Ki milyen fogamzásgátló tablettát szed, ami jó is? (tudásbázis)
2éve szedtem a yasminelle fogamzásgátló tablettát,de úgy döntöttem,hogy abbahagyom különböző okok miatt(libidó csökkenése,hangulatváltozás),3hónapja szedem a mercilon nevezetűt,de semmi változást nem tapasztalok inkább még rosszabb a helyzet,mert pattanások is előjöttek,amik eddig nem voltak.
Ti milyen fajta tablettát szedtek,aminek nincsenek ennyire drasztikus mellékhatásai?
Szia!
Egyet értek moki-kopi-val, ez teljesen egyénfüggő, ami az egyik embernél bevált, a másiknál egyáltalán nem jó! A dokid tudni fogja melyik jó neked! :)
Milligest
4 évig szedtem, hatásosan.
Októberben abbahagytam, decemberben már meg is fogant a kisbabánk. :)
Szia!
Én Novynette-t szedek és nem volt vele soha semmilyen problémám.
szia!
igen a nőgyógyászod egy teljes vérkép és egyéb vizsgálatok alapján.
Szia!
Nekem sok kínlódás és kipróbált gyógyszer után a Gracial vált be.
én már 9éve nem szeddek
elötte contuinedet szeddtem jó volt!
sziasztok.
én a yadine.t szedem, egy hónapja kezdtem szedni. ugy tapasztalatom nem nagyon van még. mikor bevettem az elsö tablettát, menzesz elsö napján szinte megszüntette a menzeszem. nem is volt vérzésem utána. ugye letelt a 21nap, kedden vettem be az utolso szemet, és ma jött + menzeszem. remélem be fog válni. nem tudjátok hízlal a yadine?
sziasztok!
gondoltam én is leírom a tapasztalataimat, hátha valaki hasznát veszi. :)szóóóval én yasminelle-t szedek, kb. egy éve és igazából csak dicsérni tudom. persze legelső hónapban volt minimális vérzés és hányinger, de ugye hamar elmúlt. és velük együtt a pattanásaim is. :)egy dekát sem híztam, sőt! fogytam, bár ez azért nem biztos, hogy a tabi érdeme. :) ja, és bár előtte sem volt vészesen erős a menstruációm, azóta szép lassan minimális mennyiségűre csökkent. mondjuk ez fura volt számomra, de az orvos azt mondta, hogy tök normális és örüljek neki. :)
Sziasztok!
Én Trinordiolt szedtem 7 évig folyamatosan,szerintem a legolcsóbb,ami van.Tavaly 2000 Ft-ért vettem az utolsó 3 havi adagot.Nekem nem volt semmi gondom vele,semmilyen mellékhatást nem éreztem.
Sziasztok!
Mielőtt feliratod,kérd a nőgyógyászt,küldjön el vérvételre,nem vagy-e hajlamos trombózisra,főleg,ha a családban már fordult elő,ez nagyon fontos.Én Milligest-et szedek,nekem bevált,alacsony hormontartalmú,nem volt mellékhatás,se hízás..semmi.Igaz közel 6000Ft egy doboz,de inkább adj ki érte többet..szerintem.
Sziasztok! En Lindynette 20-at szedek 3 honapja. Amikor elkezdtem szedni, voltak kisebb verzeseim, meg akkor nem jott meg a menzeszem. De szerintem mar hozzaszokott a szervezetem, szoval minden rendben vele.
Mellekhataskent plusz par kilo (nem sok, olyan 2-3), es nemi libido csokkenes...
Szia! Hát maradt az óvszer...talán az a legolcsóbb és a legkevésbé káros...én már semmit se merek mást kipróbálni.
Szerintem, az egészséged egy tesztet megér...nem veszíthetsz vele semmit.
További ajánlott fórumok:
- Hány éves korban kezdtél fogamzásgátló tablettát szedni?
- Lindynette fogamzásgátló tablettát elkezdjem-e szedni, vagy ne? Meghízok-e vagy ez már a múlté, a hízás a tablettától?
- Akik nem szedhetnek fogamzásgátló tablettát... Mivel védekeztek?
- A menstruáció első napjától kell elkezdeni a fogamzásgátló tablettát szedni..mikortól nyújt biztonságos védelmet?
- Segítsetek nekem fogamzásgátlással kapcsolatban! Hogyan kezdjem szedni újra a tablettát ebben az esetben?
- Szülés után milyen fogamzásgátló módszert javasolnátok? Fogamzásgátló tablettát nem szedhetek (trombózis hajlam miatt)!