Ki milyen fogamzásgátló tablettát szed, ami jó is? (tudásbázis)
szia!
Sajnos van ilyen is,
elhiszem, hogy befejeztted a fogamzásgátló
tablettával,
én még a véremet soha nem vizagáltattam meg. Évente rák szűrésre járok, és három havonta iratok gyógyszert de ilyenkor nem vizsgál csak irja a receptet.
Én soha nem dohányozttam,
igen azt én is olvasttam, hogy mellékhatás lehet trombózis,
és most mivel védekezel? persze más védekezés is van.
Nagyon egyett értek veled..
Sziasztok...hát en már soha nem fogok fogamzásgátló tablettát szedni...mindenkinek ajánlom, hogy vizsgáltassátok meg a véreteket...azt, hogy milyen sűrű és jó lenne egy további teszt arra, hogy van-e hajlamotok trombózisra...
Sajnos nekem a nőgyógyász mindenféle vizsgálat nélkül felírta, szedtem is évekig...tavaly 26évesen trombózist kaptam, és egy kis embóliát....
Ha bárkinek a családban van-volt érproblémája és esetleg ti még dohányoztok is...na, akkor irány az orvos!!!A fogamzásgátló dobozán írja, hogy mellékhatásként kialakulhat trombózis...nem vettem komolyan. Amikor bekerültem a kórházba, az orvosom ordibélt velem, hogy ebbe bizony már sokan belehaltak!!! Bocs, ha bárkit is megijesztettem, de ez bizony komoly dolog, és senkinek sem kívánom...a nőgyógyászok meg nem igen tájékoztatnak az ilyen mellékhatásokról...
végre valaki:)
Érdekes mindenki dícséri, mégis kevés embertől hallom ezt írnák fel neki
sziasztok !
én Belarát szedek, szülés elött pedig 5-évig a Triregort szedttem nagyon jó volt az is,
most a Belara drágább ( 3-levél 4800ft )
de gyengébb az orvosom ezt ajánlotta.
de a triregolról csak jót tudok mondani, és csak lesem , hogy más teherbe esett töle.
persze van ilyen is, nálam nem ez történt 5-év szedés után úgy lettem terhes, hogy már terveztük és abba hagytam a triregort.
marvelonnal kezdtem-volna-panaszaim voltak tőle
a triregoltol gyerekem
a yadinetol meg két hetente vérzésem...
nekem semmi nem jóóóóó....
én Mercilont szedek másfél éve. nincs semmi gondom, ami meg van az nem ettől... kicsit drága szerintem, de nem jó... nálam semmi hízás, igaz a cicim kicsit nőtt, de szerintem ennek sokan örülnek :D
a Marvelon nevezetű gyógyszert dícsérte még 1-2 ismerős, de többet nem tudok róla mondani.
Én a Regulont szedem 3 havi adag kb.4800-5300ft között van.Jó pár éve szedem már semmi gondom nincs vele.
Előtte a triregolt szedtem iszonyú fejfájásom volt tőle.
hihi,azzal én is elégedett vagyok:))az eredménye 3és fél éves:)
komolyan...én nem szedtem sokáig,csak 6 hónapig,de a terhességem alatt csak a kisvárosomban 4 kismamával taliztam aki a triregol szedése mellett lett terhes.
Attól még elfogadom hogy bevállhat másnál,nekem más fogamzásgátló bigyók sem voltak jók,tehát nem vitatom,csak elgondolkoztató ez a többes "véletlen"
Sziasztok!
Én 2 hónapig szedtem a lindynett20-at,sajnos abba kellett hagynom,mert kiütéses lettem fullra,szétvakartam magam 2 nap alatt.Így a 3-ik levél megmaradt.A doki most cilestet írt fel,remélem bejön?!Van egy felesleges lindynett20 tabbl. ha vkit érdekel,az ára:1300ft.Ha érdekel,az e-mail címem ott van az adatok között.
mert hololcsóbb vagy hol drágább? Ez is szabadáras? Egyébként szia!!
Kösz a választ
További ajánlott fórumok:
- Hány éves korban kezdtél fogamzásgátló tablettát szedni?
- Lindynette fogamzásgátló tablettát elkezdjem-e szedni, vagy ne? Meghízok-e vagy ez már a múlté, a hízás a tablettától?
- Akik nem szedhetnek fogamzásgátló tablettát... Mivel védekeztek?
- A menstruáció első napjától kell elkezdeni a fogamzásgátló tablettát szedni..mikortól nyújt biztonságos védelmet?
- Segítsetek nekem fogamzásgátlással kapcsolatban! Hogyan kezdjem szedni újra a tablettát ebben az esetben?
- Szülés után milyen fogamzásgátló módszert javasolnátok? Fogamzásgátló tablettát nem szedhetek (trombózis hajlam miatt)!