sütök, rozsliszt, graham liszt keverékével, egy kis kenyeret!
Mostmár vágyom valami tömörebbre, mint a puffasztottak :)!
Én ma nem reggeliztem,mert későn keltem.
E: fűszeres sült hús,párolt zöldség, meg 1 kis darab rántott sajt
Szóval a vacsorám, megint nem az lett amit terveztem :)! Két füstlit ettem, mert többet nem bírta az ebéd miatt. Azt hiszem ez a babos káposzta, nem lesz gyakori kajám, úgy kikészítette a beleimet :(!
R: almás-kókuszos nasi, 1 puff. rizs, 4 szelet parizel
E: p.szárny sütve, még maradt a baboskáposztából
U: almás-kókuszos nasi
V: elöre nem írok mostmár semmit
Már ki is próbáltad? Amikor elkészült nem volt trutyis, de most átraktam egy hűtődobozba, már volt egy kis leve.
Ugye nem hagytad rajta a babon a levét?
R: 1 főtt kukorica, jogh.padlizsánkrém, 4 puff.rizs
E: sült pulykaszárnytő (sajna a bőrét is megettem :(), babos-káposzta (káposztát, répát aprítottam, pici vízen megpároltam, fűszereztem zabkorpás szendvicskrémporral, ecettel, sóval, amikor összeesett rá 1 doboz fehérbabkonzerv), nekem ízlett és piszok laktató!
U: nem bírtam
V: puff. rizs, p.sonka, paradicsom lesz és a tegnapi nasimat meg kell ismételnem!!!
Most olvastam egy régi cikket Norbiról, abban a joghurthoz, zabkorpát, édesítőt, fahéjat kever, lehet ma ez a váltazat lesz.
Szóval a vacsi a pir.máj maradéka volt, de utánna kívántam valami édeset. Olyan fííínomat sikerült 1 perc alatt kreálnom, hogy muszáj megosszam veletek :)!
Vanília sodó U1: Natur joghurt, édesítő, vanília aroma, zabpehely
Nem volt a legjobb minőségű a joghurt, de a zabpehely felszívta belőlle a nedvességet, így jól besűrűsödött. Zabpehely nélkül, öntetnek fogom használni pl.túrógombochoz! Nekem nagyon bejön!
R: kávé
E: rakott karfiol csirkemellel
U: egy diabetikus parány (tudom ez 2-es kód de már nagyon kellett :)
V: dinnye
További ajánlott fórumok:
- Norbi Update - ki mit evett tegnap?
- Mit evett ma 9-10 hónapos kisbabád? (Reggeli, ebéd...stb.)
- Fogyott már úgy valaki, hogy mindent evett, de betartotta a kalóriaszámlálást?
- Ki mit evett és mit nem evett a terhesség ideje alatt?
- 600-800 kalóriás diéta alatt ki mit és hogyan evett egy nap? Hogy osztottátok be ezt a kalória mennyiséget?
- Sziasztok! Valaki leírná nekem, hogy az ő 7 hónapos babája, mit evett ebben a korban? Ha lehet részletesen, pl .hány ml-t, kanalasat.